Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pytam gdzie mogę, a tu dużo cioteczek, to może akurat...

Kochani, mam pytanie- czy ktoś z Warszawy mógłby mi pożyczyć klatkę dla średniego psa na miesiąc? mój Ofkors ma uszkodzony kręgosłup i musi siedzieć miesiąc nieruchomo Będę bardzo wdzięczna !

Posted

Dzisiaj Halcia z Majuska beda u Wodniczki, tej drugiej grubinki, o ktorej pisalam kilka stron wczesniej. Mam nadzieje, ze Wodniczce tez znajdziemy dom :kciuki:

Posted

Buba wyszła z lecznicy jak zwykle uśmiechnięta i zainteresowana swiatem:) Cała ona. Zdrowie ma żelazne, słowo daję!
Wszystko zniosła spiewająco. Na kilka dni zaordynowno miekkie jedzonko, obserwacje gojenia.
Powiem Wam po cichu, ze nie mam pojęcia, ile zebów jej zostało. Nikt nie smiał zagladac jej do pyszczka;-)
Moze jutro?

Posted

Dzieki Malibo - jak ktos sie osmieli zajzec do morduchy to.. dajcie znac ile tych zabkow ona teraz ma....bidula....
Moze by tak sztuczna szczeke, huh?

:)

Jakies nowe zdjecie fajnie by bylo tez zobaczyc ;)

Posted

Dziś w okolicach 6.00 Buba zażądała stanowczo uwagi! Omar pomknęła do niej na sygnale mniemając, że chodzi o środki przeciwbólowe.
Zaistniało podejrzenie, że problemem było śniadanie - po wczorajszym horrorze głodowym:razz:

Posted

No i gdzie ta ciotka Omar?

Mam nadzieje ze jej Bubulec nie pozarla jak juz ta japunie do ogladania otwarla ;)

Zdjeciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?????

Malibo, dzieki za relacje......