Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co to Franio ma na grzbiecie..??gubi sierść..??Czemu tak smiesznie, plackami..??Nigdy nie mialam takich onkowatych psiakow i nie widzialam wczesniej, zeby to tak śmiesznie wyglądało:)
Franio ma chyba mniej skrzywiona głowkę...
Aniu..a juz nie musi jesc Franio w miseczce na podwyzszeniu, którą od nas dostał..??:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franio tak linieje smiesznie a nie był wyczesany i temu tak wygląda... On dostaje jedzenie w misce na podwyższeniu bo tak mu jest duzo wygodniej, na zdjęciu to jest miska reszty psiaków i Franio im tez nie raz wyjada jak one zostawią ;)

Posted

[quote name='ana666']Franio tak linieje smiesznie a nie był wyczesany i temu tak wygląda... On dostaje jedzenie w misce na podwyższeniu bo tak mu jest duzo wygodniej, na zdjęciu to jest miska reszty psiaków i Franio im tez nie raz wyjada jak one zostawią ;)[/QUOTE]
Aa..no to rozumiem:) Smieszne te placuszki kudłate:)
Myślalam, ze juz moze Franio nie chce jesc z tej miseczki na podwyższeniu, bo ma taka glowinke, ze wyglada jakby sobie radził normalnie:) ale jeśli je z tamtej i jest mu wygodniej to super:) Mały łakomczuszek widze z chłopaka...Niech je...:)

Posted

ana666 napisał(a):
łakomczuch ale wybredny bardzo jest, je kaszankę, kiełbase puszeczkę ale tez nie każdą ale porcji rosołowych czy kurczaka z ryżem nie ruszy
No wiadomo...księciunio Franciszek I:):) Juz w zyciu sie najadł co popadło pewnie, to teraz sobie chłopak troszkę powybrzydza:):)

Posted

Tak, Pan Franciszek to kawał dorodnego mężczyzny...a jeszcze rok temu było tak dramatycznie. Takie zdjęcia uratowanego psa, to święto dla nas wszystkich. Dziękujemy opiekunom Frania.

Posted

kakaicezar napisał(a):
Mogę od stycznia zadeklarować 15 zł, proszę o dane do przelewu. Buziaki i mizianko dla Francia :-)

Ależ ten nasz Franio ma serduszka wspierające :loveu:

Posted

ranias napisał(a):
Ależ ten nasz Franio ma serduszka wspierające :loveu:

A ma..ma:):)
Cioteczki, wujaszkowie, nie pamietam, kogo juz wpisywalam na watek, ale doszly nowe wplaty, wiec wypisze (jesli kogos wpisywalam juz wczesniej to sorki- dogo strasznie chodzi)
Monika z Katowic- 20 zł
ranias- 10 zł
Plicha- 30 zł
Haliza- 20 zł
malibo57- 50 zł
avii- 20 zł
iwka100- 20 zł
KarolinaB- 20 zł (za dwa miesiące)
wojtuś- 10 zł
Wszystkim kochanym cioteczkom i wujaszkowi wielkie dzieki za wpłaty dla naszego kochanego szczęściarza, a kolejnej cioteczce -kaikaicezar- tez przeogromne dzięki za kolejna deklaracje:):) Nasz Franciszek jest wyjątkowy i ma naprawde wyjatkowe szczęscie:):)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Pierwszy post uzupełniony :)
Mam nadzieje że wszystko sie zgadza i nic nie pokręciłam.

Na koniec miesiaca postaram się sparwdzic wszystko i porównać;):D Ale przeca musi byc dobrze:):);)
EDIT
Tolu, dlazego Iwke i halize wpisalas juz na styczen..??Nie....to sa wplaty za grudzien, ja je wypisalam wszystkie od początku grudnia, o czym uprzedzilam;) (dlatego moze wydalo Ci sie, ze się powtarzają)...musisz chyba poprawić;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Tolu, dlazego Iwke i halize wpisalas juz na styczen..??Nie....to sa wplaty za grudzien, ja je wypisalam wszystkie od początku grudnia, o czym uprzedzilam;) (dlatego moze wydalo Ci sie, ze się powtarzają)...musisz chyba poprawić;)

No pewnie dlatego zapisałam 2 razy i już za styczen, bo już miałam iwke i halize zapisaną za grudzień, już poprawiam...

• 2 weeks later...
Posted

To i ja się do mizianek dołączam, za uszkiem i w nosio całuska prosze dla Franusia:)
Anna666 nic nie pisze, zeby z ogloszen byly telefony...:( wygląda na to, ze naszym pieknisiem nikt się zbytnio nie inetresuje...a tego to kompletnie nie rozumiem;):)
Dziś wysyłam pieniazki na DT- 280 zł. Mam nadzieję, ze jutro będą na koncie, chociaż słyszałam ostatnio, że trochę te banki teraz szwankują...
A ja, tak przy okazji poprosze o świąteczne focie Franeczka:):)

Posted

KropeczkaJ napisał(a):
Wpłacałam dla Frania 40,- 21.XII. Przelew doszedł?
Tak, tak, doszedł przelew, bardzo dziękujemy:):). Myślałam , ze zapisałam na wątku, sory..
DZis postaram sie zrobić rozliczenie wpłat i wydatków za ostatni miesiąc:)

Posted

ranias napisał(a):
Deklaracja dla Frania za styczeń poszła dzisiaj :lol:
Deklaracja jeszcze nie doszla:)
Sparwdzałam na peirwszej stronce, wszystko się zgadza, trzeba tylko dopisac wpłatę cioteczki Kropeczki(40 zł) i wydatek 280 zł (za domek w miesiacu styczniu).
Nie będę wiec tutaj sie powtarzała, tylko poprosze Tole o uzupełnienie tych dwoch "operacji" finansowych;)

Posted

pieniadze za styczeń doszły-dziś przekazałam cioci
Franio czuje sie dobrze byłam na chwile z wizyta, sylwestra przezył spokojnie-mieszka na wsi wiec nie było az tylu wystrzałow a tak to sie nie bał jak juz jakies były ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/464fe6c91f60e569.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5cb956b7dc296a77.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7b24a576d53fe7c.html
franek jak zwykle sie krecił cały czas i ciezko mu zrobić fotkę bo to takie małe ADHD ;)

Posted

[quote name='ana666']pieniadze za styczeń doszły-dziś przekazałam cioci
Franio czuje sie dobrze byłam na chwile z wizyta, sylwestra przezył spokojnie-mieszka na wsi wiec nie było az tylu wystrzałow a tak to sie nie bał jak juz jakies były ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/464fe6c91f60e569.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5cb956b7dc296a77.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7b24a576d53fe7c.html
franek jak zwykle sie krecił cały czas i ciezko mu zrobić fotkę bo to takie małe ADHD ;)Mordzia nasza piękna, kochana!!!:):) Sliczny jest i "wypasiony":):) Bródka siwieje...ale co tam bródka:):) Dzieki za foteczki:)