Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

niespodziewana zmiana planow:roll:goscie mieli byc jutro wieczorem a wlasnie wyjechali wiec beda rano...i latam i ubieram posciel,oprozniam im szafki zeby sie gdzies wypakowali i troche sprzatam....
Emma u nas byla...mielismy wczoraj problem bo droge do naszego nowego domku zatarasowaly poprzewracane drzewa i jechalismy dalszym skrotem:evil_lol:na jutro zapowiedzieli nam nawrot chwilowy zimy ale mam nadzieje ze jednak zima nas ominie....bo co sie stanie z moimi kroskuskami i zonkilkami buuuuu:placz:

wracam do pracy.....ale ja tu jeszcze przyjde:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nawrót zimy???
i co była???
bo u mnie też kwitna krokusy i ja je chcę mieć:mad:

aktualnie mam słonko za oknem, ale nie wiem czy jest ciepło czy zimno, bom na dworze jeszcze nie była

to trzymaj się pa

acha nie wpuszczaj tej zimy:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Medorowa']Eeee, wracaj Ty juszzz ku nom:grins::loveu:Własnie! Medorowa jestem pod wrażeniem czasem uda ci się coś mądrego powiedzieć :diabloti::loveu:

Posted

wiedzialam ze o nas zapomnicie:roll:
a ja sobie od poniedzialku nie bede miec neta i nie wiem kiedy bede ...i kogo tu poprosic o opieke nad blogasem....:hmmmm:
sciskam was mocno
KWM:loveu:

Posted

[quote name='agbar']wiedzialam ze o nas zapomnicie:roll:
a ja sobie od poniedzialku nie bede miec neta i nie wiem kiedy bede ...i kogo tu poprosic o opieke nad blogasem....:hmmmm:
sciskam was mocno
KWM:loveu:

:loveu::loveu:jesteś .......

a wiesz ty nasz Zołziku że nie było DOGO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....My tysz ściskamy :calus:

a GG tysz jeszcze Mamy :roll:

Posted

[quote name='agbar']wiedzialam ze o nas zapomnicie:roll:
sciskam was mocno
KWM:loveu:Ooooo ja sobie wypraszam......ja zagladałam regularnie:obrazic:

Biedna ty nasza bez niecika :calus:

Posted

[quote name='apple']Ooooo ja sobie wypraszam......ja zagladałam regularnie:obrazic:

ale ile fotasków nacyka :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']
:loveu::loveu:jesteś .......

a wiesz ty nasz Zołziku że nie było DOGO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....My tysz ściskamy :calus:

a GG tysz jeszcze Mamy :roll:

nie ma mnie nie ma dogo:diabloti:
[quote name='apple']Ooooo ja sobie wypraszam......ja zagladałam regularnie:obrazic:

biedna jak nie wiem co....:placz:
[quote name='Alicja']ale ile fotasków nacyka :multi::multi::multi:

[quote name='jonQuilla']przychodzę z życzeniami i kwiatkiem z okazji dnia kobiet :)

dzieki i nawzajemnosc....

leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....skladac szafe bedem i kuchnie mi skladaja..musze dogladac :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Piekielne Trio :razz::diabloti::loveu: z Ozziulkiem na doczepke będą ciągnęli rzepke:evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:ale Ci się rymnęło :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:ale Ci się rymnęło :evil_lol:Wiem dlatego napisałam bo mnie taka głoopota do głowy przyszła a że się rymnęła to postanowiłam porobić za głoopka:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo rogaliczki były z kapustą i grzybkami i z mieskiem :p
pyyyyyyyyyyycha:multi:

Posted

[quote name='apple']Taaaa nie ma jej a potem powie ze to my o niej zapomnieliśmy :diabloti:

Witaj Agulka

nie ma i jakiś czas nie będzie :shake:ale potem wróci z wielka pompą ;)i z setkami fot z nowego wiejskiego domeczku i ogródeczka i Dilerka w roli głównej :loveu::loveu:

co byśta nie zapomnieli ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...