apple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Alicja']nie ma i jakiś czas nie będzie :shake:ale potem wróci z wielka pompą ;)i z setkami fot z nowego wiejskiego domeczku i ogródeczka i Dilerka w roli głównej :loveu::loveu: co byśta nie zapomnieli ;)Hmmmm Agi za bardzo nie widać za to biżuty na pierwszym planie;):evil_lol::eviltong:
agbar Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Alunia:loveu::loveu::loveu: melduje ze jestem zyje mam sie dobrze.....mamy juz neta telefona tylko czasu jakos brak:roll: urzadzeni juz prawie jestesmy ale ciagle jeszcze nie dojechaly nowe drzwi i okna:mad:i to mi wstrzymuje czesc prac.... Dili robi strajk glodowy....mam nadzieje ze to tylko stres zwiazany z przeprowadzka....:cool1: sciskam was mocno:loveu:
Alicja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='agbar']Alunia:loveu::loveu::loveu: melduje ze jestem zyje mam sie dobrze.....mamy juz neta telefona tylko czasu jakos brak:roll: urzadzeni juz prawie jestesmy ale ciagle jeszcze nie dojechaly nowe drzwi i okna:mad:i to mi wstrzymuje czesc prac.... Dili robi strajk glodowy....mam nadzieje ze to tylko stres zwiazany z przeprowadzka....:cool1: sciskam was mocno:loveu: .......nareszcie Cieszkam , że już na nowym lokum i ze macie necik i fona ....czyli zawsze bliżej świata .....czyli Nas Diluś cioteczki Alicja i Madzia kazają amciać i nie martwić pańciostwa ... bo i tak mają dość roboty :cool1: Na drzwiowych i okiennych też bym się pogniewała:angryy: Buziaczkuję :loveu::loveu::loveu:i czekam na powrót
Medorowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 agbar napisał(a):Alunia:loveu::loveu::loveu: melduje ze jestem zyje mam sie dobrze.....mamy juz neta telefona tylko czasu jakos brak:roll: urzadzeni juz prawie jestesmy ale ciagle jeszcze nie dojechaly nowe drzwi i okna:mad:i to mi wstrzymuje czesc prac.... Dili robi strajk glodowy....mam nadzieje ze to tylko stres zwiazany z przeprowadzka....:cool1: sciskam was mocno:loveu: :multi::loveu::loveu::loveu: Najważniejsze jest - net;) Cierpliwości robaczyco życzem, cierpliwości:roll:;):p:p
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 cześć Aga :multi: powodzenia, powodzenia i jeszcze raz powodzenia w radzeniu sobie z chaosem :) a Dilusiowi pomachaj paluchem przed nosem ode mnie i powiedz że ma zacząć jeść bo Salsa się z nim rozprawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='agbar']Alunia:loveu::loveu::loveu: melduje ze jestem zyje mam sie dobrze.....mamy juz neta telefona tylko czasu jakos brak:roll: urzadzeni juz prawie jestesmy ale ciagle jeszcze nie dojechaly nowe drzwi i okna:mad:i to mi wstrzymuje czesc prac.... Dili robi strajk glodowy....mam nadzieje ze to tylko stres zwiazany z przeprowadzka....:cool1: sciskam was mocno:loveu: Czesć Ago podłączona nareszcie do swiata:multi::multi::multi:. No masz pogoń tych od drzwiófff:mad: co się tak obijają i hamują wydobycie:mad: A Dilaska to ty wymiziaj od cioteczki Jabłuszkowej niech się chłopak nie stresi....wiem co to jest bo Kronos tez tak miał jak się przeprowadzaliśmy.....strasznie się stresował i nie jadł bo w tym całym bałaganie nie miał swojego miejsca i jeszcze wszyscy tacy zabiegani ze dla niego nie mięli czasu:shake:.......ohhhh jak se przypomnę te oczęta.......taz że się rozgadałam a chciałam żebyś tylko go utulkała:evil_lol::loveu::loveu:
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 hej wsiowe pozdrowienia dla wsiowej baby:eviltong::eviltong::eviltong::razz::loveu:
agbar Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 bereczek srednio sloneczny:diabloti: dzieki za pocieche w sprawie Dilusia:loveu:tak wlasnie myslalam ze moze to stres.....dzis bylismy na dluuuuuuuuugim spacerze,moze mu apetyt i humorek wroci:) kiedy ja nadrobie wasze blogasy:crazyeye::shake:...nie gadajcie za duzo:evil_lol: KWM:loveu:
apple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='agbar']bereczek srednio sloneczny:diabloti: dzieki za pocieche w sprawie Dilusia:loveu:tak wlasnie myslalam ze moze to stres.....dzis bylismy na dluuuuuuuuugim spacerze,moze mu apetyt i humorek wroci:) kiedy ja nadrobie wasze blogasy:crazyeye::shake:...nie gadajcie za duzo:evil_lol: KWM:loveu: Nie ma obawy- nadrobisz...aktualnie jakis przestój na Dogo panuje.....dla mnie to tez dobrze :evil_lol: Całuski:loveu:
