Cajus JB Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czego się nie robi dla pieska. Nie odmawia się paru złotych. Szczególnie dla takiego. Jutro w nocy dodam. Quote
gonia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Cajus JB']Czego się nie robi dla pieska. Nie odmawia się paru złotych. Szczególnie dla takiego. Jutro w nocy dodam.[/QUOTE] JA tam myśle, ze dla każdego psiaka warto , choć faktem jest, ze Franio, to szczególny psiak...ratowany w święta...bez szans...wyrwany spod igły...a jednak zyje i ma sie dobrze:):)Nie zal trudu, czasu ani pieniedzy... Czekamy więc na ogloszenie... Quote
gonia66 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Napisalam do cioteczki __Lary prośbe o allegro, ale cos mi sie kojarzy, ze cioteczka w tych dniach chyba wstapiła na Nową Droge zycia:):) Jesli tak, to gratulujemy:) DLatego zadzwoniłam tez do ketunii prosząc o ALlegro:) KAsia będzie mogła najwczesniej w wekend, wiec jesli cioteczka __Lara się odezwie wczesniej, to będzie super, jesli nie to mam nadzieje na ogłoszenie po wekendzie:) Z tego, co pamietam wyróznienie i "bajery" na All kosztuja 20 zł:) No i dzis w nocy pewnie CAjus zrobi ogloszenia, wiec powolutku moze się troszkę "ruszy":) Quote
Tola^^ Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Cajus JB'] Jak można dodawać ogłoszenie bez tekstu? 144 i nikt nie napisał. Teksty już są: TYTUŁ: Staruszkę Franio z skręconą główką, czy ma jeszcze szanse na normalny dom? lub Staruszek Frani ze skręconą główką, cudem uszedł z życiem, teraz czeka na prawdziwy DOM! TEXT NR 1(zawiera około 1800 znaków) Franio, to starszy ponad 10-letni średni pies, mieszka w domu tymczasowym w małej pod Obornickiej miejscowości Uścikowie/koło Poznania. Pierwsze co rzuca się w oczy to, jego skręcona główka i oczy pełne nadziei! Jego historia zaczęła się tak: został wyrzucony na ulice, ktoś podstawił nad nim wyrok, wyrzucając takiego staruszka w takim stanie na mróz i śnieg w zimę 2009r! Gdyby nie to że ktoś go zobaczył i zadzwonił po straż miejską , która przewiozła go do schroniska już by go z nami najprawdopodobniej nie było! Ale to dopiero połowa jego złych przejść! Gdy już był w schronisku trafił na dwór, na mróz do zimnego boksu i pozostawiony sam sobie przez cztery dni! Został sam z innymi psami przez dni Świąt Bożego Narodzenia! Gdzie wszyscy byli w ciepłych domach w miłej atmosferze a nasz biedny Franio marzł, był głodny, bardzo wychudzony i patrzył smutnym wzrokiem przez kraty, czy jakaś dobra dusza po niego nie przyjdzie! Lecz, po tych dniach męczarni przyszli wolontariusze zabrali Frania do ogrzewanego pomieszczenie tam czekał na Natalię, która wzięła go do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! (Przed wyjazdem zapadła decyzja o uśpieniu psiaka przez pracownika, dosłownie minuty go uratowały) W klinice wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki)! Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po parodniowej wizycie w lecznicy Franio znacznie przytył i się ożywił! Już nie trafił do schronu, bo nie przeżył by tam długo, tylko trafił do Domu Tymczasowego-płatnego! Jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie jej z powodu startych ząbków. Z innymi psami wspaniale się dogaduje, teraz mieszka z trzema pudelkami. Jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu, jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę oraz swój dom! Ty możesz to zmienić adaptując Frania! Pomagamy w transporcie. OGŁOSZENIE NR2 (zawiera około 1000 znaków) Bardzo chudy i zmizerniały Franio ze skręconą główką trafił z ulicy do schroniskowego boksu i został pozostawiony tam sam sobie, aż przez cztery dni! Na dodatek nie miał nic do jedzenia, trochę wody na dnie miski i to tyle! Po tych dniach męczarni z tego psa została tylko skóra i kości, ledwo co stał na nogach, przewracał się! Po tym został wzięty do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! Tam wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki). Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po wizycie w lecznicy piesek znacznie przytył i się ożywił! Potem trafił do DT (który znajduje się w Obornikach/k.Poznania), jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie z powodu startych zębów, spokojnie może mieszkać innymi psami. Lecz, jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę, swój dom! OGŁOSZENIE NR3 (zawiera około 430 znaków) Franio to średniej wielkości pies ze skręconą główką. Gdy trafił do schroniska był bardzo wychudzony i ledwo stał na nogach, lecz po 4 dniach w schronisku trafił do do lecznicy a potem do DT gdzie przytył i odżył, jest nauczony życia w domu, może mieszkać z innymi psami. W lecznicy okazało się że nasz Franio ma zespół przedsionkowy, musi dożywotnio dostawać leki. Wyniki reszty badań ma bardzo dobre. Czy Franio będzie miał jeszcze swoją Rodzinę? Kontakt: Tel: 661 941 076 -do Anety E-mail: [email protected] Dodam to na pierwszą str żeby nie zginęło ogłoszenia były na str 90/92 :) Quote
Plicha Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja co kilka dni odnawiam Franiowi cafeanimal :) Quote
gonia66 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Tola^^']Teksty już są: TYTUŁ: Staruszkę Franio z skręconą główką, czy ma jeszcze szanse na normalny dom? lub Staruszek Frani ze skręconą główką, cudem uszedł z życiem, teraz czeka na prawdziwy DOM! TEXT NR 1(zawiera około 1800 znaków) Franio, to starszy ponad 10-letni średni pies, mieszka w domu tymczasowym w małej pod Obornickiej miejscowości Uścikowie/koło Poznania. Pierwsze co rzuca się w oczy to, jego skręcona główka i oczy pełne nadziei! Jego historia zaczęła się tak: został wyrzucony na ulice, ktoś podstawił nad nim wyrok, wyrzucając takiego staruszka w takim stanie na mróz i śnieg w zimę 2009r! Gdyby nie to że ktoś go zobaczył i zadzwonił po straż miejską , która przewiozła go do schroniska już by go z nami najprawdopodobniej nie było! Ale to dopiero połowa jego złych przejść! Gdy już był w schronisku trafił na dwór, na mróz do zimnego boksu i pozostawiony sam sobie przez cztery dni! Został sam z innymi psami przez dni Świąt Bożego Narodzenia! Gdzie wszyscy byli w ciepłych domach w miłej atmosferze a nasz biedny Franio marzł, był głodny, bardzo wychudzony i patrzył smutnym wzrokiem przez kraty, czy jakaś dobra dusza po niego nie przyjdzie! Lecz, po tych dniach męczarni przyszli wolontariusze zabrali Frania do ogrzewanego pomieszczenie tam czekał na Natalię, która wzięła go do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! (Przed wyjazdem zapadła decyzja o uśpieniu psiaka przez pracownika, dosłownie minuty go uratowały) W klinice wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki)! Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po parodniowej wizycie w lecznicy Franio znacznie przytył i się ożywił! Już nie trafił do schronu, bo nie przeżył by tam długo, tylko trafił do Domu Tymczasowego-płatnego! Jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie jej z powodu startych ząbków. Z innymi psami wspaniale się dogaduje, teraz mieszka z trzema pudelkami. Jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu, jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę oraz swój dom! Ty możesz to zmienić adaptując Frania! Pomagamy w transporcie. OGŁOSZENIE NR2 (zawiera około 1000 znaków) Bardzo chudy i zmizerniały Franio ze skręconą główką trafił z ulicy do schroniskowego boksu i został pozostawiony tam sam sobie, aż przez cztery dni! Na dodatek nie miał nic do jedzenia, trochę wody na dnie miski i to tyle! Po tych dniach męczarni z tego psa została tylko skóra i kości, ledwo co stał na nogach, przewracał się! Po tym został wzięty do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! Tam wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki). Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po wizycie w lecznicy piesek znacznie przytył i się ożywił! Potem trafił do DT (który znajduje się w Obornikach/k.Poznania), jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie z powodu startych zębów, spokojnie może mieszkać innymi psami. Lecz, jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę, swój dom! OGŁOSZENIE NR3 (zawiera około 430 znaków) Franio to średniej wielkości pies ze skręconą główką. Gdy trafił do schroniska był bardzo wychudzony i ledwo stał na nogach, lecz po 4 dniach w schronisku trafił do do lecznicy a potem do DT gdzie przytył i odżył, jest nauczony życia w domu, może mieszkać z innymi psami. W lecznicy okazało się że nasz Franio ma zespół przedsionkowy, musi dożywotnio dostawać leki. Wyniki reszty badań ma bardzo dobre. Czy Franio będzie miał jeszcze swoją Rodzinę? Kontakt: Tel: 661 941 076 -do Anety E-mail: [email protected] Dodam to na pierwszą str żeby nie zginęło ogłoszenia były na str 90/92 :)Wielkie dzieki Tolu:) Teraz pewnie Cajus migiem zrobi obiecane ogloszenia:) [quote name='Plicha']Ja co kilka dni odnawiam Franiowi cafeanimal :)DZieki kochana cioteczko:) Quote
gonia66 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 CZy są juz te ogloszenia Cajus, ktore obiecales w nocy??Jesli tak, to prosze o linki.. CHyba Allegr zrobi ketunia, bo nasza cioteczka __Lara moze w podróży poślubnej:) Ale wekend tuż, tuż:) Quote
gonia66 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 JAk widzę CAjus nam zamilkł...więc chyba ogłoszen nie ma...:( Pozwoliłam sobie zapytac więc na bazarku ogłoszeniowym, ktory przypadkowo znalazłam (dla suczek od meneli), czy mozna zamowic...tam pakiet 67 ogłoszen kosztuje 10 zł...jesli sie nie zgodza darczyńcy na opłacenie z pieniazkow, ktore trzeba zapłacic za bazarek, załoze je sama, bo mysle, ze Franio powinien miec jak najwiecej ogłoszen...:) Jest tam sporo "znanych" stronek tylko bede musiala zapytac, czy jest mozliwosc dodatkowego wyróznienia niektorych i ile to kosztuje...:)CZym więcej ogłoszen, tym lepiej, a poki co Franio, chyba nie ma wcale:(... Prosze wiec darczynców o opinie w tej sprawie i decyzję, co do zapłaty za bazarek:) Quote
Cajus JB Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 gonia66 napisał(a):JAk widzę CAjus nam zamilkł...więc chyba ogłoszen nie ma...:( Pozwoliłam sobie zapytac więc na bazarku ogłoszeniowym, ktory przypadkowo znalazłam (dla suczek od meneli), czy mozna zamowic...tam pakiet 67 ogłoszen kosztuje 10 zł...jesli sie nie zgodza darczyńcy na opłacenie z pieniazkow, ktore trzeba zapłacic za bazarek, załoze je sama, bo mysle, ze Franio powinien miec jak najwiecej ogłoszen...:) Jest tam sporo "znanych" stronek tylko bede musiala zapytac, czy jest mozliwosc dodatkowego wyróznienia niektorych i ile to kosztuje...:)CZym