malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Już Cię mam w notesiku - nie znasz dnia, ani godziny:) Quote
KrystynaS Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Witamy Fiera :lol: A ja sobie czekam na to co napisze o dzisiejszym spotkaniu z Franciszkiem Apsa. No i zdjęcia podobno mają być. Przecież człowiek to wzrokowiec, jak się tak napatrzy ... Quote
KrystynaS Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nos. Franiowy??? Franiowy, poznaję :multi:. Piękny :grin: Quote
bea100 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No i jest! Brakowałoby mi Franiowego NOSA przed snem, naprawdę ;) Quote
malibo57 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 :lol: Coś pięknego! A Morkowy chyba umieszczę gościnnie u Jaśminka, bo Morek nie ma swojego wątku. Quote
kazik132 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 malibo57 napisał(a):Fajnie Cię widzieć, Fiero! Podrzuć nam bazarki, jeśli możesz, bo wszyscy na imprezach, chyba, czy co?:cool3:A żebyś wiedziała! Imprezowałam od 13.00, ale już jestem i biegnę na bazarki. W mojej lodówce echo, ale wekend bez zakupów, to czas stracony;) KrystynaS napisał(a):Nos. Franiowy??? Franiowy, poznaję :multi:. Piękny :grin:Faktycznie nosek jest piekny, taki typowo franiowy! Nie ma drugiego takiego! Quote
polubek Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 franio jestem ale nie mogę pomóc, naprawdę, ledwo wiąze oniec z końćem u siebie :( Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Jaki dzisiaj piękny dzień.:loveu: Od rana tak cieszę się, bo kochany Franeczek nie jest stratny! :) Wczoraj, na rodzinnej imprezie, moja prywatna kuzynka jednorazowo wpłaciła dla Frania 100 zł. Nomen omen moja kuzynka ma na imię Kamila (mówimy do niej Kama)! :biggrina: Jak niesamowicie los się toczy jedna Kama nie dała, ale druga Kama nie poskąpiła. :angel: Ogólny stan konta Frania na dzisiaj [/FONT][FONT=Comic Sans MS]wynosi 550 zł.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Nieustannie i serdecznie zapraszam[/FONT][FONT=Comic Sans MS] do odwiedzania kochanego Franeczka wszystkich MIŁOŚNIKÓW STARYCH FRANECZKÓW.[/FONT] :loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A ja cały czas zaglądam do Franeczka i nie mogę się napatrzyć na cudne zdjęcia w cudnych ramkach! :loveu: Moniś, jak to robisz? Podziel się wiedzą... :lol: Quote
majqa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Dodałam do wydarzenia fb numer konta Vivy, uzgodniony z Malibo (taki sam dodałam na goldenline), by w przypadku osób spoza dogo wpłaty szły na konto fundacyjne. Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 majqa napisał(a):Dodałam do wydarzenia fb numer konta Vivy, uzgodniony z Malibo (taki sam dodałam na goldenline), by w przypadku osób spoza dogo wpłaty szły na konto fundacyjne. Mówiłam, że to wspaniały dzień! Jaka dobra wiadomość! :):) A może jeszcze zrobimy na Vivę allegro cegiełkowe? Czy można? Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Tak, już proponowałam, że udostepnię konto - wszystko gotowe, Wadercia i Magdalena w gotowości pełnej, czekamy tylko na nowe fotki od Apsy:) Wczoraj były nosy, ach...:) Quote
majqa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A ja poproszę o podnoszenie i zapraszanie na bazarki Frankowe: http://www.dogomania.pl/threads/209319-Kosmetyki-Dior-Givenchy-Estee...-i-in...-Franio-i-Jasiek-prosz%C4%85-o-pomoc!-26.06! http://www.dogomania.pl/threads/209210-Ciuszkowy-bazarek-dla-Frania-ze-skrecon%C4%85-g%C5%82owk%C4%85-do-22.06! http://www.dogomania.pl/threads/208894-Do-20.06-godz.22.00-wspom%C3%B3%C5%BC-Franka!-szamponiera-torba-na-laptopa-latareczki-LED! Quote
