apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']noga swoja droga.....ale obawiam sie ze co niektorych boli glowa:diabloti:co niektórych?:roll::diabloti::evil_lol:
agbar Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']co niektórych?:roll::diabloti::evil_lol: no jak co? glowa:diabloti:
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']nie stydaj.....:loveu:a serniczka bez bakaliuf mi tez zapodasz:loveu::loveu: ino przyjedź :loveu::loveu::loveu:a nie zaś bede jak :roll::roll:mrozić to ciacho :roll:
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']no jak co? glowa:diabloti:ale co niektórych?:evil_lol:
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 agbar napisał(a):a co??:razz:twoj sponsor sie popsul:razz::diabloti: troszke:-(:placz::placz::placz::placz: berek :)
agbar Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 moja nozia sie ma dobrze..troche w nocy stwierdzila ze nie bedzie spac i postanowila dawac sygnaly bolowe co jakis czas:cool1: Dzis poczlapalam nawet po sklepie...kupilam posciel, zaslony,obrazy....do nowego domku.W poniedzialem przyjezdza tesciowa i szwagier i wiecie co?? normalnie sie ciesze:evil_lol:wykorzystam ich do przeprowadzki:evil_lol:nie beda sie nudzic:p
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ....:razz:...................................................................i jak ..........żyjesz .....:grins:
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='agbar']moja nozia sie ma dobrze..troche w nocy stwierdzila ze nie bedzie spac i postanowila dawac sygnaly bolowe co jakis czas:cool1: Dzis poczlapalam nawet po sklepie...kupilam posciel, zaslony,obrazy....do nowego domku.W poniedzialem przyjezdza tesciowa i szwagier i wiecie co?? normalnie sie ciesze:evil_lol:wykorzystam ich do przeprowadzki:evil_lol:nie beda sie nudzic:p o ale mnie wyprzedziłaś ....między busującym dogo :grins:
agbar Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']....:razz:...................................................................i jak ..........żyjesz .....:grins: [quote name='Alicja'] o ale mnie wyprzedziłaś ....między busującym dogo :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardzo cie wyprzedzilam nawet....o jakies hmmm dwie godziny buhahahha..znowu dogo przyspiesza :evil_lol:
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='agbar']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardzo cie wyprzedzilam nawet....o jakies hmmm dwie godziny buhahahha..znowu dogo przyspiesza :evil_lol: :hmmmm: noooo...cholera nieplanowanie się zestarzalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... cieszkam żeś zdrowsiejsza :loveu::loveu:
agbar Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: noooo...cholera nieplanowanie się zestarzalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... cieszkam żeś zdrowsiejsza :loveu::loveu: ja tez wlasnie poczulam jak mi sie zmarchy poglebiaja i tak mnie to zastanowilo....ale juz zagadka sie wyjasnila :diabloti:
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='agbar']ja tez wlasnie poczulam jak mi sie zmarchy poglebiaja i tak mnie to zastanowilo....ale juz zagadka sie wyjasnila :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....a może się nad nami Admin zlituje i odda skradziony czas :hmmmm: ;)
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 se wlazłam bo gdzieś mi przemkłaś kontem oka :loveu::loveu: witaneczko :multi::multi:
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aguś .....a jak one te twoje goście tak lubią się nie nudzic to może i do mła wpadną :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaneczko :multi::loveu:
lolka75 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dziem dobry Agnieszko:loveu: Czy Was tez zahaczyla Emma?:shake:
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Przyjszłam powiedzieć berek :grins: i zapytać jak tam mój pokoiczek :loveu:
mrowka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hop Hop Miejmy lepiej nadzieję, że ich nie porwało.. :roll:
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 masz znudzoną teściową??? :roll: zagoń do roboty i choo tu na chwile... coś ci powiem;)
Recommended Posts