więcej ogłoszen, tym lepiej, a poki co Franio, chyba nie ma wcale:(... Prosze wiec darczynców o opinie w tej sprawie i decyzję, co do zapłaty za bazarek:) Przepraszam Franek. Przepraszam założycielkę. Zostałem zmuszony do odpowiedzi na złośliwości skierowane pod moim adresem na innym wątku. W tej chwili pracuję nad tekstem i wybieram najlepsze zdjęcia. Troszkę to jeszcze potrwa. Wy będziecie spać, a będę nadal działał aby pomóc jak największej liczbie potrzebujących psiaków. Myślę, że nikt się nie pogniewa za jednodniowe opóźnienie. Quote
gonia66 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Tola^^']Teksty już są: TYTUŁ: Staruszkę Franio z skręconą główką, czy ma jeszcze szanse na normalny dom? lub Staruszek Frani ze skręconą główką, cudem uszedł z życiem, teraz czeka na prawdziwy DOM! TEXT NR 1(zawiera około 1800 znaków) Franio, to starszy ponad 10-letni średni pies, mieszka w domu tymczasowym w małej pod Obornickiej miejscowości Uścikowie/koło Poznania. Pierwsze co rzuca się w oczy to, jego skręcona główka i oczy pełne nadziei! Jego historia zaczęła się tak: został wyrzucony na ulice, ktoś podstawił nad nim wyrok, wyrzucając takiego staruszka w takim stanie na mróz i śnieg w zimę 2009r! Gdyby nie to że ktoś go zobaczył i zadzwonił po straż miejską , która przewiozła go do schroniska już by go z nami najprawdopodobniej nie było! Ale to dopiero połowa jego złych przejść! Gdy już był w schronisku trafił na dwór, na mróz do zimnego boksu i pozostawiony sam sobie przez cztery dni! Został sam z innymi psami przez dni Świąt Bożego Narodzenia! Gdzie wszyscy byli w ciepłych domach w miłej atmosferze a nasz biedny Franio marzł, był głodny, bardzo wychudzony i patrzył smutnym wzrokiem przez kraty, czy jakaś dobra dusza po niego nie przyjdzie! Lecz, po tych dniach męczarni przyszli wolontariusze zabrali Frania do ogrzewanego pomieszczenie tam czekał na Natalię, która wzięła go do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! (Przed wyjazdem zapadła decyzja o uśpieniu psiaka przez pracownika, dosłownie minuty go uratowały) W klinice wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki)! Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po parodniowej wizycie w lecznicy Franio znacznie przytył i się ożywił! Już nie trafił do schronu, bo nie przeżył by tam długo, tylko trafił do Domu Tymczasowego-płatnego! Jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie jej z powodu startych ząbków. Z innymi psami wspaniale się dogaduje, teraz mieszka z trzema pudelkami. Jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu, jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę oraz swój dom! Ty możesz to zmienić adaptując Frania! Pomagamy w transporcie. OGŁOSZENIE NR2 (zawiera około 1000 znaków) Bardzo chudy i zmizerniały Franio ze skręconą główką trafił z ulicy do schroniskowego boksu i został pozostawiony tam sam sobie, aż przez cztery dni! Na dodatek nie miał nic do jedzenia, trochę wody na dnie miski i to tyle! Po tych dniach męczarni z tego psa została tylko skóra i kości, ledwo co stał na nogach, przewracał się! Po tym został wzięty do jednej z najlepszych lecznic w Poznaniu! Tam wykryto u niego zespół przedsionkowy w wyniku którego ma właśnie przekrzywioną główkę (musi dostawać leki). Wyniki badania krwi ma bardzo dobre, nerki, serce, wszystko funkcjonuje bez zarzutów. Po wizycie w lecznicy piesek znacznie przytył i się ożywił! Potem trafił do DT (który znajduje się w Obornikach/k.Poznania), jest nauczony życia w domu, musi dostawać zmieloną karę bo