Kinia1984 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Malibo ty to jasnowidz jesteś skąd wiesz że wszyscy na imprezach?:cool3: wstałam z bólem głowy ale Franiowy nos mnie uleczył:evil_lol: Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Kinia1984']Malibo ty to jasnowidz jesteś skąd wiesz że wszyscy na imprezach?:cool3: wstałam z bólem głowy ale Franiowy nos mnie uleczył:evil_lol: Wielkiej przenikliwości to ode mnie nie wymagało, hehe NOSY mają działanie terapeutyczne - "to ogólnie znana rzecz" :) Quote
kazik132 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No ta ostatnia fotka, to już w ogóle terapia! Franio jet tu piękny! A ta przekrzywiona główka wygląda, jakby zalotnie patrzył na nas i mówił:'No co, nie gap się tylko się ze mną pobaw";) Quote
Monika z Katowic Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kolejne prześliczne fotki naszego Franeczka.:multi: Jak miło popatrzeć na to urocze, staruszkowe pysio. :loveu: Serdecznie dziękujemy Malibo - franeczkowemu superaniołowi.:angel: Quote
tana Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Witam wszystkich:) Prześliczny jest Franeczek. Ma w oczkach coś takiego ujmującego... kochany;) Quote
majqa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 tana napisał(a):Witam wszystkich:) Prześliczny jest Franeczek. Ma w oczkach coś takiego ujmującego... kochany;) Ooo, Anuś, heloł!!! Fajnie, że do nas dołączyłaś! :-) Quote
KrystynaS Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 To zdjęcie jest absolutnie, bezwarunkowo urocze, tzn. Franio jest uroczy (trochę zmniejszyłam) a na tym drugim to wygląda tak jak mój pies kiedy uważnie słuchał co do niego mówiłam, tak właśnie przekrzywiał głowę, w ten sposób się koncentrował. Malibo no to wstawiaj resztę zdjęć, bo coś podejrzewam, że masz ich więcej. A nie wczoraj jedno, dziś dwa, jutro ???.... dawaj od razu wszystkie Quote
ajlii Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Franuś na theovencie podawanym już od kilku dni, praktycznie przestał dyszeć :) Bardzo boi się szelek - wczoraj trząsł się po założeniu. Będziemy próbować zakładać je na kilka minut dziennie, może się do nich przekona. Coraz lepiej idzie też jedzenie suchej karmy - jest namaczana, ale Franio nie chce czekać sie rozpadnie całkowicie. Zjada wszystko, wylizuje miskę - choć nadal w trakcie jedzenie rozprasza się i trzeba nad nim czuwać i przypominać by jadł (zazwyczaj 4-5 razy w czasie posiłku). Powoli odchodzimy od dosmaczania każdego posiłku. Chodzi chwiejnie dość, odciąża tą jedną tylnią łapkę - lekarz weterynarii obserwująca moje psy i szczury przez ostatnie 2 dni, uważa że jest to kwestia starego urazu. Ale Franuś świetnie sobie radzi, nawet ładnie biega. Wchodzi też pięknie po schodach, ma natomiast problem z zejściem (potrafi spaść z jednego schodka - bo tyle na szczęście tylko mamy by wyjść na dwór). Mam wrażenie że mniej się "zawiesza". Oczywiście pieszczoch i przytulak straaaaaszny... :) Potwierdzam że dotarła karma Vitake Senior oraz wpłata na moje konto. Quote
Plicha Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Super że Franio lepiej się czuje :) Fotki śliczne :) Quote
malibo57 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 KrystynaS napisał(a):Malibo no to wstawiaj resztę zdjęć, bo coś podejrzewam, że masz ich więcej. A nie wczoraj jedno, dziś dwa, jutro ???.... dawaj od razu wszystkie Zdaje Ci się, że to tak, hop na... i już? Powoli, dostałam 140Mb zdjęć 6 psiaków, muszę je rozdzielić, opisać i w pierwszej kolejności wysłać do Magdaleny, potem będę wszystkie wstawiać. Zdjęcia doszły do mnie o 20.30. Quote
Recommended Posts