agasz Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 tak bardzo się cieszę:multi:.dużo szczęścia kawusiu!:loveu: Quote
Murka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 A jeszcze Wam powiem, że Kawa aktywnie walczy z nałogiem mojej teściowej, już dwie paczki papierosów jej skonfiskowała i rozdrobniła na czynniki pierwsze :evil_lol: Quote
agada Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Murka napisał(a):A jeszcze Wam powiem, że Kawa aktywnie walczy z nałogiem mojej teściowej, już dwie paczki papierosów jej skonfiskowała i rozdrobniła na czynniki pierwsze :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: oby tylko sama nie wpadła w nałóg :cool3: Quote
agusiazet Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Murka napisał(a):A jeszcze Wam powiem, że Kawa aktywnie walczy z nałogiem mojej teściowej, już dwie paczki papierosów jej skonfiskowała i rozdrobniła na czynniki pierwsze :evil_lol: Ha, ha, super Kawa piesek dla odwykowca, Basi 1968 by się przydał! Quote
Ra_dunia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jak ona dostojnie z tej budki wygląda :) paniusia jedna :) Cieszę się, że wreszcie los się do niej uśmiechnął. Quote
zadra Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Przekazałam Państwu wszystkie wskazówki dot.przyzwyczajen i upodonań Kawy.W piatek rano jadę po dziewczynę do Murki. Quote
MagdaNS Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 To trzymamy kciuki żeby się udało :) Nareszcie się panienka doczekała ;) Quote
zadra Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 MagdaNS napisał(a):To trzymamy kciuki żeby się udało :) Nareszcie się panienka doczekała ;) Oj doczekała.Dobrze,że bedzie "pod ręką".W przypadku problemów możemy pomóc. Quote
Isadora7 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zadra napisał(a):Przekazałam Państwu wszystkie wskazówki dot.przyzwyczajen i upodonań Kawy.W piatek rano jadę po dziewczynę do Murki. Czyli już nie przedłużać allegra? Quote
Murka Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Niestety allegro trzeba przedłużyć, domek w Zamościu zrezgnował z Kawy :-( zadra napisze więcej jak będzie mogła. Quote
agada Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Co za p.... pech jakiś, czy co? A już tak sie cieszyłam.... Quote
Ra_dunia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Tutaj to samo? też rezygnacja? Powariowali wszyscy? Quote
Murka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Podobno pani dostała wyniki z jakichś badań, nie wyszły dobre i musi iść do szpitala :roll: No i oczywiście w tej sytuacji musi zrezygnować z adopcji psa... Quote
sonia71 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 nieraz tak bywa ..że zdrowie człowieka ważniejsze od psa ...tylko żeby to był prawdziwy powód ,to wtedy trzeba życzyć powrotu do zdrowia anie tylko wymówka...bo wtedy ....-Kawusia co można powiedzieć- szkoda :( Quote
agada Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Strasznie duuużo tych, różnych wymówek ostatnio..... Quote
Reno2001 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tylko, że zawsze dziwnym trafem zbiega się to z terminem adopcji ;). Ja już nie wierzę w takie wymówki. Ludzie nawet prawdy nie potrafią powiedziec, zasłaniając własną doopę. Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dokładnie. Totalny brak odpowiedzialności za własne słowa. W końcu nikt przecież nie sprawdzi, czy podany powód jest prawdziwy... Quote
zadra Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tez jestem zdziwiona decyzją Państwa.To naprawde fantastyczni i odpowiedzialni ludzie.Myslę,że tym razem rzeczywiście zawiodło zdrowie. Quote
zadra Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 I nasz kochana Kawa doczeka się w końcu cudowngo domku. Quote
Recommended Posts