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 witam Cię dilerko dilerowa po długiej przerwie mej :multi::loveu: cmokale dla Was gorące!! :) dla piesa szczególnie :eviltong: :loveu:
lolka75 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 pozdrowki zza drugiej bezgranicy poka fotki nowki domku....poka, poka
agbar Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 dobry na wieczor:) przylazlam se co nieco ponadrabiac:roll:
basia2202 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='agbar']dobry na wieczor:) przylazlam se co nieco ponadrabiac:roll: a u nas byłaś? :cool3: jest duuużo fotów leśnych!! :multi: :p
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wstałabyś już ......cooo ....kaff przyniesłam co by się z Tobą napić
agbar Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 jak sie mieszka na wsi to sie wstaje z kurami.....od rana obserwowalam ptaszydla....w mym ogrodku stwierdzono obecnosc: szpakow,kosow,dzieciolow,sojek,srok,gawronow,sikorek oraz kilka nieznanych mi blizej z nazwy,byly takze wiewiorki a na spacerze porannym mielismy okazje spotkac sarenke ...jest cudnie:loveu: kawke pije juz 3 ale chyba kolejna mi nie zaszkodzi:hmmmm::roll:
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 agbar napisał(a):jak sie mieszka na wsi to sie wstaje z kurami.....od rana obserwowalam ptaszydla....w mym ogrodku stwierdzono obecnosc: szpakow,kosow,dzieciolow,sojek,srok,gawronow,sikorek oraz kilka nieznanych mi blizej z nazwy,byly takze wiewiorki a na spacerze porannym mielismy okazje spotkac sarenke ...jest cudnie:loveu: kawke pije juz 3 ale chyba kolejna mi nie zaszkodzi:hmmmm::roll: zazdraszczam:cool3: zwierzynca....a wiewiorek to szalenie:placz: Bedzie mial Dilus co ganiac po ogrodku:multi: A co do kawy to lepi nie bo siem roztelepiesz:eviltong::loveu:
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='lolka75']zazdraszczam:cool3: zwierzynca....a wiewiorek to szalenie:placz: Bedzie mial Dilus co ganiac po ogrodku:multi: A co do kawy to lepi nie bo siem roztelepiesz:eviltong::loveu: a u nas też są wiewióreczki w lasku :p...a na psacerku Ozzulka cza było na smycze zapiąć bo spotkaliśmy sarenki ...i bojalim że nam mogą mandata jakieś leśne ludzie wkleić :roll:
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']a u nas też są wiewióreczki w lasku :p...a na psacerku Ozzulka cza było na smycze zapiąć bo spotkaliśmy sarenki ...i bojalim że nam mogą mandata jakieś leśne ludzie wkleić :roll: lubiam wiewiorki okropnie. Mieszkalismy niedawno w lesie to je dokarmialam:loveu:. I przychodzila codziennie taka para wiewiorow: jedna ruda, sliczna puszysta, a druga czarna:crazyeye:...mniej puszysta ale za to gruba:loveu:. Siedzialam w okie i sie gapilam godzinami na te wariatki. Pozniej odkrylam ze maja gniazdo...doslownie gniazdo, takie jak ptaszki, nie dziuple:shake:. I w dodatku nie spaly w zimie. Wiewiorki sa debest:multi:. No i jezyki tez..tylko maja okropne pchly:eek2:
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jeju jeju a fotki praków, wiewiórek, sarenek????? :placz:
agbar Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 malawaszka napisał(a):jeju jeju a fotki praków, wiewiórek, sarenek????? :placz: jak ulapie wiewiora albo sarenke to czemu nie...tylko powiedz mi :hmmmm: te PRAKI to gdzie mozna spotkac??:diabloti:
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 słyszałam, że są widywane na pewnej niemieckiej wsi :diabloti:
lolka75 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 agbar napisał(a):jak ulapie wiewiora albo sarenke to czemu nie...tylko powiedz mi :hmmmm: te PRAKI to gdzie mozna spotkac??:diabloti: praki, praki a fiordy to mi z reki jadly:cool1::eviltong:
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aguś z okazji urodzin ...życzę CI ..........wiesz czego ......... Niech teraz już wszystko układa się tak jak powinno ...
Recommended Posts