Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam linki do ogłoszęń Bosmanka i aktywowalam
Bosmanek ma więc mnóstwo ogłoszeń, razem z moimi to aż 80, więc czekamy na zgłaszające się domki :loveu::loveu::loveu::loveu:

nadal proszę o pomoc w szukaniu deklaracji..

Posted

xmartix napisał(a):
dostałam linki do ogłoszęń Bosmanka i aktywowalam
Bosmanek ma więc mnóstwo ogłoszeń, razem z moimi to aż 80, więc czekamy na zgłaszające się domki :loveu::loveu::loveu::loveu:

nadal proszę o pomoc w szukaniu deklaracji..

Ja dzisiaj dostałam od Ciebie PW i naprawdę widzę jak pięknie wypowadziłas tego psa. Deklaruję stałą wpłatę 20 zł .... ale tylko dla Bosmanka. Mam więcej "deklaracji" i .... wybacz ... ale wybieram te psy, które mają naprawdę dzielnych opiekunów. Ale .... przypomnij mi na PW w poniedziałek o tym, bo jest już noc a do poniedziałku popołudnia nie zdążę nic wpłacić. Poprostu nie mam czasu.
Umowa stoi?
pozdrawiam serdecznie
Agata

Posted

Stawiam się na wezwanie xmartix. Zajrzałam tylko na 1 stronkę, doczytam w wolnej chwili. Piesio przecudny! Ja już naprawdę nie mogę nic deklarować - ledwo wyrabiam. Będę zaglądać - może któryś z "moich" piesiów do domku wreszcie sobie pójdzie albo wygram w końcu cosik w tego cholernego lotka!

Posted

Agata Balu dziękuję bardzo bardzo !! :loveu:
Agata51 ja też właśnie czekam aż inni pójdą do domków to swoich więcej deklaracji przerzucę na Bosmanka :roll: ..