Monika z Katowic Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 malibo57 napisał(a):We wtorek Ajlii odbiera z magazynu suplemencik dla Frania - Brainactiv Balance 90 kaps., za kwotę 85,41 Malibo kochana! Zaraz wysyłam 85 zł 41 gr za ten bardzo potrzebny Franeczkowi suplement. Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 A, i szeleczki nowe już są - podobno moro są świetne:cool3: mam nadzieje, ze APSA i BEA zrobią zdjęcia Frania w szeleczkach. Quote
kazik132 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ale tu się dzieje, oj dzieje! Zaledwie kilka godzinek mnie nie było, a miałam tyle zaległości w czytaniu, że ho, ho@ Biegnę teraz obejrzec bazarek i czekam na kolejny od majqi;) Quote
majqa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Zapraszam na bazarek dla Frania. Podnoszenie bazarku to też pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/209319-Kosmetyki-Dior-Givenchy-Estee...-i-in...-Franio-i-Jasiek-prosz%C4%85-o-pomoc!-26.06! Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Czy jest jeszcze Moniczka? Zaraz będzie banerek bazarkowy - Moniczko umieścisz go wyżej? Amico, czy zareklamowałaś bazarek na tym wątku? Reklamy bazarków Quote
Kinia1984 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ja codziennie zaglądam do Franka:) jestem nieśmiałą fanką tej psiny:) jest cud , miód i orzeszki:) tylko całować odmoczony pyszczek;) Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kiniu:) Trafiłaś w dyszkę. Jest banerek bazarku od Amicii od Majqi Quote
malibo57 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 I od Florentynki:) Proszę się częstować [FONT="][/FONT] [FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] Quote
majqa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Spokojnie, spokojnie Franuś, już odsiecz finansowa idzie, już mnie rozszarpują na strzępy na bazarku. ;-) Quote
ana666 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [FONT=verdana] Kilka dni temu Kama napisała maila do Toli w sprawie swojej deklaracji dla Frania i poprosiła o przesłanie numeru konta obecnego skarbnika. Przeprosiła, że nie odezwała się od razu, ale jakiś czas była poza domem. [/FONT][FONT=verdana]Kama postanowiła, że wyśle swoje deklaracje dla Frania do końca roku jednorazowo (za 06 - 12/2011), czyli 7 x 20 zł i prosi o info na wątku jak dojdą, a także o rozpisanie ich na poszczególne miesiące, żeby nie wyszło, że Franio się wzbogacił, a zabraknie w późniejszych miesiącach. A kochanemu Franulkowi życzy dużo, dużo zdrówka i kochającego domku. Przekazuję tę informację, ponieważ Tola jest na turnieju i wraca dopiero za dwa tygodnie. Moniko, czy mogę prosić o Twój numer konta na PW? - prześlę go Kamie. [/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ano666! Przykro mi, ale nie podam Ci numeru mojego prywatnego konta, bo absolutnie nie mam do Ciebie zaufania. Uprzejmie proszę, by droga Kama odezwała się bezpośrednio do mnie. O ile pamiętam - sama zaoferowałaś się, by podać Kamie mój adres mailowy. Dlaczego tego nie zrobiłaś? Dlaczego teraz tworzysz jakieś dziwne scenariusze? Wyjścia są dwa: - droga Kama odezwie się do mnie na adres mailowy: [email protected], - droga Kama wyśle pieniądze do ciebie, a ty przelejesz te 140 zł od Kamy na znane Ci konto BYŁEGO SKARBNIKA (jesteśmy w stałym kontakcie). Co do mojego sposobu księgowania... Otóż - wpływy wpisuję w konkretnym miesiącu (wtedy, kiedy przyjdą) i nie będę stosować tak chaotycznej rozpiski, jak moja poprzedniczka (miedzy innymi właśnie tak zły sposób księgowania i jej opieszałość doprowadziły do fatalnej sytuacji finansowej Frania). Ja prowadzę księgowość Franeczka inaczej. Zainteresowanych zapraszam do postu numer 4 tego wątku. Oczywiście, przy wpływie Kamy, zgodnie z Jej życzeniem - umieszczę adnotację: "kwota łącznych deklaracji od czerwca do grudnia 2011". Quote
bea100 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Widziałam i głaskałam dzisiaj Frania. Wspaniały pies. Ufny, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Sierść się błyszczy. Jest u Ajlii rozpieszczany, widać jaki jest szczęśliwy w swoim domku u niej. Spokojny i ufny. Jedno co mu nie odpowiadało to założenie nowych (pięknych !) szelek do zdjęcia, zareagował "trzęsiawką", więc szybko mu je zdjęto. To był jedyny moment, gdzie zobaczyłam chorego psa (pomijając przekrzywioną główkę, ale on ma tyle wdzięku i jest taki radosny, że nawet tego tak nie widać jakoś ;) ). Szybko po tym Franeczek znowu stał się psem uśmiechniętym i zadowolonym i w centrum uwagi i zainteresowanym otoczeniem i truchtającym z uśmiechem po trawce. Uroczy psiak! Dzisiaj trafiłyśmy na wizytę zaprzyjaźnionej Pani wet, bardzo miłej osoby i fachowej; przyjechała tam na dwa dni, na pewno zbada i poobserwuje Frania itd itd. Może więcej i bardziej fachowo napisze tu Apsa i wklei zdjęcia Frania bo je robiła, bo to moje pisanie? to tylko kilka słów laika i tak na gorąco...;) Quote
fiorsteinbock Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Witam, na prośbe Kamy wklejam tekst jej autorstwa: [FONT=verdana] Nie miałam zamiaru się tutaj wypowiadać – chciałam tylko wpłacić pieniądze dla Franka[/FONT] [FONT=verdana]i nie spodziewałam się, że moja prośba o numer konta doprowadzi do takiej sytuacji.[/FONT] [FONT=verdana]Nie mogę jednak tak tego zostawić, bo to wyłącznie moja wina, nie any666. Ana przekazała[/FONT] [FONT=verdana]mi maila, to ja nie miałam zamiaru niczego ustalać na PW, dlatego napisałam do Toli z prośbą[/FONT] [FONT=verdana]o umieszczenie mojej decyzji od razu na wątku. [/FONT] [FONT=verdana]Rozumiem Moniko, że nie masz zaufania do any666 – masz do tego prawo, ale ja też mam prawo[/FONT] [FONT=verdana]do swojego zdania i decydowania o swoich pieniądzach. Uważam taki wpis za niesprawiedliwy – wpłacałam pieniądze do any666 i nie zginęła ani złotówka, nic też nie stało się z moimi danymi osobowymi. Może i można jej wytknąć różne rzeczy i zaniedbania, ale chyba nie tego rodzaju,[/FONT][FONT=verdana] bo to by już był naprawdę poważny zarzut.[/FONT] [FONT=verdana]Tak to jest na dogo Moniko – darczyńcy wpłacając pieniądze też udostępniają swoje dane innym.[/FONT] [FONT=verdana]Przyznam też, że jako darczyńca po raz pierwszy spotkałam się z czymś w rodzaju ultimatum :)[/FONT] [FONT=verdana]Ana666 przepraszam, że postawiłam Cię w takiej sytuacji – bardzo mi przykro.[/FONT] [FONT=verdana]Jeśli otrzymam konto Moniki z Katowic od any666, to wpłacę dla Franka moje deklaracje - razem 140 zł.[/FONT] [FONT=verdana]Bardzo mi przykro, ale nie mogę postąpić inaczej – ana jest bardzo młodą osobą, jest faktem,[/FONT] [FONT=verdana]że w sprawie Franka nawaliła, ale w obecnej sytuacji znalazła się przeze mnie.[/FONT] [FONT=verdana]Uważam Moniko, że jeśli bym przystała na Twoje warunki to by znaczyło, że zgadzam się[/FONT][FONT=verdana] z tym, że ana jest osobą, której nie można powierzyć swojego numeru konta – a ja tak nie[/FONT][FONT=verdana] uważam. Uważam, że to by była opinia o niej krzywdząca i niesprawiedliwa.[/FONT] [FONT=verdana]Droga Moniko – decyzja należy do Ciebie. [/FONT][FONT=verdana]Możecie teraz pisać o mnie co tylko chcecie – ja już nie będę się tutaj wypowiadała.[/FONT] [FONT=verdana]I nie będę się z nikim kontaktować – czuję się tutaj niemile widziana.[/FONT] [FONT=verdana]Ana666, uprzedzam Cię, że jeśli dla dobra Franka będziesz chciała coś wymyślić, to nic nie[/FONT] [FONT=verdana]da – wpłacę pieniądze, jeśli otrzymam od Ciebie numer konta Moniki.[/FONT] [FONT=verdana]Pozdrawiam wszystkich. Kama [/FONT] Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hm, to co widzę powyżej to jest właśnie ultimatum. Quote
Fiera Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Biedny piesek, ale klimaty dziwne - zajrzałam z banerka na innym wątku, poczytałam troszkę i zmykam, bo ja na dogo jestem po to, żeby psiakom pomagać, a nie komukolwiek zwymyślać od osób niegodnych zaufania itp... Powodzenia Franeczku :loveu: Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Szkoda, że zmykasz, bo to dobre miejsce do pomagania, Fiero, i dużo do zrobienia. Franio nie ma wpływu na to, kto i jakie treści tu zamieszcza. Quote
EVA2406 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Kurcze, Dziewczyny, wchodzę na kolejny wątek i na kolejny jakaś afera...............................czy nie zapominacie, że tu chodzi o pomoc psom, a nie o robienie zadymy z byle powodu :( Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [QUOTE=malibo57;17048995Franio nie ma wpływu na to, kto i jakie treści tu zamieszcza. Zacytuję swój post - Evo afery nie ma, dopóki jej nie rozkręcimy. Proponuję, więc zignorować. Quote
KrystynaS Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 malibo57 napisał(a):(...) afery nie ma, dopóki jej nie rozkręcimy. Proponuję, więc zignorować. Co właśnie czynimy Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nawzajem;-) Lepiej cieszmy się tym, że Franio jest wykąpany, wyczesany i nakarmiony, że mieszka w rodzinie ludzko-psio-szczurzej, że kręcą się jego bazarki, aby miał na suplementy i dobrą karmę. Zapraszam na bazarki! Quote
Fiera Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 KrystynaS napisał(a):Co właśnie czynimy No to jestem ponownie i się dołączam do w.w. ignorowania ;) Zaglądnę czasami i może coś pomogę, chociażby podnosząc psiaka. Pozdr:) Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fajnie Cię widzieć, Fiero! Podrzuć nam bazarki, jeśli możesz, bo wszyscy na imprezach, chyba, czy co?:cool3: Quote
Fiera Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 malibo57 napisał(a):Szkoda, że zmykasz, bo to dobre miejsce do pomagania, Fiero, i dużo do zrobienia. Franio nie ma wpływu na to, kto i jakie treści tu zamieszcza. "Dużo do zrobienia"? W takim razie jeśli mogę jakoś pomóc, np. DT, to dajcie znać :) Quote
Recommended Posts