Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy z bazarku 20 zł :) czekam za wpłatami i komu mam przekazać pieniądze ? bo nie mam już naprawde kasy żeby nawet opłate płacić za wpłacenie na konto-musze zapłacić jeszcze moją deklaracje za Lisia i Pieguske. Więc Tola tobie w sobote w schronisku dac ? :)

Posted

Angel napisał(a):
mamy z bazarku 20 zł :) czekam za wpłatami i komu mam przekazać pieniądze ? bo nie mam już naprawde kasy żeby nawet opłate płacić za wpłacenie na konto-musze zapłacić jeszcze moją deklaracje za Lisia i Pieguske. Więc Tola tobie w sobote w schronisku dac ? :)

Angel, jak za coś się bierzesz to rób do końca...
Ja mogę przesłać to do Goni666, lecz można też dać anie666 te 20zł i ona da bezpośrednio do Frania, a za następny miesiąc Gonia wpłaci o 20zł mniej dla Frania. Bo po co wysyłać to do goni a potem z powrotem tutaj...

A jeśli nie to ja mogę przesłać to do Goni:D

Posted

Tola^^ napisał(a):
Angel, jak za coś się bierzesz to rób do końca...
Ja mogę przesłać to do Goni666, lecz można też dać anie666 te 20zł i ona da bezpośrednio do Frania, a za następny miesiąc Gonia wpłaci o 20zł mniej dla Frania. Bo po co wysyłać to do goni a potem z powrotem tutaj...

A jeśli nie to ja mogę przesłać to do Goni:D

Tolu, spokojnie:)
Oczywiscie, niech angel da kaskę Tobie albo anie666 i nie wysylajcie do mnie juz- ja przesle 40 zł mniej w tym miesiacu...przeciez to żaden problem..Skoro andel widuje sie z wami to uwazam, ze bez sensu w ogole byloby wysylac na moje konto..po co pieniazki maja krązyć..\
Angel chciala dobrze i dobrze zrobiłą wszystko:) i bardzo jej dziekuje za bazarek w imieniu Frania i swoim oczywiscie:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Tolu, spokojnie:)
Oczywiscie, niech angel da kaskę Tobie albo anie666 i nie wysylajcie do mnie juz- ja przesle 40 zł mniej w tym miesiacu...przeciez to żaden problem..Skoro andel widuje sie z wami to uwazam, ze bez sensu w ogole byloby wysylac na moje konto..po co pieniazki maja krązyć..\
Angel chciala dobrze i dobrze zrobiłą wszystko:) i bardzo jej dziekuje za bazarek w imieniu Frania i swoim oczywiscie:):)

Tak właśnie o tym mówię :)
I bardzo dziękuje za bazarek dla Franiciszka naszego :loveu:

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tak właśnie o tym mówię :)
I bardzo dziękuje za bazarek dla Franiciszka naszego :loveu:

:):) A...bo nasz Franio, to szczęściarz pierwszej wody..:):) Jemu Aniołow nie brakuje,, a wrecz przybywa z dnia na dzień:)

Posted

Angel napisał(a):
nie ma za co :) szkoda tylko ze nie bedzie wiecej Mikołajkowych przysmaczków za to. Ale 20 zł też super ! :)

Oczywiscie, ze to jest super!! Każda złotóweczka jest cenna i każda cieszy serduszko:):)

Posted

dziś wplyneły pieniądze na grudzień-tylko ze 260zł i nie wiem czy jakaś pomyłka w banku czy Tobie Goniu po prostu sie pomyliło bo zawsze wysyłasz 280zl(20zł na moje konto wysyła Kama i razem jest 300)...

Posted

ana666 napisał(a):
dziś wplyneły pieniądze na grudzień-tylko ze 260zł i nie wiem czy jakaś pomyłka w banku czy Tobie Goniu po prostu sie pomyliło bo zawsze wysyłasz 280zl(20zł na moje konto wysyła Kama i razem jest 300)...

Angel miała dać ci 20zł, które ma z bazarku...
I wtedy miało się wszystko zgadzać.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Angel miała dać ci 20zł, które ma z bazarku...
I wtedy miało się wszystko zgadzać.

Tak, dokłądnie jest tak, jak Tola pisze...myslalam, ze juz pieniazki z bazarku dotarły...
To co robić w takim razie..??

Posted

całkowicie przegapiłam te posty wczesniejsze i bardzo przepraszam:oops: moja wina
od ostatniej wizyty w schronie leze chora z anginą i do końca przyszłego tygodnia mam zwolnienie wiec w schronisku mnie nie bedzie :( fajnie jakby mi ktoś podrzucił te 20zł bo w domu u mnie zawsze ktoś jest gdyby mnie juz nie było...

Posted

Tolu, w rozliczeniach na pierwszej stronce prawie wszystko sie zgadza;)
Nie dopisałaś wpłaty cioteczki Plichy-30 zł oraz do wydatków 10 zł (opłata za pakiet ogłoszen z bazarku, od cioteczki Nika). Doszła jeszcze wpłata za grudzień, od cioteczki Moniki z Katowic- 20zł:):)
Dopisz prosze i chyba będzie wszystko ok:):)
Pozdarwiam Franeczka:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Tolu, w rozliczeniach na pierwszej stronce prawie wszystko sie zgadza;)
Nie dopisałaś wpłaty cioteczki Plichy-30 zł oraz do wydatków 10 zł (opłata za pakiet ogłoszen z bazarku, od cioteczki Nika). Doszła jeszcze wpłata za grudzień, od cioteczki Moniki z Katowic- 20zł:):)
Dopisz prosze i chyba będzie wszystko ok:):)
Pozdarwiam Franeczka:):)

Odbra to potem dopiszę jak będę przy innym komputerze... bo t edytować nie mogę....

Posted

[quote name='ana666']ale ja jeszcze nie śpie i mizianka przesyłam ;)[/QUOTE]
I ja tez i ja tez:) Dziś przyszły pieniązki od cioteczki Plichy (30) i Ranias (10):):) Bardzo, bardzo wielkie dziękujemy!!!!!!!!!!!:):):)

Posted

A dziś juz od rana skarpetka Frania sie zapełnia:)
Doszły deklaracje od cioteczek:
Haliza-20zł
malibo57- 50zł
avii- 20 zł
Wielkie dzięki wszystkim kochanym cioteczkom, ktore nigdy nie zapominaja o Franciszku:):)
Avii...dziękuję specjalnie- Ty już wiesz za co:):):):D:D