inaczej nie pogryzie z powodu startych zębów, spokojnie może mieszkać innymi psami. Lecz, jego kalectwo nie przeszkadza mu w normalnym życiu jak każdy pies chce być kochany i mieć swoją rodzinę, swój dom! OGŁOSZENIE NR3 (zawiera około 430 znaków) Franio to średniej wielkości pies ze skręconą główką. Gdy trafił do schroniska był bardzo wychudzony i ledwo stał na nogach, lecz po 4 dniach w schronisku trafił do do lecznicy a potem do DT gdzie przytył i odżył, jest nauczony życia w domu, może mieszkać z innymi psami. W lecznicy okazało się że nasz Franio ma zespół przedsionkowy, musi dożywotnio dostawać leki. Wyniki reszty badań ma bardzo dobre. Czy Franio będzie miał jeszcze swoją Rodzinę? Kontakt: Tel: 661 941 076 -do Anety E-mail: [email protected] Dodam to na pierwszą str żeby nie zginęło ogłoszenia były na str 90/92 :) [quote name='Cajus JB']Przepraszam Franek. Przepraszam założycielkę. Zostałem zmuszony do odpowiedzi na złośliwości skierowane pod moim adresem na innym wątku. W tej chwili pracuję nad tekstem i wybieram najlepsze zdjęcia. Troszkę to jeszcze potrwa. Wy będziecie spać, a będę nadal działał aby pomóc jak największej liczbie potrzebujących psiaków. Myślę, że nikt się nie pogniewa za jednodniowe opóźnienie.Nie musisz pracowac nad telstem..masz 3 do wyboru na poprzedniej stronie..tylko foteczki dodac i po klopocie...mozesz zając się innymi potrzebującymi psiakami...:) Quote
malibo57 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Goniu, zamów Franiowi ten pakiecik ogłoszeń - nie widze sprzeciwów, aby pokryć koszt z deklaracji. W końcu, po to te pieniądze są:) Quote
gonia66 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 malibo57 napisał(a):Goniu, zamów Franiowi ten pakiecik ogłoszeń - nie widze sprzeciwów, aby pokryć koszt z deklaracji. W końcu, po to te pieniądze są:)Dzięki:) JUz zamawiam w takim razie:) MAm nadzieje, ze pojawia sie szybko:) JAk będą, wkleję tu oczywiscie linki stron z ogloszeniami:) Quote
Cajus JB Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cajus zajął się wczoraj zaginionym psem i nie zdążył. Cajusowi nie trzeba kilka razy wklejać tej samej informacji. Jestem inteligenty i jeden raz mi wystarczy. O ile mi wiadomo mam dodać ale.gratkę. O innych ogłoszeniach nic mi nie wiadomo i nie obiecywałem takich. Może gonia66 nauczysz się dodawać ogłoszenia. Znam użytkowników, którzy są na forum miesiąc i to robią. Jak widać dla nich nie stanowi to żadnego problemu. Dodaje się tak samo jak posty. Poprzez kopiuj / wklej. Po dwóch latach na forum taką wiedzę powinno się mieć w małym palcu. A jak się nie ma to niech się sznuje tych, którzy to potrafią, poświęcają swój czas i robią to za darmo i dodatkowo ze swoich pieniędzy wyróżniają. Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cajus JB napisał(a):Cajus zajął się wczoraj zaginionym psem i nie zdążył. Cajusowi nie trzeba kilka razy wklejać tej samej informacji. Jestem inteligenty i jeden raz mi wystarczy. O ile mi wiadomo mam dodać ale.gratkę. O innych ogłoszeniach nic mi nie wiadomo i nie obiecywałem takich. Może gonia66 nauczysz się dodawać ogłoszenia. Znam użytkowników, którzy są na forum miesiąc i to robią. Jak widać dla nich nie stanowi to żadnego problemu. Dodaje się tak samo jak posty. Poprzez kopiuj / wklej. Po dwóch latach na forum taką wiedzę powinno się mieć w małym palcu. A jak się nie ma to niech się sznuje tych, którzy to potrafią, poświęcają swój czas i robią to za darmo i dodatkowo ze swoich pieniędzy wyróżniają.Sory Cajus...Zrobiłeś juz to ogłoszenie..??:o