Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :eviltong::eviltong::eviltong: Dobranoc w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: od dziś drożej bo nas 3 do podziału :diabloti: :D Biedna Dilerka, musi się opłacać :evil_lol: ;) Dobranoc :hand:
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hej :multi: Mam nadzieję że dzisiaj nie będzie nudy :evil_lol::diabloti:
BeaC Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 nie ma.................Dilerowej nie ma pewnikiem Ci ONE zabrały .................. ciekawe co z nią zrobiły:diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 To ja Dilerowa:eviltong:zyje, jestem w calosci i zupelnie sprawna umyslowo....:roll:przezylam chwilke grozy bo jakis pies morderca wpakowal mi sie w nocy do lozka:diabloti:
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC']nie ma.................Dilerowej nie ma pewnikiem Ci ONE zabrały .................. ciekawe co z nią zrobiły:diabloti::diabloti::diabloti: oświadczam wszem i wobec, że Dilerowa jeszcze żyje :cool1: chyba... jak wyjeżdżałam kole północy to żyła :roll:
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 OOO!!! DILEROWA!!!!:multi::multi::multi: czyli żyjesz :cool1:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']OOO!!! DILEROWA!!!!:multi::multi::multi: czyli żyjesz :cool1::pPOTWIERDZAM....NASZA Dilerowa żyje i oczekuje u nas na pana B.;)
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pPOTWIERDZAM....NASZA Dilerowa żyje i oczekuje u nas na pana B.;) :evil_lol: pana BE.. powiadasz :hmmmm:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol: pana BE.. powiadasz :hmmmm: tak......:placz::placz::placz: i Pan BE zabrał już NASZĄ Dilerową :placz::placz::placz:
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cze wrócona Dijejko od Kjakejsów:loveu::loveu:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Cze wrócona Dijejko od Kjakejsów:loveu::loveu::hmmmm: ale ona nie wrócona od Kjakejsów jeno od Ozzulińskich i Klockowych :grins:
malawaszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ooo cze poimprezowo :razz: bendom foty???? :loveu:
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pu(n)k pu(n)k... hop hop.... jest tu ta od kjakejsów??? :razz::razz::razz:
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 helołłłł:loveu: miłosc Dilerka miłość:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']pu(n)k pu(n)k... hop hop.... jest tu ta od kjakejsów??? :razz::razz::razz: :shake:jeszcze pan BE NAM jej nie oddał :cool1:
mar....ka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześc siostrzyczko, ostatnio znikłam na jakiś czas, ale chyba sie do tego przyzwyczaiłaś. Całuski dla Dilusia!!!
agbar Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']OOO!!! DILEROWA!!!!:multi::multi: czyli żyjesz :cool1: tiaaaa....ale co to za zycie....:cool1: [quote name='madzia i medor']Cze wrócona Dijejko od Kjakejsów:loveu::loveu: wrocilam od moich nienormalnych:loveu: nie od kjakejsikow:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: ale ona nie wrócona od Kjakejsów jeno od Ozzulińskich i Klockowych :grins: ooooo wlasnie:multi: [quote name='malawaszka']ooo cze poimprezowo :razz: bendom foty???? :loveu: yyyy..nie bedom.....:oops: siem wstydze tego co robilam:oops: :diabloti: [quote name='clockwork']pu(n)k pu(n)k... hop hop.... jest tu ta od kjakejsów??? :razz: nie wiem zapytam.....:diabloti: [quote name='evaxon']helołłłł:loveu: miłosc Dilerka miłość:loveu::loveu: :evil_lol: potrzebujesz lekarza??????????:roll: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:jeszcze pan BE NAM jej nie oddał :cool1: pan Be jest....be:diabloti: [quote name='majoka']Cześc siostrzyczko, ostatnio znikłam na jakiś czas, ale chyba sie do tego przyzwyczaiłaś. Całuski dla Dilusia!!! siostrunia:loveu: noooo nie snikaj tak czesto
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pan BE jest BE
agnes1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 BE jest BE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tobie i tak ten welon bede dzierżyć :diabloti::eviltong:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='agnes1']BE jest BE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tobie i tak ten welon bede dzierżyć :diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja pójdę z apteczką jak kto z wrażenia zemdleje :p
Agga Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wybrałam jedno z całej sesji. No nie powiem tam się działo:cool3:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Agga'] http://images28.fotosik.pl/72/ef73bb34dc1c4c15.jpg Wybrałam jedno z całej sesji. No nie powiem tam się działo:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....co tam się działo ....tego to nawet starożytni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:górale nie wiedzą :eviltong::eviltong:
Recommended Posts