zadra Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Isadora7 napisał(a):allegro juz jest tylkjo jakas awaria i nie daje sie wywstawic żadnej aukcji. Miało być krótko a trwa nadal: http://allegro.pl/phorum/read.php?f=300&i=56711&t=56711 Dzieki za allegro!!! Quote
Isadora7 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Aukcje allegro dla Kawy: lubelska: http://allegro.pl/item1159903422_mala_puchata_aksamitna_czarna_jak_kawa.html mazowiecka: http://allegro.pl/item1159903423_mala_puchata_aksamitna_czarna_jak_kawa.html łódzkie: http://allegro.pl/item1159903424_mala_puchata_aksamitna_czarna_jak_kawa.html małopolska: http://allegro.pl/item1159903425_mala_puchata_aksamitna_czarna_jak_kawa.html zachodniopomorska: http://allegro.pl/item1159903426_mala_puchata_aksamitna_czarna_jak_kawa.html sprawdzajcie proszę telefony jakie podaję i jak jakieś uwagi to dajcie znać. Robię tyle aukcji (nie tylko na swoim koncie) że może mi się pomylić. Quote
agada Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Isadora produkcja masowa ;)!!! ale super :loveu::loveu:, dzieki!!! Quote
Tola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziękuję za piękne allegro:loveu: Super pomysł z tym listem Kawusi do przyszłych właścicieli:lol: Quote
agusiazet Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 I tu też nic:( Jakoś przygnębiają mnie te wakacje - nikt nie szuka czworonożnego przyjaciela - a czas leci! Quote
agasz Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 zadra-zapraszam na wątek zuzy.dzięki Izadora7 są już zdjęcia! Quote
Murka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Kawa spodobała się ludziom, którzy dzisiaj przyjechali do nas z Janowa Lub. w poszukiwaniu małej suczki. Spodobała się też Abbi, ale Kawa trochę bardziej, bo mają już pekińczyka: też czarny i kudłaty ;) Byłam zaskoczona jak się Kawa ładnie zachowała przy gościach, była troszkę wystraszona, ale żadna tam panika, pozwalała się nawet głaskać i ani myślała uciekać z kuchni, gdzie odbyła się prezentacja. Decyzji oczywiście jeszcze nie ma, także tak tylko piszę, że nie było, że panuje głucha cisza :eviltong: Quote
zadra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Murka napisał(a):Kawa spodobała się ludziom, którzy dzisiaj przyjechali do nas z Janowa Lub. w poszukiwaniu małej suczki. Spodobała się też Abbi, ale Kawa trochę bardziej, bo mają już pekińczyka: też czarny i kudłaty ;) Byłam zaskoczona jak się Kawa ładnie zachowała przy gościach, była troszkę wystraszona, ale żadna tam panika, pozwalała się nawet głaskać i ani myślała uciekać z kuchni, gdzie odbyła się prezentacja. Decyzji oczywiście jeszcze nie ma, także tak tylko piszę, że nie było, że panuje głucha cisza :eviltong: Ciesze się,że Kawa poczyniła tak duże postępy w zachowaniu.:lol: Quote
Isadora7 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No to czekamy na decyzję. Kawa ma tez na allegro kilku obserwatorów. Quote
Jo37 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oby poszła do Janowa. Byłaby pod okiem. Trzymam kciuki. Quote
Murka Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Nie wiem czy Ci ludzie się zdecydują, bo szukają chyba raczej czegoś mniejszego takiego pod ich pekińczyka :roll: ale widziałam, że nastoletnia córka tego pana najchętniej przygarnęłaby wszystko co ma cztery łapy :evil_lol: więc może wywrze nacisk :cool3: Tylko jeszcze oczywiście pozostaje kwestia czy dadzą sobie radę z Kawą, ale to już bym sobie poobserwowała jak się do niej odnoszą, ona do nich, jak się zachowuje w nowym miejscu itd. Quote
agada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Czyli rzeczywiście "dłuższy" pobyt u Murki nie był taki czczy do końca dla Kawy:p Quote
