Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale Semir jeszcze jest w trakcie szkolenia i nadal potrzebuje pracy z P.Markiem, a poza tym bardzo związał się z jego synem i cierpiał by chyba jakby się rozstali.

Deklaracje dla Dropsa i tak będą potrzebne bo karme trzeba będzie co mieniąc kupić.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a poza tym bardzo związał się z jego synem i cierpiał by chyba jakby się rozstali.

Ale przecież Łukasza i tak nie ma teraz w Bogatyni, wyjechał przecież ponoć za granicę.

Posted

no właśnie i Semir podobno bardzo tęskni:( tak czy siak, nadal potrzebuje pracy.

doszły pieniążki od Marty666 i Fioneczki

właśnie napisał do mnie jakiś pan z zapytaniem czy Semir zaakceptuje jego sunię amstafkę i 9-letnią córę:D ja osobiście nie widzę przeszkód, ale napiszę do Marka, no i poprosiłam o więcej danych:p

Posted

co za "potwór" z tego Łukasza, że tak przywiązuje psy do siebie:( nie ma jakiegoś sposobu aby zapomniały o nim??przecież to niebezpieczne jeśli Dixon tak schudł:( wygląda pewnie jak obraz nędzy i rozpaczy:(

ale z drugie strony zobaczcie jak musi być tam pięknie i cudownie tym psom, że tęsknią jak za swoim panem! Poniekąd mają swojego człowieka do kochania...wzruszyłam się:placz::oops:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Czy Marek busem jedzie do weta :diabloti:? Ucieknie jak zobaczy tyle astków :evil_lol:!
To jak, Cioteczki, małe zakłady, który zje weta :diabloti:??

Stawiam wszystko co mam na Baronka :diabloti::diabloti::diabloti: