Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekuje za nowe deklaracje w imieniu Frania
Franek musiałby byc odrobaczony a takze lepiej go zaszczepic nie ma tylko narazie na to pieniedzy pewnie dlatego pytam Was czy poczekac z tym? ja zabezpieczyłam go przed kleszczami.

A tu Franio tak bardzo prosi o deklaracje:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ana666']Bardzo dziekuje za nowe deklaracje w imieniu Frania
Franek musiałby byc odrobaczony a takze lepiej go zaszczepic nie ma tylko narazie na to pieniedzy pewnie dlatego pytam Was czy poczekac z tym? ja zabezpieczyłam go przed kleszczami.

A tu Franio tak bardzo prosi o deklaracje:
JAk to nie ma pieniędzy???Przecież za maj juz wplacilam:) A napisalam wczoraj i chyba nikt nie zauwazył, że Franio dostal w prezencie od Aniola- Ukrytego Smoka aż 150 zł!!:):)
Oczywisce, ze odrobaczamy!!:D

Posted

[quote name='Tola^^']Franiuś jakie on śliczny! :loveu:
A te ostatnie zdjęcie cudowne!
Jak fajnie że deklaracji przybywa już brakuje 110zł miesięcznie![/QUOTE]

O nie, nie - brakuje już 100 zł/ mies, bo ja dokładam 10 zł/ mies.
Franio pięknie wypoczywaj:)

Posted

[quote name='wojtuś']O nie, nie - brakuje już 100 zł/ mies, bo ja dokładam 10 zł/ mies.
Franio pięknie wypoczywaj:)[/QUOTE]

O dziękujemy bardzo ! :loveu:

Posted

Będę mogła i ja dać jednorazową deklaracje lecz dam to od razu anie666, jak by mi dawała jakieś fanty na bazarek dla niego:)
NIe będzie to duża kwota lecz około 15zł, zawsze to i coś :)

Posted

[quote name='wojtuś']O nie, nie - brakuje już 100 zł/ mies, bo ja dokładam 10 zł/ mies.
Franio pięknie wypoczywaj:)[/QUOTE]:o///wow:): Ale super:) ddziekujemy WOjtusiu:)

[quote name='Tola^^']Będę mogła i ja dać jednorazową deklaracje lecz dam to od razu anie666, jak by mi dawała jakieś fanty na bazarek dla niego:)
NIe będzie to duża kwota lecz około 15zł, zawsze to i coś :)[/QUOTE]Ziarnko, do ziarnka:):):)To kupujemy na odrobaczenie:) ANna666 zakupisz, tak? NApisz, jaka to kwota, to Ci wyśle i numer konta tez od razu przeslij:)

Posted

[quote name='Tola^^']Będę mogła i ja dać jednorazową deklaracje lecz dam to od razu anie666, jak by mi dawała jakieś fanty na bazarek dla niego:)
NIe będzie to duża kwota lecz około 15zł, zawsze to i coś :)[/QUOTE]
A to bardzo dużo - a nie coś :):)
I ja dziękuję:)

Posted

[quote name='malibo57']Poślę Franiowi 100,- na szczepienia i jakiś przysmaczek.[/QUOTE]
Gonia!Wielkie dzieki!!!:):) To się nasz chłopaczek zaczyna bogacić:):) Ale temu biedakowi, to należy się wszystko, co najlepsze..w ostatnich sekundach uciekł spod igły...
teraz juz niczego mu nie moze zabraknąć..:)
A jakie szczepienia ma mieć/?JA myslalam, ze ma zrobione wszystkie...ale chyba coś przeoczyłam...
EDIT:
Własnie sparwdziałam konto- doszła wpłata od ranias- 20 zł:):):loveu::loveu:
BArdzo dziekujemy nowej cioteczce (???) za serduszko i wpłatę dla kochanego Franusia:)
Na koncie chłopaka mamy na dziś 197 zł:D:multi::multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
Własnie sparwdziałam konto- doszła wpłata od ranias- 20 zł:):):loveu::loveu:
BArdzo dziekujemy nowej cioteczce (???) za serduszko i wpłatę dla kochanego Franusia:)
Na koncie chłopaka mamy na dziś 197 zł:D:multi::multi::multi::multi:

Tak to nowa cioteczka lecz poza wątkiem mam nadzieje że niedługo tu zagości.
Będzie wpłacać co miesięczną wpłatę 10zł :loveu:

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tak to nowa cioteczka lecz poza wątkiem mam nadzieje że niedługo tu zagości.
Będzie wpłacać co miesięczną wpłatę 10zł :loveu:

Pozdrowienia dla wszystkich kochających Franusia i nie tylko. Jestem ciotką wędrującą po wielu wątkach.Pomagam w miarę możliwości i cieszę się, że jesteście, że macie wieeeeelkie serducha.

Posted

ranias napisał(a):
Pozdrowienia dla wszystkich kochających Franusia i nie tylko. Jestem ciotką wędrującą po wielu wątkach.Pomagam w miarę możliwości i cieszę się, że jesteście, że macie wieeeeelkie serducha.

Pięknie witamy i cieszymy sie z nowej cioteczki u Frania:)

Monika z Katowic napisał(a):
Mizianki wieczorne dla FRANIA! :)
Pamiętam do dziś, ile było emocji, jak ratowaliśmy Go od pewnej śmierci w schronisku!

Dzięki Moniko:)
Franio Wszystkich pozdrawia:)
i ja ślę ciepłe pozdrowienia;);)

Posted

haliza napisał(a):
Deklaracja stała :smile: a konta jak nie mam tak nie mam :roll:

A bardzo Cię proszę nie martw sie - bo ja też nie mam konta:););)

Tola bardzo prosimy o konto;);)

Choć jeśli księgową jest Gonia66 - to konto mam, ale chciałbym się upewnić:):)

Posted

Martwić się nie martwię :p, ale płaczą :placz: żeby podreperować konto Franusia a kiedy chce człowiek chociaż troszkę wspomóc i nie może się konta doprosić :loveu::loveu::loveu:

Posted

haliza napisał(a):
No i super, wyślę w poniedziałek :smile:;-)

To ja w takim razie gorszy być nie mogę - hihi - i też wyśle w poniedziałek:)

Dzięki Tola za nr konta;);)

Posted

[FONT=Arial]Halizo [/FONT][FONT=Arial]a twoja deklaracja jest comiesięczna[/FONT], i w jakiej kwocie? (bo nie mogę nic znaleźć,a chce wstawić do pierwszego postu) :oops:
Już znalazłam że stała :) A w jakiej kwocie jest twoja deklaracja?