Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
też mi się tak wydaje ;) który kierowca wpuścił by taką ekipę na pokład ;)

który weterynarz wpuścił by taką ekipę do gabinetu :P

Posted

o dziwo KAŻDY facetów przeżył:)

jest kolejne światełko w tunelu... Marek pisał, ze byli dziś u niego ludzie (sprawdzeni przez niego) Mieszkają obok w sąsiedniej wsi, są po trzydziestce,bez dzieci,domek z ogrodem i chcą astka:) Albo Dixon albo Semir:D będą przychodzić 10 dni codziennie i wychodzić z oboma (obiema):) chłopakami:) i potem zadecydują:) Psiur będzie domowym pupilem, a żona zajmuje się domem więc całodobowa opieka:) a więc czekamy...

aha i Semir dostanie nową książeczkę zdrowia bo stara została u tego złego człowieka:( i jednak ma bardzo wrażliwy przewód pokarmowy bo krwawej biegunki dostaje nawet po suchym jedzeniu, musi jeśc gotowane lub namaczane.

aha w tym miesiącu zapłaciłam 445zł bo 25 wścieklizna i 20zł odrobaczanie:( co prawda myślałam że to w tych 400zł się liczy ale trudno:(

Posted

SEMIR ZNALAZŁ W KOŃCU SWÓJ UKOCHANY NOWY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ci Państwo zdecydowali się na jego adopcję!!! Dziś przesłałam umowę adopcyjną i pewnie na dniach Semir znajdzie się pod ciepłą pierzynką:D:):)

Posted

Super!ogromnie się ciesze :multi:

Deklaracje na Semirka złożyłam wcześniej do czerwca. W sumie będzie to 20zł,ale nie będę się z tego wycofywać-przekażcie to na innego psiaka,którego macie pod opieką;)

Posted

ok to kasę przejmie jego kumpel z celi czyli Drops.

Semir pojedzie do domu ok 10.05 bo nadal uczęszczają na spacery codziennie, kąpią go, czeszą, karmią, pieszczą, czyszczą uszy!! Podobno wytworzyła się między nimi magiczna więź, facet go rozpieszcza a babka trzyma w ryzach.:)