Jump to content
Dogomania

Ekspresowa akcja adopcyjna :) Pysiek już w nowym domku :) DZIĘKUJEMY!!!

Recommended Posts

Posted

Za ten uśmiech mogę nawet zrezygnować z jednej paczki papierosów. Miesięcznie. Deklarowałam dyszkę. Będę zaglądać (ku pokrzepieniu serducha), ale jakby co - dajcie znać.

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Za ten uśmiech mogę nawet zrezygnować z jednej paczki papierosów. Miesięcznie. Deklarowałam dyszkę. Będę zaglądać (ku pokrzepieniu serducha), ale jakby co - dajcie znać.

Agatko,mamy taki pomysł,żeby zrobić wyprawkę dla Pyśka.
Dowiem się tylko od DT (też Agatki ;) )co lubi jeść i kupimy jakąś dobrą karmę i co tam jeszcze będzie trzeba.

Posted

[quote name='AlfaLS']Ja założyłam teraz wątek suczce Miki, która spędziła w tym schronisku ponad 10 lat. Mam zamiar założyć na dniach kolejne 4 wątki innym psiakom o takim samym stażu schroniskowym - jednak nie jest łatwo ściągnąć ludzi na wątki staruszków że o zbiórce na hotelik czy ogłoszeniach nie wspomnę:shake:. Dlatego tak dopytuję bo przyznam że każda pomoc jest na wagę może nie tyle złota co życia tych psiaków;)
Mamy np. miejsce dla Miki w hoteliku u ZuziM tylko ciągle kasy brak:shake:

Cieszę się z Pysia, a jego radosny pychol to terapia na wszystkie smutki...

Nie zapominajmy właśnie o staruszce Mice - i mam nadzieję, że autorka wątku ten offik wybaczy, bo sama też jest zaangażowana w ratowanie 10-letniej Miki, zresztą z tego samego schronu...
http://www.dogomania.pl/threads/175721-Z-piAE-knAE-MikAE-po-10-latach-schronu-coraz-gorzej-Czy-zdAE-A-ymy-jAE-zawrA-ciAE-sprzed-TM

Do tej pory na Mikę uzbieraliśmy 160 złotych, brakuje 190 złotych. I jeśli teraz jej nie wyciągniemy, to kiedy? To już po prostu tam zgaśnie... :-(

Posted

jest tyle bied że człowiek chcąc pomóc każdej pada na nos. pomożemy Miukni też.to sama radość widzieć takie pycholki uradowane jak Pysiowy. CUDO!!! może lada dzień zobaczymy tak szczęśliwą Mikunię. Mam już na wylocie niedługo MEGI, i bierzemy się za MIKUNIE.

Posted

Fantastycznie!!! Że tych bid tak dużo, a nas tak mało...

Marzy mi się w dalekiej przyszłości dogomania, w której nie trzeba byłoby już pisać o schronach i bidach, a byłaby tylko sama wymiana relacji ze szczęśliwych domów...

Posted

[quote name='UBOCZE']Fantastycznie!!! Że tych bid tak dużo, a nas tak mało...

Marzy mi się w dalekiej przyszłości dogomania, w której nie trzeba byłoby już pisać o schronach i bidach, a byłaby tylko sama wymiana relacji ze szczęśliwych domów...

Mam dokładnie takie same marzenia:lol: Jaka byłabym wtedy szczęśliwa:lol:

UBOCZE - dzięki za fantastyczną akcję marketingową dla Miki, ogromnie się cieszę że są ludzie, którzy o niej pamiętają:lol:

Posted

Nie ma za co, Alfa!!! Przecież nam wszystkim te kochane bidy leżą na sercu, a Mika, podobnie jak Megi i inne kochane staruszki, teraz nas bardzo potrzebuje...

Myślę, Magda, że spokojnie możesz zmienić tytuł wątku, bo - na szczęście - zupełnie dziś nie przystaje do tego radosnego, Pysiowego pychola z ostatnich fotek...:lol::lol::lol:

Posted

UBOCZE napisał(a):

Myślę, Magda, że spokojnie możesz zmienić tytuł wątku, bo - na szczęście - zupełnie dziś nie przystaje do tego radosnego, Pysiowego pychola z ostatnich fotek...:lol::lol::lol:

Macie jakieś propozycje? :)

Posted

[quote name='Nemko']Uwaga, uwaga, z bazarku mamy dla Pysiaka 45zł!! Czekam na wpłaty:D

Dziękujemy Nemko !!!

I przepraszam za offa.
Zapraszam na bazarek dla ... psa,który nigdy nie wychodził z budy.
Został wyciągnięty z zamojskiego schroniska i umieszczony w hotelu u Jamora.
Pomimo,że to piękny,wspaniały pies o idealnym charakterze to zasiedział się trochę...
Brakuje funduszy na jego hotelowanie.

http://www.dogomania.pl/threads/177905-Na-Atosa-psa-ktA-ry-nigdy-nie-wychodziA-z-budy-Do-24-01-do-00-00?p=13910628#post13910628

Na bazarku znajdziecie kalendarze,biżuterię,torebki,dziecięce buty itd.

Posted

magda222 napisał(a):
Macie jakieś propozycje? :)

To jest, Magda, Twój wątek i Twoja wielka zasługa. Oczywiście też innych, kórzy pomogli w znalezieniu DT. Gdybyś naszego Pysia nie wypatrzyła, to strach pomyśleć, co mogłoby się z nim stać, a nikt z nas nawet nie wiedziałby, że taka bida istnieje. A w połowie tygodnia podobno mają nadejść wielkie mrozy. Brrr...

Mnie wydaje się, że to teraz do Ciebie należy przywilej optymistycznego tytułu...
Jeszcze raz Dziękuję Ci za założenie wątku temu pycholowatemu Pysiowi!!! :lol::lol::lol:

Posted

Tak to racja . że powinny być tylko wieści o szczęsliwych domkach. Ale takich wieści jest bardzo dużo, tylko my nie mamy czasu tam zaglądać w ferworze walki o te biedne. Ja dzis jestem szczęśliwa mój tymczasek nero ze zmaizdzonymi łapkam zdrowy, odpasiony, błyszczący, sama miłośc na 4 łapach właśnie pojechał do szczęsliwego dt w katowicach. Nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć!!!!! No i kto mnie teraz będzie miział??

Posted

nikt tu nie zajrzał to ja zaglądam.
i co dalej w sprawie Pysiolka?
ogłoszenia są robione? jakiś tekst do ogłoszeń czy cóś?
jutro mam teraz jeden dzień wolengo, miałam się uczyć na sesję ale jak byłby tekst to w miedzy czasie mogę zrobić trochę ogłoszeń.