magda222 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 W schronisku w Tychach przebywa malutki,kochany psiaczek Pysio. Ma około 6 lat. Pobyt w schronisku jest dla niego przerażający. Boi się być z innymi psami w boksie,pomimo że za towarzyszy niedoli ma tylko starsze pieski. Pysio nie chce wchodzić do środka boksu i szuka odosobnienia. Niestety noce są bardzo mroźne i boimy się że pies zamarznie Został znaleziony w sierpniu 2006 roku na jednym z tyskich osiedli. Niestety nikt go nie szukał. Nikt też do tej pory nie zainteresował się nim. Nie wiem dlaczego nie umie wkleić jego fotek. http://picasaweb.google.pl/grazyna9915/P1955Pysio?feat=directlink# Chcemy wyciągnąć Pysia ze schroniska. Może się to udać tylko dzięki wielkim sercom dogomaniaków. Każde 5 zł jest na wagę życia tego psiaczka. Deklaracje: UBOCZE - 5 zł Agata51 - 10 zł Polubek - 5 zł Awit -5 zł ---------------------------- MAMY 25 ZŁ Bazarek od Nemko: http://www.dogomania.pl/threads/1773...4#post13861554 BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY !!! Quote
UBOCZE Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jeszcze skopiuję jedną fotkę. Bardzo biedna psina: Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Najgorsze jest to,że on ciągle przebywa na dworze :( Boi się wejść do środka :( Pomimo,że psy nie robią mu krzywdy :( Jest tak zimno :( Boimy się,że zamarznie :( Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 magda222 napisał(a):Najgorsze jest to,że on ciągle przebywa na dworze :( Boi się wejść do środka :( Pomimo,że psy nie robią mu krzywdy :( Jest tak zimno :( Boimy się,że zamarznie :( :( trzeba tu zwołać więcej cioteczek. Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 __Lara napisał(a)::( trzeba tu zwołać więcej cioteczek. Powklejałam link do tego wątku na kilku innych. Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ok, jeszcze ja roześlę trochę, ale potem, teraz idę w kimono :sleep2: Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A nie ma możliwości by dostał budę tylko dla siebie? My-mamy taką nadzieję-w lutym będziemy chcieli chociaż jedną kupić..To zależy od zwrotu podatku.. E/W Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mam nadziej, ze cos mozemy dla niego zrobic. Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 On wygląda na więcej niż 6-7 lat.... :( Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To nie do mnie pyanko, ale na fotkach wygląda na starszego, albo jest AŻ taki biedny.... Quote
agata51 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Uszy do góry, bidulu, będzie dobrze. Przecież taka kruszyna musi znaleźć ciepły kącik dla siebie. Quote
polubek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jestem zapisuję i i zrobię jakieś banerki. jakiś tekst, może ogłosenia potrzebne. niestety będę mogła zacząć robić dopiero w niedzielę ogłoszenia :( Quote
Vlk Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nie ma tam możliwości, żeby pies był w jakimś pomieszczeniu gospodarczym w schronisku? Wiem, że w wielu miejscach tego typu pieski rezydują w kuchni czy biurze Quote
TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 PIĘKNY TEN MISIACZEK, Trzeba natychmiast cos zrobić. zaraz kontaktuje sie z dziewczyna z tych TYCHÓW może się ulituje zanim znajdziemy wyjście bardziej pemrmanantne i wezmie go na dt awaryjny. Quote
polubek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 na razie zrobiłam takie banerki zanim ktoś nie zrobi lepszych. dopiero uczę się banerków więc mogą być jeszcze niedopracowane. ale idzie mi coraz lepiej. na tą chwilę mogłam zaproponować taką pomoc, a ogłoszenia dopiero w niedzielę. nie dam rady wcześniej. Quote
idusiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 przepraszam, ale ja nie mam jak pomóc. własnie sie dowiedziałam ze nasz pies musi opuścić DT, bo mama pani miała zawał i lezy w szpitalu a ona przy niej :( Quote
monika55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jestem. W tej chwili nie mam jak pomoc. Sama szukam DT. Chociaz podniose. Quote
Recommended Posts