Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']
przekaze calusy:diabloti:
na zawsze i na wieki wiekow laaaaament:diabloti:
[FONT=Arial]koniecznie :grins: powiedz że już go kochom... Piotrka nie psa :diabloti:

i już cie nie opuszcze... aż zaśmierdzi :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial] FOREVER [/FONT]

:multi::multi::multi:[FONT=Arial]już cieszkam na foty tego psa co wszystkich atakuje , zagryza .....a szczególnie obcych i mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1:

[quote name='bonita']Witam Dilerów :loveu:

witam Kasienko:multi:

[quote name='evaxon']siemano naświetlona:cool3:

siemano obudzona;)

[quote name='leemonca']cześć Dillerkowo, a może powinno być Killerkowo:cool3:

leemonca:crazyeye:wieki cale:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]koniecznie :grins: powiedz że już go kochom... Piotrka nie psa :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]i już cie nie opuszcze... aż zaśmierdzi :cool1:[/FONT]

Piotrka beda dzis kochac fest...:cool1:bo ona ma TEN koncert z TYM facetem na dividi:diabloti:

chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1:

Posted

dealer napisał(a):

chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1:

sie przemeczysz:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
sie przemeczysz:diabloti:

o! i tego mi bylo trzeba:diabloti:to ja sobie zrobie kawke i zapale i moze ksiazeczke poczytam.....:cool1:

Posted

czesc Dilerkowa....

alez sie tu działo....a mnie nie bylo.....a tu Dilerek sie mocno panoszy na kanapie pokazujac ze brak miejsc dla nowo przybylych hihihiiii...i ciocie Madzie i Ale obcałował......i wujka Pawła....oj działo sie intensywnie,..,...

i juz jestem i bede czuwac zeby czegos nie przegapic....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Dilerkowa....

alez sie tu działo....a mnie nie bylo.....a tu Dilerek sie mocno panoszy na kanapie pokazujac ze brak miejsc dla nowo przybylych hihihiiii...i ciocie Madzie i Ale obcałował......i wujka Pawła....oj działo sie intensywnie,..,...

i juz jestem i bede czuwac zeby czegos nie przegapic....:diabloti:

czuwaj druhno Panciuniu:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
o! i tego mi bylo trzeba:diabloti:to ja sobie zrobie kawke i zapale i moze ksiazeczke poczytam.....:cool1:

czytanie tez jest męczące:cool1:
zostan z niami:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
czytanie tez jest męczące:cool1:
zostan z niami:diabloti:

ja nie wiem czy ja moge z wami tyle przebywac:hmmmm:.....od was sie gupnie:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='dealer']sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1:

[FONT=Arial]dopiero pierwszy etap ROZMIĘKCZANIE [/FONT]

Piotrka beda dzis kochac fest...:cool1:bo ona ma TEN koncert z TYM facetem na dividi:diabloti:

[FONT=Arial]OOOOOOO!!! to ja go kochom 2 razy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT]

normalnie az cie zapraszam do mnie...poprasujesz troszke jakies dwie i pol tony to przestaniesz buczec....:diabloti:

masz szczescie ze ona pelnoletnia bo bym zglosila ze nieletnia do pracy wyzyskujesz:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1:
[FONT=Arial]:grins: nie sugeruję .....[/FONT]

[FONT=Arial]cóś czuję że będziemy cóś ogladać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1:[FONT=Arial]
dość ...kuniec pracy ...zostań przy kompecku :p

[/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT][FONT=Arial]:oops::oops::oops:....zdążyłam .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']normalnie az cie zapraszam do mnie...poprasujesz troszke jakies dwie i pol tony to przestaniesz buczec....:diabloti:

[FONT=Arial]nie:shake::shake: dziękuję.... Kamile C moge podesłać... albo teściową... :diabloti:[/FONT]
masz szczescie ze ona pelnoletnia bo bym zglosila ze nieletnia do pracy wyzyskujesz:diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]:razz:[FONT=Arial]ale jak cos pobroi to wg prawa odpowiada jak pełnoletnia bo skończyła 17 :eviltong::eviltong::eviltong:

POPRAWIŁAM z 18 na 17
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

letnia czy goraca ale jaka pracowita:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]ale jak cos pobroi to wg prawa odpowiada jak pełnoletnia bo skończyła 18 :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]nie skończyła 18... tylko 17 :eviltong::eviltong::eviltong: a do jej 18-tki to ja osiwieje :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie skończyła 18... tylko 17 :eviltong::eviltong::eviltong: a do jej 18-tki to ja osiwieje :roll:[/FONT][FONT=Arial]no mylłam sie ....[/FONT]

[FONT=Arial]wg prawa odpowiada jak DOROSLA po ukończeniu 17 lat [/FONT]

Posted

Alicjo po ukończeniu 16 odpowiada już;)

Siemanko Dilerki!

A ten mały haszczak to cudo normalnie... A ile takich jeszcze w schronach czeka! Ręce się załamują....

Posted

[quote name='Gonitwa']Alicjo po ukończeniu 16 odpowiada już;)

Siemanko Dilerki!

A ten mały haszczak to cudo normalnie... A ile takich jeszcze w schronach czeka! Ręce się załamują....[FONT=Arial]sprawa dyskusyjna ;)...własciwie po 13 roku życia już bywa że są rozpatrywane ind. przypadki ....ale 17 lat i 1 dzień daje odpowiedzialność w wielu przypadkach jak pełnoletniego .......

http://www.poradaprawna.pl/index_pytania.php?co=pozycja&id=24527
tak na szybko bo mi się w przepisach szukać nie chce :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']A no nieważne- nam tak wychowawczyni gadała teraz jak my już osiemnastki brykające;)
;)[FONT=Arial]to byla niedoinformowana .....delikatnie ...troszkę w tym siedzę :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Ona to w ogóle $%^##@#$@#%#@!@#!$@%@#!#$$%.... Wszystkiego dowiedzieć się sami musimy od innych....
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:uczy was kreatywności ;) w przyszłości jak znalazł :razz:...no ale współczuwam :razz:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...