Flaire Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 malawaszka, to chyba Tobie też należą się wielkie brawa, czy to nie Ty rozpoznałaś, że ten żebrak to książę? ;-) Quote
Norbitka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mosii tez dzielnie walczyła o niego. Quote
Monia70 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aż mi powietrza zabrakło z wrażenia :crazyeye: Nie mogę uwierzyć..................:shake: :shake: :shake: To CUD !!!!!!!!!!!!! Po prostu brak mi słów...... Jest piekny. Dzięki dziewczyny.Jesteście cudowne :multi: Quote
czapla Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 To nie cud, a troche serca dla biedaka i zwierz od razu pieknieje! Slowa uznania dla Konisi, ze zdecydowala sie mu pomoc:loveu: i sama odwalila kawal wielkiej roboty, ja to juz "plastyka";) Quote
mosii Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 czapla napisał(a):To nie cud, a troche serca dla biedaka i zwierz od razu pieknieje! Slowa uznania dla Konisi, ze zdecydowala sie mu pomoc:loveu: i sama odwalila kawal wielkiej roboty, ja to juz "plastyka";) Czapla, to nieprawdopodobne jek ten pies się zmienił:-o czy on rzeczywiście jest w kolorze blue, ze zdjęć tak troszkę wygląda Quote
zaba14 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Czapla a przy strzyzeniu nie zaowazylyscie tatuazu? Niesamowite :) :) cudnie !! brawa dla wszystkich zaangazowanych! Quote
supergoga Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Proszę mi tu kitu nie wstawiać i nie ściemniać, że ten przystojny, zgrabny i śliczny facet - to ta kupka psiego nieszczęśćia ze schroniska. :mad: Ja tam się nabrać nie dam. :lol: Quote
czapla Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tatulazu nie znalezlismy:shake: A Dreniu ma piekny grafitowy kolor bardzo ceniony u kerrakow:loveu: Quote
zaba14 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 czapla napisał(a):Tatulazu nie znalezlismy:shake: A Dreniu ma piekny grafitowy kolor bardzo ceniony u kerrakow:loveu: kurde to skąd on sie wziął? :lol: Quote
rybon36 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 o matko, pierwszy raz od dawna mnie zatkało!!!!!!:crazyeye: :-o :cool3: Quote
bunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Mówiąc szczerze to mnie też zatkało:crazyeye: A ja głupia myślałam,że już nic mnie nie zdziwi;) Ciekawa jestem co powiedziano by teraz w schronisku na jego temat? Podobna sytuacja miała miejsce w naszym schronisku ale z białym pudelkiem. Po ostrzyżeniu filcu pojawił się piękny pies Myślę ,że w każdym schronisku potrzebny jest wolontariat . Z pewnością odkryli byśmy więcej takich skarbów:lol: Dziewczyny jesteście cudowne ,a jego aktualny wygląd to dla Was wspaniała nagroda:loveu: Powodzenia w poszukiwaniu domku Gorąco posdrawiam Quote
Magdalenasa Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pokazalam zdjecie w schronisku, bardzo sie wszyscy ucieszyli.Mam nadzieje,ze to da im do myslenia Quote
bunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Świetna robota:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba było im to zdjęcie w ramki oprawić i powiesić na ścianie:mad: Quote
Norbitka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 bunia napisał(a):Świetna robota:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba było im to zdjęcie w ramki oprawić i powiesić na ścianie:mad: A jeszcze lepiej oba dla porównania. :) Quote
Majaa Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wielkie gratulacje :crazyeye: jeszcze raz dla czapli za efekty, których komentować nie trzeba i dla malawszki za spostrzegawczość!!:multi: Quote
Patia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dopiero teraz przeczytałam o Dreniu. Marzy mi sie aby w naszej galerii powstał wątek pokazujący zdjecia piesków takich jak Dreniu albo Krecik pudelek z Krakowa "przed i po" pod tytułem metamorfozy. :lol: Dreniu jest piekny!:loveu: Quote
Paulina87 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 O kurcze... co za zmiana... tak popatrzyłam na pierwsze zdjęcie i przeczytałam co pisałyście i tak sobie myslę co wy za teriera widzicie w tym kłębku skołtunionej sierści... dopiero gdy zobaczyłam ostatnie zdjęcia to myslałam, że spadnę z krzesła :lol: ... myślę, że większość schroniskowych kudłaczów można by przerobić...wtedy z pewnością było by większe zainteresowanie nimi... Gratulacje dziewczyny... Quote
Majorka_2005 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 jest po prostu piekny :loveu: tylko sie zkochac w takim cudzie :lol: Quote
Magdalenasa Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 To coprawda nie galeria ale porownanie jest: http://www.jelenia.schronisko.net/news94.html Quote
TuathaDea Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Wypiękniał Dreniu, ale na tym nie możemy poprzestać. Jest nadal w domu tymczasowym. On potrzebuje kogoś, kto zajmie się nim na stałe. Dreniu jest psem żywym, wesołym i grzecznym (choć widać, że energia go rozpiera) ale wymaga aby zajęła się nim osoba o odpowiednich dla niego predyspozycjach. Więc jeśli ktoś z was myśli o jego adopcji lub poleceniu go komuś, proszę przeczytajcie to, co jest pod linkiem: http://www.kerryblues.info/KB/DONT.HTML Quote
Majorka_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 on jest po prostu fantastyczny :) Quote
Recommended Posts