Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odwiedziłam dziś Bosmana w hoteliku - jest mu tam dobrze :) , przytyło mu się troszkę, sierść ładniutka, ale psisko nie lubi szczotkowania i jak tylko widzi pana Kazimierza ze szczotka, to zwiewa. Bosman jest wesoły i gania po podwórku razem z koleżanką Rusałką. Przywitał nas serdecznie, łasił się do mojego syna, uśmiechnięte miał pysio. Niestety chłopak prawie nie słyszy i można go wołać do upadłego, za to świetnie reaguje na gesty i przybiega, jak tylko się do niego pomacha, wyciągnie rękę. W związku z tym, że niedosłyszy, albo jest całkiem głuchy, to też nie szczeka i nie reaguje na szczekanie innych psów (tzn. na drugim wybiegu szczekał do nas radośnie Bingo, a także pies sąsiada ujadał - Bosman nie zareagował na nich w ogóle). Zostawiłam panu Kazimierzowi tabletkę dla Bosmana na stawy oraz daktyle i siemię lniane, to na trochę będzie miał :) . Fotki wysłałam xmartix, więc ona wstawi na wątek. To tyle relacji :)

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przytył!! Ja mówię do pana Kazimierza: "może trzeba mu trochę ograniczyć jedzenie?" a pan Kazimierz, że "on już był w swoim życiu głodny i teraz nie musi" - no i koniec dyskusji - ale Bosman rzeczywiście dostaje trochę za dużo jedzonka i delikatnie następnym razem zasugeruje jednak odcięcie go od takiej ilości suchej karmy. Choć teraz to on biega po podwórku, że aż mu ciężko zdjęcie zrobić, bo wszędzie go pełno.

Posted

super że biega i jest go wszędzi pełno a nie na tym durnym łańcuchu krowim

teraz na tym samym łańcuchu jest maleńka sunieczka.. k... ludzie to mają mentalność na tych wsiach zasranych.. będę jej ten łańcuch wymieniać na jakiś z mniejszymi oczkami..

Posted

przelałam 372 zł za hotel za maj

doszły wpłaty od
xmartix 10 zł
Agnieszka103 10 zł
dziękujemy :)

stan konta obecny Bosmana to 305 zł

niestety nikt nie dzwoni z ogłoszeń... :(

Posted

Deklaracje:
- stałe:
Emigrantka 25 zł (II, III, IV,V)
Bros 20 zł (II, III, IV, V)
Justika 20 zł (II, III, IV, V, VI)
Ankita 24 zł (II, III, IV, V, VI)
Malibo 31 zł (II, III, IV, V)
Plicha 10 zł (II, III, IV, V)
Ellig 10 zł (II 2010 - I 2011)
Teresa B. 20 zł (II, III, IV, V, VI, VII)
Ona03 24 zł (II, III, IV, V, VI)
xmartix 10 zł (II, III, IV, V, VI)
Agnieszka103 10 zł (II, III, IV, V, VI)
Alfa 10 zł (IV,V)
aha44 10 zł (VI)
Agata Balu 20 zł (V, VI)
[SIZE=3]Razem: 244 zł

deklaracji mamy 244 zł m-cznie

obecny stan konta Bosmana: 365 zł

Posted

doszła wpłata od malibo 31 zł, bardzo dziękujemy :)

dzwownił chłopak w sprawie Bosmana, para studentów (kończą już studia) chcieliby przygarnąć pieska, zgadzają się na wizytę, ale najpierw chcą podjechac zobaczyć Bosmana, więc w nast sobotę pojadą do Lwówka sami go zobaczyć i się z nim zapoznać :) docelowo Bosman miałby mieszkac w mieszkaniu.. ale najpierw chca żeby mieszkał w Świętochłowicach u jednych z rodziców, tam mają dom z ogrodem.

Posted

Juuuhuuuu !! Trzymam kciuki - trzymam przez tydzień - niech ci studenci pooglądają Bosmanka i niech im się spodoba i niech sobie na spacerek z nim pójdą - a potem adoptują i żyją długo i szczęśliwie, a może na zawsze w ogródku u rodziców zostanie ?? :)

Posted

Zaraz wpłacam deklaraję na Bsmanka, przepraszam za opóznienie, trochę się zagapiłam w tym miesiącu :) Trzymam mocno kciuki za psiaka że się spodoba i trafi w dobre rece :) Xmatrix jak możesz t dopytaj gdzie go wypatrzyli, przyda sie na przyszłość taka informacja.

Posted

[SIZE=1]do[SIZE=2]szły pieniądze od:

aha44 10 zł
bros 20 zł
bazarek 161 zł !

za bazarek pięknie dziękujemy dziewczynom!!! :loveu::loveu::loveu:

Bosmana stan konta wynosi: 587 zł :razz: