Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A jeszcze Wam powiem, że Kawa aktywnie walczy z nałogiem mojej teściowej, już dwie paczki papierosów jej skonfiskowała i rozdrobniła na czynniki pierwsze :evil_lol:

Posted

Murka napisał(a):
A jeszcze Wam powiem, że Kawa aktywnie walczy z nałogiem mojej teściowej, już dwie paczki papierosów jej skonfiskowała i rozdrobniła na czynniki pierwsze :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: oby tylko sama nie wpadła w nałóg :cool3:

Posted

Murka napisał(a):

Ha, ha, super Kawa piesek dla odwykowca, Basi 1968 by się przydał!

Posted

MagdaNS napisał(a):
To trzymamy kciuki żeby się udało :) Nareszcie się panienka doczekała ;)

Oj doczekała.Dobrze,że bedzie "pod ręką".W przypadku problemów możemy pomóc.

Posted

zadra napisał(a):
Przekazałam Państwu wszystkie wskazówki dot.przyzwyczajen i upodonań Kawy.W piatek rano jadę po dziewczynę do Murki.

Czyli już nie przedłużać allegra?

Posted

Podobno pani dostała wyniki z jakichś badań, nie wyszły dobre i musi iść do szpitala :roll:
No i oczywiście w tej sytuacji musi zrezygnować z adopcji psa...

Posted

nieraz tak bywa ..że zdrowie człowieka ważniejsze od psa ...tylko żeby to był prawdziwy powód ,to wtedy trzeba życzyć powrotu do zdrowia anie tylko wymówka...bo wtedy ....-Kawusia co można powiedzieć- szkoda :(

Posted

Tylko, że zawsze dziwnym trafem zbiega się to z terminem adopcji ;). Ja już nie wierzę w takie wymówki. Ludzie nawet prawdy nie potrafią powiedziec, zasłaniając własną doopę.