Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']nie stydaj.....:loveu:a serniczka bez bakaliuf mi tez zapodasz:loveu::loveu:

ino przyjedź :loveu::loveu::loveu:a nie zaś bede jak :roll::roll:mrozić to ciacho :roll:

Posted

moja nozia sie ma dobrze..troche w nocy stwierdzila ze nie bedzie spac i postanowila dawac sygnaly bolowe co jakis czas:cool1:
Dzis poczlapalam nawet po sklepie...kupilam posciel, zaslony,obrazy....do nowego domku.W poniedzialem przyjezdza tesciowa i szwagier i wiecie co?? normalnie sie ciesze:evil_lol:wykorzystam ich do przeprowadzki:evil_lol:nie beda sie nudzic:p

Posted

[quote name='agbar']moja nozia sie ma dobrze..troche w nocy stwierdzila ze nie bedzie spac i postanowila dawac sygnaly bolowe co jakis czas:cool1:
Dzis poczlapalam nawet po sklepie...kupilam posciel, zaslony,obrazy....do nowego domku.W poniedzialem przyjezdza tesciowa i szwagier i wiecie co?? normalnie sie ciesze:evil_lol:wykorzystam ich do przeprowadzki:evil_lol:nie beda sie nudzic:p

o ale mnie wyprzedziłaś ....między busującym dogo :grins:

Posted

[quote name='Alicja']....:razz:...................................................................i jak ..........żyjesz .....:grins:

[quote name='Alicja']
o ale mnie wyprzedziłaś ....między busującym dogo :grins:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardzo cie wyprzedzilam nawet....o jakies hmmm dwie godziny buhahahha..znowu dogo przyspiesza :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardzo cie wyprzedzilam nawet....o jakies hmmm dwie godziny buhahahha..znowu dogo przyspiesza :evil_lol:

:hmmmm: noooo...cholera nieplanowanie się zestarzalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

cieszkam żeś zdrowsiejsza :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: noooo...cholera nieplanowanie się zestarzalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

cieszkam żeś zdrowsiejsza :loveu::loveu:

ja tez wlasnie poczulam jak mi sie zmarchy poglebiaja i tak mnie to zastanowilo....ale juz zagadka sie wyjasnila :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']ja tez wlasnie poczulam jak mi sie zmarchy poglebiaja i tak mnie to zastanowilo....ale juz zagadka sie wyjasnila :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....a może się nad nami Admin zlituje i odda skradziony czas :hmmmm: ;)

Posted

Aguś .....a jak one te twoje goście tak lubią się nie nudzic to może i do mła wpadną :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaneczko :multi::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...