leemonca Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 cześć Dillerkowo, a może powinno być Killerkowo:cool3:
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer'] przekaze calusy:diabloti: na zawsze i na wieki wiekow laaaaament:diabloti: [FONT=Arial]koniecznie :grins: powiedz że już go kochom... Piotrka nie psa :diabloti: i już cie nie opuszcze... aż zaśmierdzi :cool1:[/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial] FOREVER [/FONT] :multi::multi::multi:[FONT=Arial]już cieszkam na foty tego psa co wszystkich atakuje , zagryza .....a szczególnie obcych i mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1: [quote name='bonita']Witam Dilerów :loveu: witam Kasienko:multi: [quote name='evaxon']siemano naświetlona:cool3: siemano obudzona;) [quote name='leemonca']cześć Dillerkowo, a może powinno być Killerkowo:cool3: leemonca:crazyeye:wieki cale:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]koniecznie :grins: powiedz że już go kochom... Piotrka nie psa :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]i już cie nie opuszcze... aż zaśmierdzi :cool1:[/FONT] Piotrka beda dzis kochac fest...:cool1:bo ona ma TEN koncert z TYM facetem na dividi:diabloti: chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1:
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dealer napisał(a): chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1: sie przemeczysz:diabloti:
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 evaxon napisał(a):sie przemeczysz:diabloti: o! i tego mi bylo trzeba:diabloti:to ja sobie zrobie kawke i zapale i moze ksiazeczke poczytam.....:cool1:
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 czesc Dilerkowa.... alez sie tu działo....a mnie nie bylo.....a tu Dilerek sie mocno panoszy na kanapie pokazujac ze brak miejsc dla nowo przybylych hihihiiii...i ciocie Madzie i Ale obcałował......i wujka Pawła....oj działo sie intensywnie,..,... i juz jestem i bede czuwac zeby czegos nie przegapic....:diabloti:
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Dilerkowa.... alez sie tu działo....a mnie nie bylo.....a tu Dilerek sie mocno panoszy na kanapie pokazujac ze brak miejsc dla nowo przybylych hihihiiii...i ciocie Madzie i Ale obcałował......i wujka Pawła....oj działo sie intensywnie,..,... i juz jestem i bede czuwac zeby czegos nie przegapic....:diabloti: czuwaj druhno Panciuniu:evil_lol:
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dealer napisał(a):o! i tego mi bylo trzeba:diabloti:to ja sobie zrobie kawke i zapale i moze ksiazeczke poczytam.....:cool1: czytanie tez jest męczące:cool1: zostan z niami:diabloti:
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 evaxon napisał(a):czytanie tez jest męczące:cool1: zostan z niami:diabloti: ja nie wiem czy ja moge z wami tyle przebywac:hmmmm:.....od was sie gupnie:diabloti::loveu:
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1: [FONT=Arial]dopiero pierwszy etap ROZMIĘKCZANIE [/FONT] Piotrka beda dzis kochac fest...:cool1:bo ona ma TEN koncert z TYM facetem na dividi:diabloti: [FONT=Arial]OOOOOOO!!! to ja go kochom 2 razy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1: [FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT] normalnie az cie zapraszam do mnie...poprasujesz troszke jakies dwie i pol tony to przestaniesz buczec....:diabloti: masz szczescie ze ona pelnoletnia bo bym zglosila ze nieletnia do pracy wyzyskujesz:diabloti::diabloti:
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']sugerujesz ze klamie:mad::evil_lol:sama widzialas jak po kawaleczku zjadal Pawcia i Cezarego....:cool1: [FONT=Arial]:grins: nie sugeruję .....[/FONT] Piotrka beda dzis kochac fest...:cool1:bo ona ma TEN koncert z TYM facetem na dividi:diabloti: [FONT=Arial]cóś czuję że będziemy cóś ogladać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] chalupa wysprzatana, miecho na zup sie gotuje....mam jeszcze w planie prasowanie ale nie wiem czy sie nie przemecze:cool1:[FONT=Arial] dość ...kuniec pracy ...zostań przy kompecku :p [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja nie mam nic do roboty :placz::placz::placz: wszystko KAMILA zrobiła:placz::placz::diabloti: buuuuuuuuuuuuu[/FONT][FONT=Arial]:oops::oops::oops:....zdążyłam .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']normalnie az cie zapraszam do mnie...poprasujesz troszke jakies dwie i pol tony to przestaniesz buczec....:diabloti: [FONT=Arial]nie:shake::shake: dziękuję.... Kamile C moge podesłać... albo teściową... :diabloti:[/FONT] masz szczescie ze ona pelnoletnia bo bym zglosila ze nieletnia do pracy wyzyskujesz:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]:razz:[FONT=Arial]ale jak cos pobroi to wg prawa odpowiada jak pełnoletnia bo skończyła 17 :eviltong::eviltong::eviltong: POPRAWIŁAM z 18 na 17 [/FONT]
agbar Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nieletnia.... :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] letnia czy goraca ale jaka pracowita:loveu::loveu::loveu::diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']czuwaj druhno Panciuniu:evil_lol: czuj czuj czuwaj........:diabloti:
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja chciałam tylko powiedziec ze u mnie nie jest goraco:cool1:
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]ale jak cos pobroi to wg prawa odpowiada jak pełnoletnia bo skończyła 18 :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]nie skończyła 18... tylko 17 :eviltong::eviltong::eviltong: a do jej 18-tki to ja osiwieje :roll:[/FONT]
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie skończyła 18... tylko 17 :eviltong::eviltong::eviltong: a do jej 18-tki to ja osiwieje :roll:[/FONT][FONT=Arial]no mylłam sie ....[/FONT] [FONT=Arial]wg prawa odpowiada jak DOROSLA po ukończeniu 17 lat [/FONT]
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Alicjo po ukończeniu 16 odpowiada już;) Siemanko Dilerki! A ten mały haszczak to cudo normalnie... A ile takich jeszcze w schronach czeka! Ręce się załamują....
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa']Alicjo po ukończeniu 16 odpowiada już;) Siemanko Dilerki! A ten mały haszczak to cudo normalnie... A ile takich jeszcze w schronach czeka! Ręce się załamują....[FONT=Arial]sprawa dyskusyjna ;)...własciwie po 13 roku życia już bywa że są rozpatrywane ind. przypadki ....ale 17 lat i 1 dzień daje odpowiedzialność w wielu przypadkach jak pełnoletniego ....... http://www.poradaprawna.pl/index_pytania.php?co=pozycja&id=24527 tak na szybko bo mi się w przepisach szukać nie chce :cool1: [/FONT]
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A no nieważne- nam tak wychowawczyni gadała teraz jak my już osiemnastki brykające;)
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa']A no nieważne- nam tak wychowawczyni gadała teraz jak my już osiemnastki brykające;) ;)[FONT=Arial]to byla niedoinformowana .....delikatnie ...troszkę w tym siedzę :razz:[/FONT]
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ona to w ogóle $%^##@#$@#%#@!@#!$@%@#!#$$%.... Wszystkiego dowiedzieć się sami musimy od innych....
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa']Ona to w ogóle $%^##@#$@#%#@!@#!$@%@#!#$$%.... Wszystkiego dowiedzieć się sami musimy od innych.... :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:uczy was kreatywności ;) w przyszłości jak znalazł :razz:...no ale współczuwam :razz:[/FONT]
Recommended Posts