Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):

TOlu, kilka błedów w Twoim rozliczeniu, popraw proszę:)NAjpierw wpłata cioteczki Plichy- zapisalas 40 zł, a wpłynęło 30 zł:)
Wg tych wszystkich wpłat, ktore zawarłaś do tej pory razem z październikiem, po dodaniu ich nie wyjdzie, jak tam obliczyłaś i napisalas 1910 zł, a 1840 zł.
Poza tym cioteczka czerda wplacila w ubieglym miesiacu 200 zł czyli za VII<VIII<IX<X czyli trzeba ja dopisac do wpłat na pierwsza:)
Poza tym Iwka100 wpłaciła (11.10) i Haliza tez (8.10), moze nie zapisałam na watku, trzeba te wpłaty koniecznie dopisać

Tak mój błąd że napisałam u Pichy 40zł lecz poniżej było dobrze wyliczone czyli 140zł(bez wpłat halizy i iwki).
Lecz nie wiem jak mi tam wyszło 1910zł...
Przepraszam za ten błąd.
Czerda jest zapisana jako ag, wiec wszystkie wpłaty są.
Iwki i Halizy nie napisałaś na wątku ze wpłaciły, a mi wyszło że na kącie mamy teraz 75zł...
Sprawdź proszę jeszcze raz.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tak mój błąd że napisałam u Pichy 40zł lecz poniżej było dobrze wyliczone czyli 140zł(bez wpłat halizy i iwki).
Lecz nie wiem jak mi tam wyszło 1910zł...
Przepraszam za ten błąd.
Czerda jest zapisana jako ag, wiec wszystkie wpłaty są.
Iwki i Halizy nie napisałaś na wątku ze wpłaciły, a mi wyszło że na kącie mamy teraz 75zł...
Sprawdź proszę jeszcze raz.
Tolu, tak Ci wyszło, bo nie dopisałas w październiku wpłaty ag-50 zł (zapisalas ja na VII, VIII, IX, bo w czerwcu wplacala)a w ubieglym miesiacu wplacila 4x50 zł, czyli za październik tez:):)
JAk dopiszesz, bedzie się wszystko zgadzalo:)
Ale za to na listopad mamy juz wplaty od cioteczki:
ranias- 10 zł
Monika z Katowic- 20 zł
oraz.....uwaga, uwaga...Nikola_B- 100zł!!!!!:):):)
Wielkie, wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!
TAk więc Franio juz nie ma 125 zł, a 255 zł!!!!!:):)Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tolu dziekuj ślicznie- ja miałam problem ze wstawieniem, nie wiem czemu. Franio sie tak kręcił podczas sesji ze tylko te dwie co wyszły, przy następnej wizycie znów będzie obfocony zeby były do ogłoszęń jak najładniejsze

Posted

Gdzieś ten nasz Franios spadł na koniec mojej listy, aż nie mogłam go znaleźć..:)
A ja chcialam złozyć donosik, ze wpłynely kolejne wpłaty od wujaszka wojtusia- 10 zł oraz cioteczki Plichy- 30 zł:):)
WIelkie dzieki za pamiec o cudnym chłopaku, bo to dzieki Wam żyje i ma sie naprawde dobrze:):)

Posted

ranias napisał(a):
Ten nasz Franio to chłopak jak marzenie.Taki trochę starszawy milusiński :lol:

Wygląda super, ciesze się że tak mu dobrze u Opiekunki:)

Moją dekl. 10 zł to proszę zapisać do pażdziernika, zaraz też przeslę dekl. za listopad.

