Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kawka to taka cyganiocha ;)-oczywiście w sensie czarnula :),różowy jęzorek rozświetla jej ciemną stronę życia-sory ale ten deszcz i wiatr który wyje mi tu na pracowym strychu chyba wydobywają z człowieka najczarniejsze odczucia :(

Posted

To i ja trzymam kciuki i to bardzo mocno.
Kawa jest cudna; jak patrzę na nią - taką piękną, wyczesaną to przypominam sobie jak wygladała jej sierśc w schronie:shake:
Gdzies na wątku zamojksim jest zdjęcie suni, ktore tak wszystkich chwyciło za serce...
Malutka - moze to ten domek?

Posted

Mam miejsce w PP na pażdziernik, miało byc dla Bursztyna, ale tak sobie myslę, ze juz raz był w lipcowym numerze i nie było zadnego zainteresowania:roll:
Moze teraz wystawic Kawę?

Posted

Tola napisał(a):
Mam miejsce w PP na pażdziernik, miało byc dla Bursztyna, ale tak sobie myslę, ze juz raz był w lipcowym numerze i nie było zadnego zainteresowania:roll:
Moze teraz wystawic Kawę?

Dobry pomysł.

Posted

a ona ma allegro ? bo ostatnio kilka psiaczków właśnie stamtąd poszło a rekordowo już jak dla mnie chyba szczebrzeszyńska Karmelka poprostu błyskawicznie :) przez co nawet udostępniła ogłoszenie następnej bidzie :) a ono było wyróżnione .

Posted

Jutro do swojego domu jedzie Bursztyn:multi:.
A ja juz traciłam nadzieję, ze kiedykolwiek to sie stanie.
Teraz pora na Kawę; wierzę, ze ten jej jedyny domek gdzies jest, tylko trzeba go odszukac.
Dziewczyny - szukamy intensywnie domu dla Kawy, prosze wszyskich o pomoc.
Każdy pomysł jest dobry, byle zblizył Kawusie do tego wymarzonego domu...