Kate I Luka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hej Aga urzedujca spowrotem w Dojczach ;)
clockwork Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]poka miski :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widziałam Cie na monitoringu sklepu jak kupowałaś... big brader :diabloti: no i MY cie pozdrawiamy :loveu::loveu: MY czyli JA i ONA :eviltong::eviltong: pijemy kaf i milczymy :roll:[/FONT]
agbar Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Kate I Luka']Hej Aga urzedujca spowrotem w Dojczach ;) hej Kasiu z deszczowej krainy;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poka miski :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]widziałam Cie na monitoringu sklepu jak kupowałaś... big brader :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no i MY cie pozdrawiamy :loveu::loveu: MY czyli JA i ONA :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]pijemy kaf i milczymy :roll:[/FONT] ............................................................................................... ............................................................................................... milcze z wami:diabloti: a co ja kupowalam i gdzie emotka hmmmmmmmmmmmmmm:diabloti:
clockwork Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='dealer']hej Kasiu z deszczowej krainy;) ............................................................................................... ............................................................................................... milcze z wami:diabloti: a co ja kupowalam i gdzie emotka hmmmmmmmmmmmmmm:diabloti: [FONT=Arial]HMMMM :hmmmm: prosze [/FONT]
jonQuilla Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć :) :multi::multi: a gdzie Dilerek? :eviltong::eviltong:
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Aguś właśnie wróciłam ...pan C. mnie zabrał siłą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]Aguniu .....jestem wstanieta :p[/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Aguś właśnie wróciłam ...pan C. mnie zabrał siłą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] buhahahaha..ale sladow nie masz na ciele takich sinych?:diabloti: [quote name='madzia i medor']Cześć Aguniu:loveu::loveu: czesc Madziuniu:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Aguniu .....jestem wstanieta :p[/FONT] ja tez...bylam na spacerku...Dili chcial zabic pudelka miniaturke:roll:....niechcacy....chcial sie bawic i jak mu z lapy pociagnal to maly sie taki plaski jakis zrobil....to Dili uznal ze jak ten lezy to chce sie bawic i z rozpedu na niego wskoczyl....:roll:....pudelek zyje ale chyba bedzie mial traume......:cool1:
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer'] ja tez...bylam na spacerku...Dili chcial zabic pudelka miniaturke:roll:....niechcacy....chcial sie bawic i jak mu z lapy pociagnal to maly sie taki plaski jakis zrobil....to Dili uznal ze jak ten lezy to chce sie bawic i z rozpedu na niego wskoczyl....:roll:....pudelek zyje ale chyba bedzie mial traume......:cool1:[FONT=Arial]o masz ...kolejny morderca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pomyślał że pudelek to TINA :p[/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o masz ...kolejny morderca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...pomyślał że pudelek to TINA :p[/FONT] taaa zawodowy killer:diabloti:
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 pamietacie jak pisalam o Poxym? .......odszedl za TM niedawno:-( Piotrek zapieral sie ze nie chce kolejnego psa ale sie zlamal..pojechal do schroniska i przywiozl oto takiego nowego przyjaciela na dobre i na zle... :loveu:oto MIKO 5 miesieczny syberian husky dzisiaj chyba pojedziemy zapoznac naszego kilera z nim.....:diabloti:
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ło jakie śliczności :loveu: ehh nawet takie w schronach lądują :shake:
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]Aguś ja już to mówiłam ....ale MIKO jest rozkoszny :loveu:i Piotrek poczynił najlepsze kroki że poszedł po niego ....nie da się żyć w domu z którego odszedł PIES ...ten dom nie ma życia w sobie :shake:[/FONT]
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]zaczne od całusów dla PIOTRKA :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]... gdzie sie pchasz....:mad: http://images21.fotosik.pl/413/93fac638f5725671.jpg nie ma miejsca :diabloti:[/FONT] http://images23.fotosik.pl/79/1f772d6dcd3b9cee.jpg [FONT=Arial]pozatym jestem... NA ZAWSZE :grins: [/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='malawaszka']ło jakie śliczności :loveu: ehh nawet takie w schronach lądują :shake: Piotrek mowil ze nie tylko takie..obok Miko byly tez cane corso i ON jak z obrazka...:shake: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Aguś ja już to mówiłam ....ale MIKO jest rozkoszny :loveu:i Piotrek poczynił najlepsze kroki że poszedł po niego ....nie da się żyć w domu z którego odszedł PIES ...ten dom nie ma życia w sobie :shake:[/FONT] Miko jest na pewno rozkoszny ciekawa jestem tylko czy Dili go dzisiaj nie zje:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zaczne od całusów dla PIOTRKA :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]... gdzie sie pchasz....:mad:[/FONT] [FONT=Arial]http://images21.fotosik.pl/413/93fac638f5725671.jpg[/FONT] [FONT=Arial]nie ma miejsca :diabloti:[/FONT] http://images23.fotosik.pl/79/1f772d6dcd3b9cee.jpg [FONT=Arial]pozatym jestem... NA ZAWSZE :grins: [/FONT] przekaze calusy:diabloti: na zawsze i na wieki wiekow laaaaament:diabloti:
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dealer napisał(a): Miko jest na pewno rozkoszny ciekawa jestem tylko czy Dili go dzisiaj nie zje:cool1: będą fotki???? :multi:
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 malawaszka napisał(a):będą fotki???? :multi: tia.....w dziale : uwaga drastyczne....:cool1:
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]pozatym jestem... NA ZAWSZE :grins: [/FONT];)[FONT=Arial] FOREVER [/FONT] [quote name='dealer']tia.....w dziale : uwaga drastyczne....:cool1::multi::multi::multi:[FONT=Arial]już cieszkam na foty tego psa co wszystkich atakuje , zagryza .....a szczególnie obcych i mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Recommended Posts