Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Piotr nie wziął się znikąd, ale wziął się z youtouba ;) Dzięki komu? Dzięki dczn!!!
To dczn zamieściła (nie mam bladego pojęcia jak) apel o pomoc dla Champusia na tym portalu . Pojawił się Piotr, który zaczął z Dorotką korespondować. Dorota zadzwoniła do mnie i przekazała pałeczkę. Od ponad miesiąca codziennie czatowałam z Piotrem, dzwoniliśmy do siebie. Odbyła się wizyta przedadopcyjna, a tu z odsieczą przyszły zamieszkałe w Austrii Erazm i Wellington. Wellington okazała się dawną znajomą Piotra.... i znów świat się skurczył ;)
I tak Piotr wraz ze swoją Panią, przemierzyli wiele kilometrów by poznać naszego bohatera.
Wczoraj po raz pierwszy go zobaczyli, dziś, po spotkaniu psów pod okiem Pawła Zielińskiego, nie mieli już wątpliwości, że zabierają go ze sobą. Przed nimi wiele wyzwań, ale jesteśmy przekonani, że to własciwi LUDZIE dla naszego Champa.

Posted

WoooW Piękna opowieść!!! :multi::multi::multi::multi: Ale ulga... Cudownie się wszystko potoczyło! :D Przyznam się, że nie sądziłam, że będzie aż tak Happy ten end, kiedy pierwszy raz weszłam na wątek Champa... A teraz już Champuś pojechał w podróż do lepszego świata :) Ale ja nadal nie przestanę trzymać kciuków - niech mu się wszystko jak najlepiej ułoży w nowym domu!
Spodziewam się, że będziesz nas dokarmiać nwesami Goniu?? :lol: