Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zauwazylam od razu. Oprocz szczesliwego pyszczka widac, ze Buba schudla.

Ta sunia druga, taka grubinka jak Buba czyli Wodniczka z b. 43 odeszla wczoraj za TM. Nie doczekala domu :(

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ta sunia druga, taka grubinka jak Buba czyli Wodniczka z b. 43 odeszla wczoraj za TM. Nie doczekala domu :(

Przykro mi z powodu Wodniczki:( Musiała być w gorszej formie, niż Buba..

Posted

Nie wiadomo,smierc nagła.Jeszcze tydzien temu głaskałysm, to tak zabawnie w miejscu podskakiwała.Ale jak wyprowadzono do sprawdzania"na koty"to podobno ledwo szła bidula.A Bubson to zywiołek,odzyskała własciwa sobie werwe.I rozstaw nózek faktycznie mniejszy...ciekawe jak waga.Super foteczki,wartało czekac.Dziekujemy.:lol:

Posted

Nie mogę się nadziwić:crazyeye:, Emi zamiast okrągłego Bubsona dostanie fajną, zwinna laskę jak tak dalej pójdzie.
Buba wygląda bosko, uśmiech, uszy postawione, z wagi leci w szybkim tempie, super Bubsonku, super:loveu:

Posted

Buba zawsze była bardzo pogodnym i przedsiębiorczym psem a teraz, jak przestały ją bolec zęby to przechodzi samą siebie. Myślę, że teraz szybko i ładnie zeszczupleje. U mnie jest dużo mmiejsca do biegania a i towarzystwo się znajdzie.