apple Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To okazuje się że sa jeszcze gdzies nie popisane mury:multi: http://images27.fotosik.pl/177/92258f9cb172011f.jpgWiataj Agnieszko:loveu:
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cześć :multi::multi::loveu: ale zamek...bynajmniej nie błyskawiczny ani do drzwi ale zamek i to fajny zamek, taki zamkowy ten zamek ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrej nocki :) :loveu::loveu:
Alicja Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :oops:ja zamiast ruinow wolalabym Wasz domeczek i Naszego psa Dealera :grins: zobaczyć :loveu:
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 O! domeczek TAK! psa Waszego Dealera TAK! :multi::loveu:
clockwork Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dilerom mówimy stanowcze NIE :p:diabloti: ładny masz ten nowy domek :multi::multi: http://images27.fotosik.pl/177/92258f9cb172011f.jpg nawet przed wstawieniem okien i drzwi :loveu::loveu:
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witaj Ago.....kiedy wracasz do ojczyzny?:razz: Święcić jajca oczywiście:eviltong:
apple Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Alicja napisał(a):Wpadłam pomóc ..... .... no teraz ....Nie machaj tak tym hasiokiem bo jej to okno wybijesz :eviltong:
agbar Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 apple napisał(a):To okazuje się że sa jeszcze gdzies nie popisane mury:multi: http://images27.fotosik.pl/177/92258f9cb172011f.jpgWiataj Agnieszko:loveu: oj saaaaa.....nawet znalazlam po polsku podpisane mury:roll: jonQuilla napisał(a):Cześć :loveu: ale zamek...bynajmniej nie błyskawiczny ani do drzwi ale zamek i to fajny zamek, taki zamkowy ten zamek :evil_lol: dobrej nocki :) dobrego dnia:multi: Alicja napisał(a)::oops:ja zamiast ruinow wolalabym Wasz domeczek i Naszego psa Dealera :grins: zobaczyć :loveu: nasz domeczek to tez chwilowo ruina:evil_lol: malawaszka napisał(a):O! domeczek TAK! psa Waszego Dealera TAK! :loveu: ojjjj no skoro nalegacie to sie moze dzis zmobilizuje:cool1: clockwork napisał(a):dilerom mówimy stanowcze NIE :diabloti: ładny masz ten nowy domek :multi: http://images27.fotosik.pl/177/92258f9cb172011f.jpg nawet przed wstawieniem okien i drzwi :loveu: noooo...a zanim mi te wszystkie okna i drzwi wstawia to bede juz straszyc w tej ruinie:diabloti: apple napisał(a):Witaj Ago.....kiedy wracasz do ojczyzny? Święcić jajca oczywiście:eviltong: we czwertek jadziemy:multi: Alicja napisał(a):Wpadłam pomóc ..... .... no teraz .... poczekajjjjjjjjjjjjjjjjj..jeszcze nie....jeszcze klada regipsy...potem bedziem latac na szmacie:evil_lol: apple napisał(a):Nie machaj tak tym hasiokiem bo jej to okno wybijesz :eviltong: wlasna pierwsia zaslonie:razz: dzien dobry wszem i wobec oglaszam:multi:
jonQuilla Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 witam :) :multi::multi: dzięki za życzenie miłego dnia ale coś czuje że nie do końca taki będzie....rano już na sam widok śniegu mi się niedobrze zrobiło a teraz dalej sypie i się roztapia więc jest mokro i beznadziejnie :roll::roll:
BeaC Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ....................AgawBarez.................spóźnione ale szczere z samego dna serca wiesz co:loveu::loveu::loveu: rozumiem twoje zauroczenie wsia ja je mam od półtora roku i jeszcze nie ochłonełam:razz:
agbar Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 jonQuilla napisał(a):witam :) :multi::multi: dzięki za życzenie miłego dnia ale coś czuje że nie do końca taki będzie....rano już na sam widok śniegu mi się niedobrze zrobiło a teraz dalej sypie i się roztapia więc jest mokro i beznadziejnie :roll::roll: brrrrrr.....zaczynam sie bac ze zima i tu powroci....:placz:moje biedne kfffiatyyyyyy:placz: BeaC napisał(a):....................AgawBarez.................spóźnione ale szczere z samego dna serca wiesz co:loveu::loveu::loveu: rozumiem twoje zauroczenie wsia ja je mam od półtora roku i jeszcze nie ochłonełam:razz: dziekuje:loveu: ja ciagle jeszcze chlone,napawam sie...cieszy mnie kazdy dzionek,jak wstaje i podchodze do okna a na drzewku gonia sie wiewiory, dzieciol stuka..po tarasie spaceruja jakies ptaszki co to nawet nie wiem jak sie zwa...ale sie dowiem:p obym tez jak ty dlugo nie ochlonela.....
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 u mnie piękna pogoda - więc u Ciebie pewnie też :lol: czekam na fotki :loveu:
Medorowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Obejrzałam zamki i rozne ruiny:grins::grins: I się witam z cia Robaczywko:diabloti:::loveu:
Alicja Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aguś wpadłam na pogaduszki .......dzień dobereczek :loveu::loveu:
apple Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Alicja']Aguś wpadłam na pogaduszki .......dzień dobereczek :loveu::loveu: Witaj Aga ale masz pojechane okularki :evil_lol: a ty Alu......kiedyś se tego kolagena w usta wszczykła so?:razz: I do tego jak z gracja siedzisz.......Buhahahahahahaaha:roflt::roflt::roflt:
basia2202 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 bry dzioneczek:) a gdzie się zapodziała dilerka? :roll:
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Aga życzonka przynoszę http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264
mar....ka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [SIZE="6"]Dużo zdrówka Agniesiu, mokrego Dyngusa i w ogóle naj, naj, naj!!!
apple Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ŚMIGUS DYNGUS AGUŚ:evil_lol::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:
jonQuilla Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 cześć Aguś :multi::multi::loveu: śmigus dyngus :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts