clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahah ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z tymi autami na lawecie to przyznać się tu, żeśta się konsultowały z Dilerką bo ja ich tam widzę jakieś kawałki, kilka, ale ile :niewiem: [FONT=Arial]NIE E E E :cool1::cool1::cool1: przeca to była zagadka.. to jak miała udzielić nam konsultacji :p[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahah ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:loveu:małe malusie jajeczka do tulkania :eviltong:[/FONT] a z tymi autami na lawecie to przyznać się tu, żeśta się konsultowały z Dilerką bo ja ich tam widzę jakieś kawałki, kilka, ale ile :niewiem: [FONT=Arial]NIC nie konsultowałyśmy :grins:.......same se policzyłysmy ... 1sze i 4te są w całości 2gie i 3 cie to kawałki :p[/FONT]
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]NIC nie konsultowałyśmy :grins:.......same se policzyłysmy ... 1sze i 4te są w całości 2gie i 3 cie to kawałki :p[/FONT] zatem 4 :lol: bo nic nie napisałaś o 5tym i 6tym:evil_lol:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):zatem 4 :lol: bo nic nie napisałaś o 5tym i 6tym:evil_lol: [FONT=Arial]nie rozumnisz ......6 ....Waszeczko ......6.............6....................[/FONT]:p
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]nie rozumnisz ......6 ....Waszeczko ......6.............6....................[/FONT]:p nockę dziś pracowałam no i juz ino jedno mi w głowie - stąd ta niekumatość :evil_lol:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a): nockę dziś pracowałam no i juz ino jedno mi w głowie - stąd ta niekumatość :evil_lol: [FONT=Arial]i taka niebiewską kokarkke se zawiążesz?? :razz::razz: :loveu:[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a): nockę dziś pracowałam no i juz ino jedno mi w głowie - stąd ta niekumatość :evil_lol::oops::oops::oops: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i taka niebiewską kokarkke se zawiążesz?? :razz::razz: :loveu:[/FONT][FONT=Arial]a gdzie .....:grins:[/FONT]
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nie nadrabiam bo mi dofo muli:angryy: wiec si ewitam:loveu:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):nie nadrabiam bo mi dofo muli:angryy: wiec si ewitam:loveu: [FONT=Arial]:multi::multi: i TU WITAMY!!!! :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i taka niebiewską kokarkke se zawiążesz?? :razz::razz: :loveu:[/FONT] ofkors :loveu: Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]a gdzie .....:grins:[/FONT] a na grzywce :diabloti:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):ofkors :loveu: a na grzywce :diabloti:[FONT=Arial]:cool1:.......ty nie masz grzywki :diabloti:[/FONT]
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:.......ty nie masz grzywki :diabloti:[/FONT] a właśnie że mam :diabloti:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):a właśnie że mam :diabloti:[FONT=Arial]:crazyeye:poka .......[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:razz:Nalałabyś tego krupniczku .......[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:Nalałabyś tego krupniczku .......[/FONT] [FONT=Arial]a zgadnij co ja jutro robie na obiadek :cool3: podpowiedź.... dilerka mi narobiła smaka :p [/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a zgadnij co ja jutro robie na obiadek :cool3: podpowiedź.... dilerka mi narobiła smaka :p [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiem wiem ......zazdraszczam ...bo u mnie samce nie lubią :angryy: a ja chyba .......spagetti ...bo dawno nie jadłam .......a nie mam się gdzie wprosic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiem wiem ......zazdraszczam ...bo u mnie samce nie lubią :angryy: a ja chyba .......spagetti ...bo dawno nie jadłam .......a nie mam się gdzie wprosic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] trafiony- KRUPNICZEK :loveu: oooo spagetti!!! :multi: i tak sie składa że bede przejazdem w Rybniku jutro :grins: [/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] trafiony- KRUPNICZEK :loveu: oooo spagetti!!! :multi: i tak sie składa że bede przejazdem w Rybniku jutro :grins: [/FONT] [FONT=Arial]:grins: przecie zapraszam :multi::multi::multi: [/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:grins: przecie zapraszam :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]BEDE :grins: z.... ADASIEM :grins: :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]BEDE :grins: z.... ADASIEM :grins: :diabloti:[/FONT][FONT=Arial];)..przeżyje ...cierpliwa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]teeeeee... a gdzie dilerka??? Dili ją pożarł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? :eek2:[/FONT]:eek2:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]teeeeee... a gdzie dilerka??? Dili ją pożarł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? :eek2:[/FONT]:eek2::shake::shake::shake:[FONT=Arial]pojszła spać .....bo jutro do pracy musi iść ....:roll:[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake::shake::shake:[FONT=Arial]pojszła spać .....bo jutro do pracy musi iść ....:roll:[/FONT] [FONT=Arial]a ja to niby nie???? choć sie zastanawiam czy warto iść do domu :cool1:[/FONT]
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ja to niby nie???? choć sie zastanawiam czy warto iść do domu :cool1:[/FONT] Teraz? Myślę, że nie...:evil_lol:
Recommended Posts