Tola :loveu: tak tylko mała prośba- w sierpniu jest zapisane że wpłaciłem 100 zł, a ja tylko wpłacam po 10 zł., suma wpłat dekl za sierpień się zgadza - to na pewno o jedno zero za dużo przy mojej dekl.:)

Pozdrawiam pięknie;);)

Posted

[quote name='gonia66']Tolu, tak Ci wyszło, bo nie dopisałas w październiku wpłaty ag-50 zł (zapisalas ja na VII, VIII, IX, bo w czerwcu wplacala)a w ubieglym miesiacu wplacila 4x50 zł, czyli za październik tez:)
JAk dopiszesz, bedzie się wszystko zgadzalo:)
Ale za to na listopad mamy juz wplaty od cioteczki:
ranias- 10 zł
Monika z Katowic- 20 zł
oraz.....uwaga, uwaga...Nikola_B- 100zł!!!!!:)
Wielkie, wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!
TAk więc Franio juz nie ma 125 zł, a 255 zł!!!!!:)Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='gonia66']Doszła wpłata od cioteczki malibo57- 50 zł:):Wieeeeeeeeeeeeeelkie dzieki kochana ciociuńcio:))

[quote name='gonia66']Gdzieś ten nasz Franios spadł na koniec mojej listy, aż nie mogłam go znaleźć..:)
A ja chcialam złozyć donosik, ze wpłynely kolejne wpłaty od wujaszka wojtusia- 10 zł oraz cioteczki Plichy- 30 zł:)
WIelkie dzieki za pamiec o cudnym chłopaku, bo to dzieki Wam żyje i ma sie naprawde dobrze:)

[quote name='Tola^^']Wpłaty uzupełnione mieliśmy 255zł, doszło 40zł (10+10+20) i mamy +295zł :DTolu..mamy sporo więcej kaski, bo zapomniałas doliczyc wpłaty malibo57- 50 zł:) DO 255 zł doszło wiec 30 od cioteczki Plichy i 10 od wujaszka wojtusia ale tez 50 zł od ciociunci malibo57
255 +10+30+50= 345 zł
Ale to nie wszystko:)
Wczoraj doszły pieniązki od cioteczek: halizy- 10 zł i iwka100- 20 zł, a dzis jeszcze kaska sie sypnęla od wojtusia-10 zł i od karolinyB- 10 zł:)
TAk więc 255+10+30+50+10+20+10+10= 255 +140 zł= 395 zł:)
BArdzo, bardzo dizekujemy wszystkim pamiętajacym i kochajacym psiaka za wszystkie wpłaty dla Frania. Musze Wam napisac, ze jest to pierwszy wątek, gdzie wraz z upływem czasu (gdzie pies jest bezpieczny) zamiast kaski i darczyncow ubywac(bo tak sie zwykle dzieje po dłuższym czasie), darczyńców przybywa i kaski nie brakuje:) a to naparwde dzięki Wam i Waszemu sercu, za co wielkie ukłony i przeogromne podziekowania:)A największym podziekowaniem jest oczywiście nasz szczęsliwy i piękny Franio(jednak Patrona to ma nasz chłopak nie od "parady")

Posted

ranias napisał(a):
Jak dobrze zaglądać na takie "spokojne" wątki. Miód dla duszy.Franiu, popołudniowe smyranie po brzuszku:lol:

A od ciotki Danki smyranie późno popołudniowe, ale też " z uczuciem". I moze spacerek?

Posted

Tola^^ napisał(a):
Oj, to wpłata od malibo mi umkneła :(
Potem zapiszę, bo na laptopie nie chcą mi się posty edytować i muszę iść edytować do komputera...

Oj, ale nie szkodzi Tolu, przeciez jesteśmy we dwie, a nawet we trzy(bo do Ani tez kaska przychodzi dla Frania:):))to jedna druga zawsze moze przypilnować, bo "co dwie głowy, to nie jedna":):) JA tez nie jestem nieomylna, wiec spoko- damy rade:):)
NAjwazniejsze, ze FRanio ma wszystko, co mu potrzebne a i sporo miłosników Franciszkowych jest do jego "dyspozycji":):);)

Posted

Plicha napisał(a):
Wczoraj odświeżyłam Franiowi cafeanimal, trzeba wierzyć że w końcu ktoś go dojrzy :)

Oczywiscie, ze trzeba wierzyć:) I wierzymy..taka ślicznotka...:) FRanio, to taka nasza mała- wielka duma:):);)