Tola Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Murka napisał(a):Kawa spodobała się ludziom, którzy dzisiaj przyjechali do nas z Janowa Lub. w poszukiwaniu małej suczki. Spodobała się też Abbi, ale Kawa trochę bardziej, bo mają już pekińczyka: też czarny i kudłaty ;) Byłam zaskoczona jak się Kawa ładnie zachowała przy gościach, była troszkę wystraszona, ale żadna tam panika, pozwalała się nawet głaskać i ani myślała uciekać z kuchni, gdzie odbyła się prezentacja. Decyzji oczywiście jeszcze nie ma, także tak tylko piszę, że nie było, że panuje głucha cisza :eviltong: Powiedziałabym, ze zaczyna byc nawet glosno:cool3: Dzisiaj zadzwoniła Pani z Zamoscia rowniez chętna adoptowac Kawę; mieszkanie w bloku, rodzice z dorosłą córką; zmarł ich 13 letni kundelek i teraz szukają suni. Wyjazdzam i do 12 nie będę miała dostepu do netu - dom w Zamościu sprawdzi zadra, a mnie pozostanie tylko trzymanie kciuków, zeby ktorys z tych domów okazal się tym jedynym:loveu: Czekamy zatem najpierw na decyzję domku z Janowa:lol: Quote
Murka Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Ci z Janowa mogą się zwyczajnie więcej nie odezwać :roll: zwłaszcza, że wspominali, że jeśli sami nie adoptują to będą mówić o nas (bo nie wiedzieli, że pod nosem mają takie "schronisko" z psami do adopcji) znajomym. Także jeśli ten domek w Zamościu konkretny to nie ma co się na Janów oglądać. Quote
zadra Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Murka napisał(a):Ci z Janowa mogą się zwyczajnie więcej nie odezwać :roll: zwłaszcza, że wspominali, że jeśli sami nie adoptują to będą mówić o nas (bo nie wiedzieli, że pod nosem mają takie "schronisko" z psami do adopcji) znajomym. Także jeśli ten domek w Zamościu konkretny to nie ma co się na Janów oglądać. Zrobimy wszystko,co w naszej mocy żeby Kawa miała najlepszy domek. Quote
sonia71 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 dobrze Kawusia że u ciebie trochę ruchu się zrobiło ,może w końcu jak doszłaś troszkę do sibie i wypiękniałaś domek bedzie twój-trzymam kciuki. Quote
zadra Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 sonia71 napisał(a):dobrze Kawusia że u ciebie trochę ruchu się zrobiło ,może w końcu jak doszłaś troszkę do sibie i wypiękniałaś domek bedzie twój-trzymam kciuki. Jutro o 12-tej jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną. Quote
Murka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 To trzymam kciuki :cool3: Janowiacy nie odzywają się, tak jak przypuszczałam :razz: Quote
zadra Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 zadra napisał(a):Jutro o 12-tej jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną. Wizyta wypadła bardzo dobrze.Cała rodzina ma świadomość ewentualnych problemów jakie mogą się pojawić.Państwo są bardzo świadomi i odpowiedzialni.Adoptując suczkę "po przejściach" chcą sprawić,żeby odzyskała wiarę w człowieka.Umówiliśmy się,że pojadę po Kawusię pod koniec tygodnia. Mam im wcześniej przekazać co mała lubi ,jakie ma przyzwyczajenia . Quote
Murka Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Bardzo się cieszę, że Kawa w końcu będzie miała dom :multi: Ta pani spod Biłgoraja nadal chce sunię, ale Kawa jest dla niej jednak za duża (pani ma jedną rękę mniej sprawną). Szuka malutkiej suni (takiej 5-6 kg), najlepiej czarnej. Przesłała mi fotke swojej suni, faktycznie kopia Kawy, tylko mniejsza. Jakbyście coś mieli to dajcie znać, myślę, że to dobry domek. Quote
agada Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Rozmawiałam dziś z zadrą i wiem o Kawuni, ale czasu to mam "0"... Bardzo się cieszę, ze będzie tu blisko to zawsze można posłużyć dobrą radą. Quote
Murka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Jeszcze Wam pokażę Czarną Damę i jej królestwo ;) zadra, zaraz Ci wyślę info o Kawie, wczoraj zapomniałam. Quote
agusiazet Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kawusi, bardzo się cieszę!!! Bądź tylko szczęśliwa ślicznotko!!! Quote
agada Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Piękny kontrast koloru Kawy i budy ;), misek szesnaście:evil_lol:, ale nie ma to jak własny domek. Trzymam strasznie zaciśnięte kciuki, oby już nic się nie przytrafiło :razz: Quote
Recommended Posts