Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ja dokonałam tylko Pani Ewa z TOZu, której baaaardzo dziękuję tu i teraz jeśli to zagląda!! kawał dobrej roboty. Jak ona tam wparowała to nie było siły aby wyszła bez psa:) Ma gadane kobita, nie da się ukryć:)
Właściciel o dziwo był...ale nie chciał wyjść i wystawił tylko ciecia, myśląc że nie wejdziemy na posesję...a tu nic mylnego:) Policja także nie zamierzała dyskutować, krótka piłka, a od ciecia waliło tak wczorajszą wódą, że myślałam, ze skisnę!

Posted

Dziewczyny super , że się powiodło :) ja na razie jeszcze nic nie deklaruję, zobaczę jak mi się finanse ułożą w przyszłym miesiącu.

Posted

Cudnie, że się udało.

piechcia, to ja jutro wyślę kaskę dla Semira i Sary. OK? Co będę 2 razy wypisywać.

Dopiero teraz zauważyłam, że nr konta inny. Na który wysłać?

Posted

Kopiuję wiadomość od Marka:
"Witaj Aniu, chłopaki są w świetnej formie, tylko im spacery i zabawa w głowie. Semir jest piękny,zrównoważony, musimy mu zdjąć jeden szew bo został po kastracji,( Łukasz zauważył) i ma kaszel. Przebywa w pokoju, rozgrzeje się i powinno mu przejść to kasłanie. Jeżeli przez kilka dni mu nie przejdzie to pojedziemy do weta. Ogólnie jest świetnym psem. Pozdrówko."

Posted

Szkoda że ludzie nie potrafią traktować zwierząt tak jak sami by chcieli być traktowani!!
Super że piesek odebrany, pewnie będzie dużo pracy nad nim ale warto :)
cieszymy się że akcja się powiodła...

Posted

Agato wszędzie już jest to samo konto zarówno u Sary jak i reszty psów:) wcześniej było inne:)

wpłacajcie kochane wszystko co macie bo jak tak dalej pójdzie to zbankrutujemy:( Coś z tymi schroniskowymi szwami niby rozpuszczalnymi jest nie tak, albo pomieszały im się albo nie odróżniają:(bo często widzę na "jajkach" psów resztki zielone:(
kurcze z tego kaszlu wynika że zabraliśmy go w samą porę:( jak dostanę jakies pierwsze fotki to od razu wyślę:)
już za Dropsa i Semira zapłaciłam...800zł poszłoooo...ale ciężko mi było zatwierdzić ten przelew:(

proszę deklarowane cioteczki o przelew:
beti477
agata51
aga_1234

Posted

jak ostatnio przeglądałam ogłoszenia pit bulli na alegratce to wszystkie były na łańcuchach takich mega wielkich:( jedno zdjęcie nawet było suki szczennej z miotem w kojcu pełnym śniegu i te maleństwa na śniegu:( takie malusie maleństwa:( powinno się wieszać od razu takich ludzi:(