Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]poka miski :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
widziałam Cie na monitoringu sklepu jak kupowałaś... big brader :diabloti:

no i MY cie pozdrawiamy :loveu::loveu: MY czyli JA i ONA :eviltong::eviltong:
pijemy kaf i milczymy :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Aga urzedujca spowrotem w Dojczach ;)
hej Kasiu z deszczowej krainy;)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]poka miski :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]widziałam Cie na monitoringu sklepu jak kupowałaś... big brader :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]no i MY cie pozdrawiamy :loveu::loveu: MY czyli JA i ONA :eviltong::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]pijemy kaf i milczymy :roll:[/FONT]

...............................................................................................
...............................................................................................
milcze z wami:diabloti:

a co ja kupowalam i gdzie emotka hmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']hej Kasiu z deszczowej krainy;)

milcze z wami:diabloti:

a co ja kupowalam i gdzie emotka hmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:

[FONT=Arial]HMMMM :hmmmm: prosze [/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Aguś właśnie wróciłam ...pan C. mnie zabrał siłą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

buhahahaha..ale sladow nie masz na ciele takich sinych?:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Cześć Aguniu:loveu::loveu:
czesc Madziuniu:loveu::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Aguniu .....jestem wstanieta :p[/FONT]

ja tez...bylam na spacerku...Dili chcial zabic pudelka miniaturke:roll:....niechcacy....chcial sie bawic i jak mu z lapy pociagnal to maly sie taki plaski jakis zrobil....to Dili uznal ze jak ten lezy to chce sie bawic i z rozpedu na niego wskoczyl....:roll:....pudelek zyje ale chyba bedzie mial traume......:cool1:

Posted

[quote name='dealer']
ja tez...bylam na spacerku...Dili chcial zabic pudelka miniaturke:roll:....niechcacy....chcial sie bawic i jak mu z lapy pociagnal to maly sie taki plaski jakis zrobil....to Dili uznal ze jak ten lezy to chce sie bawic i z rozpedu na niego wskoczyl....:roll:....pudelek zyje ale chyba bedzie mial traume......:cool1:[FONT=Arial]o masz ...kolejny morderca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pomyślał że pudelek to TINA :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o masz ...kolejny morderca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pomyślał że pudelek to TINA :p[/FONT]

taaa zawodowy killer:diabloti:

Posted

pamietacie jak pisalam o Poxym? .......odszedl za TM niedawno:-(
Piotrek zapieral sie ze nie chce kolejnego psa ale sie zlamal..pojechal do schroniska i przywiozl oto takiego nowego przyjaciela na dobre i na zle...

:loveu:oto MIKO 5 miesieczny syberian husky

dzisiaj chyba pojedziemy zapoznac naszego kilera z nim.....:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Aguś ja już to mówiłam ....ale MIKO jest rozkoszny :loveu:i Piotrek poczynił najlepsze kroki że poszedł po niego ....nie da się żyć w domu z którego odszedł PIES ...ten dom nie ma życia w sobie :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ło jakie śliczności :loveu: ehh nawet takie w schronach lądują :shake:

Piotrek mowil ze nie tylko takie..obok Miko byly tez cane corso i ON jak z obrazka...:shake:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Aguś ja już to mówiłam ....ale MIKO jest rozkoszny :loveu:i Piotrek poczynił najlepsze kroki że poszedł po niego ....nie da się żyć w domu z którego odszedł PIES ...ten dom nie ma życia w sobie :shake:[/FONT]

Miko jest na pewno rozkoszny ciekawa jestem tylko czy Dili go dzisiaj nie zje:cool1:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zaczne od całusów dla PIOTRKA :loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]... gdzie sie pchasz....:mad:[/FONT]
[FONT=Arial]http://images21.fotosik.pl/413/93fac638f5725671.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]nie ma miejsca :diabloti:[/FONT]
http://images23.fotosik.pl/79/1f772d6dcd3b9cee.jpg

[FONT=Arial]pozatym jestem... NA ZAWSZE :grins: [/FONT]

przekaze calusy:diabloti:
na zawsze i na wieki wiekow laaaaament:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]pozatym jestem... NA ZAWSZE :grins: [/FONT];)[FONT=Arial] FOREVER [/FONT]

[quote name='dealer']tia.....w dziale : uwaga drastyczne....:cool1::multi::multi::multi:[FONT=Arial]już cieszkam na foty tego psa co wszystkich atakuje , zagryza .....a szczególnie obcych i mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...