Bo ciągle linku nie widze...:( JA nie potrzebuje instrukcji naparwde, jak będe potrzebowala, to wiem do kogo sie zwrócić..ale skoro to takie proste...to juz dawno powinienes to zrobic...a poki co kolejny dzien obiecujesz..:( DAj juz spokoj prosze, ogloszenia sa wykupione, damy radę..na wątku Frania był spokój, dopoki sie nie pojawiłeś...niech juz tak zostanie...nie pisz, nie obiecuj, tylko po prostu wklej link jak zrobisz ogłoszenie...MY grzecznie podziekujemy i bedziemy sie cieszyć:)to nie peirwszy wątek na ktorym obiecujesz gruszki na wierzbie...wiec zamiast obiecywać i dawac instrukcje...dzialaj...a mnie zstaw w spokoju...jestem duzą dziewczynką... Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Spojrzałam właśnie na pierwszą stronke i widze, że chyba w "natłoku" ostatnich dyskusji, nie poinformowalam na wątku(bo nie ma naniesionych w rozliczeniu), ze doszly wplaty od cioteczki halizy- 10 zł i od cioteczki Iwki100- 20 zł:):) No i jesli nie pinformowalam, to nie podziekowalam, a podziekowania kochanym i pamietającym cioteczkom sie należa:):) Dlatego wielkie dzieki w imieniu swoim i Franiusia oczywiscie:) Stan konta chłopaka na dziś to juz 415 zł:):) MAmy więc na ogłoszenia pieniązki:) Ketunia właśnie sie zabiera a allegro, wysylam jej 20 zł(wyroznione, podświetlone i z wszystkimi "bajerami":) CZekam na odp z bazarku ogloszeniowego i jak juz bedzie wszystko wiadomo, wysle 10 zl oraz linki do ogloszen:) Quote
ketunia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='gonia66']pROSZE kASIU:) to NAJNOWSZE FOCIE:) jak skopiujesz, to skakusje ten post:) Już znalazłam. Myślałam, że oprócz tych i poprzednich są jakieś inne. Dobrze by było zrobić mu fajne zdjęcie pyszczka. Allegro zrobione. Przerobiłam lekko tekst. Mam nadzieję, że nikt się o to nie pogniewa ;) http://allegro.pl/cudem-uszedl-z-zyciem-teraz-czeka-na-nowy-dom-i1279157933.html Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='ketunia']Już znalazłam. Myślałam, że oprócz tych i poprzednich są jakieś inne. Dobrze by było zrobić mu fajne zdjęcie pyszczka. Allegro zrobione. Przerobiłam lekko tekst. Mam nadzieję, że nikt się o to nie pogniewa ;) http://allegro.pl/cudem-uszedl-z-zyciem-teraz-czeka-na-nowy-dom-i1279157933.htmlKOchana jestes Kasiu:):) Wielkie, ogromne dzięki za pomoc:) Wysylam na Twoje konto 20 zł za "ogłoszeniowe, allegrowe bajery" i polecamy sie na przyszłośc:):) Allegro sliczne, jak zawsze...może i tym razem przyniesie szczęscie tym razem Franiowi??:):)Oby..:D Quote
Cajus JB Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='gonia66']Sory Cajus...Zrobiłeś juz to ogłoszenie..??:o Bo ciągle linku nie widze...:( JA nie potrzebuje instrukcji naparwde, jak będe potrzebowala, to wiem do kogo sie zwrócić..ale skoro to takie proste...to juz dawno powinienes to zrobic...a poki co kolejny dzien obiecujesz..:( DAj juz spokoj prosze, ogloszenia sa wykupione, damy radę..na wątku Frania był spokój, dopoki sie nie pojawiłeś...niech juz tak zostanie...nie pisz, nie obiecuj, tylko po prostu wklej link jak zrobisz ogłoszenie...MY grzecznie podziekujemy i bedziemy sie cieszyć:)to nie peirwszy wątek na ktorym obiecujesz gruszki na wierzbie...wiec zamiast obiecywać i dawac instrukcje...dzialaj...a mnie zstaw w spokoju...jestem duzą dziewczynką... Strasznie nerwowa jesteś, a jako duża dziewczynka na pewno potrafisz być cierpliwa. Odrobinkę chyba jeszcze wytrzymasz. Są psy, które nie maja tak komfortowej sytuacji jak Franek. Na przykład te z wypadku gdzie trzeba organizować pomoc na już. Rozumiem, że pomoc dla Nich jest mniej ważna od ogłoszenia. Jakbyś się nauczyła je robić nie miałabyś problemu, ale na to trzeba mieć chęci i chcieć. Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Cajus JB']Strasznie nerwowa jesteś, a jako duża dziewczynka na pewno potrafisz być cierpliwa. Odrobinkę chyba jeszcze wytrzymasz. Są psy, które nie maja tak komfortowej sytuacji jak Franek. Na przykład te z wypadku gdzie trzeba organizować pomoc na już. Rozumiem, że pomoc dla Nich jest mniej ważna od ogłoszenia. Jakbyś się nauczyła je robić nie miałabyś problemu, ale na to trzeba mieć chęci i chcieć.Nie..no coś Ty...ja cierpliwa jestem aż sama sie sobie dziwie..:)I nie mam tez zadnego problemu...gdzie Ty widzisz problem jakis..?? Mam prośbę wobec tego- oczywistym jest, ze pomoc na "juz" jest zdecydowanie wazniejsza, niz jedno ogloszenie dla Frania..FRanio jest bezpieczny.. Dlatego prosze Cie Cajus, odpuśc sobie juz to ogloszenie, jak widzisz, powoli radzimy sobie bez Twojej pomocy, a Ty skup sie na pomocy psom, ktore potrzebuja Cie na CITO...:)SZkoda Twojego cennego czasu naprawde..piszesz wyżej, jakie to proste..hop, siup i juz ogloszenie gotowe, a tymczasem.... Serio...nie przejmuj sie Franiem, inne psiaki zdecydowanie bardziej Cie potrzebuja...:)MY sobie poradzimy:) teraz chlopak ma śliczne Allegro a pakiecik prawie 70 ogłoszen bedzie za ok tydzień:):CIoteczka PLicha tez mu odnawia jakies ogloszonko:):) Na razie wystarczy a nad reszta bedziemy myslały...:)DAmy radę, bo mamy chęci:):) Quote
Plicha Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Proszę Was nie zaśmiecajcie juz wątku Frania kłótniami, dosyć już ich na innych wątkach, u Frania ma być miła atmosfera :) Odnowiłam dziś Franiowi Cafeanimal (http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Franio,24438), mam nadzieję że trafi kiedyś dzięki temu do Metra :) Quote
ana666 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 dzis doszła na moje konto wpłata od cioteczki kamy za listopad-20zł :) Quote
gonia66 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Plicha']Proszę Was nie zaśmiecajcie juz wątku Frania kłótniami, dosyć już ich na innych wątkach, u Frania ma być miła atmosfera :) Odnowiłam dziś Franiowi Cafeanimal (http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Franio,24438), mam nadzieję że trafi kiedyś dzięki temu do Metra :)Wielkie dzieki cioteczko za ogłoszonko:) Miejmy nadzieje, że w końcu będzie w Metro:D [quote name='ana666']dzis doszła na moje konto wpłata od cioteczki kamy za listopad-20zł :)Aniu..a telefonów z Allegro nie bylo..??:( JAkbys była u Frania, to zrób mu proszę kilka fotek, takich z bliska- mordusię:) A tak w ogole to jak zdrówko Frania? Nie powtórzył sie ostatni przykry incydent??Mam nadzieję , że wszystko z chłpakiem w porzadeczku:) Quote
ana666 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 hehe zdjecia ostatnio moja mama robiła franiowi ale z lekka jakies nieudane sa muszę ja poprosic znów o takie gdzie go lepiej widac ;) telefonu nie było ani jednego niestety :( zdrówko ok, nie ma żadnych problemów narazie :) Quote
gonia66 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Super, że ze zdrówkiem wszystko OK:) Zdjęcia nie są złe, choć do ogłoszen to są potrzebne inne:) JAKby sie udało zrobić takie ze zbliżenia, to bedzie superaśno:) Pokic o mizianka dla naszego kochanego Frania:):) Quote
ranias Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Franiu na zdjątku wygląda jak dostojnie skradający się piesio w kwiecie wieku ;) Quote
Recommended Posts