sonia71 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kawka to taka cyganiocha ;)-oczywiście w sensie czarnula :),różowy jęzorek rozświetla jej ciemną stronę życia-sory ale ten deszcz i wiatr który wyje mi tu na pracowym strychu chyba wydobywają z człowieka najczarniejsze odczucia :( Quote
Jo37 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ona ma taki niesamowity wzrok. Na tle zieleni wygląda fantastycznie. Quote
Murka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Dostałam całkiem fajnego maila w sprawie Kawy (z allegratki) :cool3: Quote
agusiazet Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Zdjęcia super, Kawa taka puchata i radosna! Oby coś się wykluło dla małej! Quote
Tola Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 To i ja trzymam kciuki i to bardzo mocno. Kawa jest cudna; jak patrzę na nią - taką piękną, wyczesaną to przypominam sobie jak wygladała jej sierśc w schronie:shake: Gdzies na wątku zamojksim jest zdjęcie suni, ktore tak wszystkich chwyciło za serce... Malutka - moze to ten domek? Quote
Ra_dunia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Miodowe oczka robią niesamowite wrażenie :) Quote
zadra Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Może ktos potyrafi oglaszać w ktrakowskim METRZE.Ponoć dużo psiaków znajduje domki po tych ogłoszeniach. Quote
Murka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Coś ta zainteresowana z maila nie odzywa... ech szkoda :( Quote
sonia71 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 no szkoda :( Kawusia dla ciebie przytulanko :) Quote
Tola Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Mam miejsce w PP na pażdziernik, miało byc dla Bursztyna, ale tak sobie myslę, ze juz raz był w lipcowym numerze i nie było zadnego zainteresowania:roll: Moze teraz wystawic Kawę? Quote
zadra Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tola napisał(a):Mam miejsce w PP na pażdziernik, miało byc dla Bursztyna, ale tak sobie myslę, ze juz raz był w lipcowym numerze i nie było zadnego zainteresowania:roll: Moze teraz wystawic Kawę? Dobry pomysł. Quote
Murka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Też uważam, że to szansa dla Kawy. Ja jej odnowiłam adopcje.org, dodałam nowe fotki i filmik, może kogoś zauroczą te nowe fotki :roll: http://www.adopcje.org/adopcja45789.html Quote
sonia71 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a ona ma allegro ? bo ostatnio kilka psiaczków właśnie stamtąd poszło a rekordowo już jak dla mnie chyba szczebrzeszyńska Karmelka poprostu błyskawicznie :) przez co nawet udostępniła ogłoszenie następnej bidzie :) a ono było wyróżnione . Quote
zadra Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Murka napisał(a):Coś ta zainteresowana z maila nie odzywa... ech szkoda :( Szkoda!! Isadora juz juz zrobi allegro dla malej. Quote
agada Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zaglądam, a tu nadal cisza, hehhh tak czasem bywa.... Quote
Tola Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jutro do swojego domu jedzie Bursztyn:multi:. A ja juz traciłam nadzieję, ze kiedykolwiek to sie stanie. Teraz pora na Kawę; wierzę, ze ten jej jedyny domek gdzies jest, tylko trzeba go odszukac. Dziewczyny - szukamy intensywnie domu dla Kawy, prosze wszyskich o pomoc. Każdy pomysł jest dobry, byle zblizył Kawusie do tego wymarzonego domu... Quote
Murka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mam nadzieję, że to ogłoszonko w PP zadziała... Quote
Isadora7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witaj Kawa, dawno mnie nie było ale kilkanaście dni kłopotów z netem zrobiło swoje. Modem provider zmienił więc czas nadrabiać zaległości. Quote
Recommended Posts