clockwork Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się. życzymy CI MY AGUŚ!!! KLIK
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aga niech Ci to poletko bogato obrodzi :laola: :loveu::loveu::loveu: NAJLEPSZEGO!!!!!! :drinking:
jonQuilla Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aguś wszystkiego naj naj NAJLEPSZEGO !!! :multi::multi::multi: taki skromny i ładny torcik zrobiłam dla Ciebie :) :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: STO LAT :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Torcik się gibnął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:... no to .... niech jej gwiazda pomyślności nigdy nieeee zagasnie .... nigdy nieeee zagasnie .... a kto z Nami nie wypije niech go piorun trzasnie :p :knajpa: :drink1::drinking::drinking::drinking::drink1: :knajpa:
apple Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Agunia! Z okazji twoich urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze w życiu.....dużo miłosci...miłości...miłości, spłenienia wszystkich marzeń i w ogóle wszystkieg naj naj naj :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]A jezyki masz w tym ogródku...nie? To ja ci przyniosłam takiego do konsumpcji :razz:
agbar Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 o jesoooo ale sie wzruszylam.....:placz:...jestescie kochane..bardzo Wam dziekuje:loveu::loveu::loveu: mam slabonia:roll:sasiedzi mnie nawiedzili o polnocy niespodziewanie ze spiewem na ustach:evil_lol:i se tak eeee spiewalismy do pozna...a raczej do wczesna..... dziekuje jeszcze raz za piekne zyczenia i za pamiec....i co niektorym za poswiecenie bo czekali specjalnie do polnocy zeby mi zlozyc zyczenia:loveu:
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :bigcool: :bigcool: :bigcool: witaj wstanięta solenizantko Sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam :multi: :knajpa:
lolka75 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ja tez przyszlam z tortem i zyczeniami zyj nam sto lat albo i wiecej:multi:!!
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jeny jak to sąsiedzi??? ledwo sie przeprowadziliście i już tacy fajni sąsiedzi??? a może specjalnie się koło nich wprowadziliście bo wiedzieliście, że imprezowi :cool3::cool3::cool3: nieeeeechhhhh żyyyyjeeee naaaammmmmm :drinking:
agnes1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Z okazji urodzin życzę Ci Aguś: chwil beztroskich, jak podczas zabawy na łące, doznań gorących, jak w samo południe słońce, odnalezienia drogi, którą pragniesz kroczyć, sił i wytrwałości, aby z niej nie zboczyć, uśmiechu na twarzy, kiedy rano wstajesz, radości, kiedy komuś swoją dłoń podajesz, odkrycia dobra w każdym człowieku, braku kożucha na porannym mleku, dreszczyku emocji na karuzeli, słodkiej błogości, gdy śpisz w pościeli, spadającej gwiazdy ujrzenia, wszystkich pragnień i marzeń spełnienia!
Medorowa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Robaczywa Robaczyco, w tym jakże wyjątkowym dniu ... Dywan na dole, wódka na stole. Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy. Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy, byś się śmiała i dobry humor miała. Dużo miłości a mało złości i dom zawsze pełen dobrych gości. Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.
e.v.a Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :BIG::tort::BIG: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeszcze jeden i jeszcze raz 100 lat 100lat niech zyje nam 100lat 100lat itd :cunao::beerchug::cunao: :laola::laola: :drinka::drink1::drinka:
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aguś......oć juszzz.....potem posprzątasz po imprezce! Oć Oć ciasteczka ci upiekłam
agbar Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 juz nie swietuje:diabloti: pilnuje monterow od okien bo chwalaz ci panie nareszcze sa:multi:kurzu i pylu ci u mnie dostatek jakby kto reflektowal to chetnie odstapie:roll:
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ooo fu! kurzu i pyłu jakby od ciebie zabakło komuś to i ja dorzucę :shake:
agbar Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):ooo fu! kurzu i pyłu jakby od ciebie zabakło komuś to i ja dorzucę :shake: a skad masz??:diabloti:
agbar Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 a ja w wolnym czasie ostatnio zwiedzam zamki i rozne ruiny.....
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no proszę jak to się po pałacach szlaja zamiast poletko uprawiać :mad:
agbar Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):no proszę jak to się po pałacach szlaja zamiast poletko uprawiać :mad: ciagnie mnie na rodowe wlosci:grins::diabloti:
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images28.fotosik.pl/178/61dc05a5a32f44ce.jpg :klacz: superrr :loveu:
Recommended Posts