Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']
czesc zpsuta:loveu: tez nie mam weny...jestem glodna i ide sobie zaraz zrec a potem jade do bratowej popic po jedzeniu:cool1:
[FONT=Arial]o masz... a ja znów bez śniadania... ide se zrobić...
potem pojade do TWOJEJ bratowej popić :cool1:
[/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o masz... a ja znów bez śniadania... ide se zrobić...[/FONT]
[FONT=Arial]potem pojade do TWOJEJ bratowej popić :cool1:[/FONT]
plosze zaplaszam:loveu: mozesz do mnie tez bydzie miło:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ślizgali jak ślizgali, gorzej jakby się wślizgiwali :diabloti:[FONT=Arial]no siem wślizłam :diabloti:[/FONT]

[quote name='dealer']jezdes cala??:diabloti:
[FONT=Arial]doopalona se obtłukłam :diabloti:[/FONT]

nooo ja nie wiem czy gorzej:cool1:
[FONT=Arial]:razz:jakie tam gorzej ...Waszka się nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no siem wślizłam :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:jakie tam gorzej ...Waszka się nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

ohhh jak WY nic nie rozumiecie :shake: w dzisiejszych czasach... walki o suwerenność i demokrację w naszym kraju... nie wolno... się wślizgiwać... jak ktoś się wślizguje to pewnie ma dyktafon... zaczaja się w kąciku i nagrywa... i kabluje... i knuje... i... i... i... :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']ohhh jak WY nic nie rozumiecie :shake: w dzisiejszych czasach... walki o suwerenność i demokrację w naszym kraju... nie wolno... się wślizgiwać... jak ktoś się wślizguje to pewnie ma dyktafon... zaczaja się w kąciku i nagrywa... i kabluje... i knuje... i... i... i... :mdleje:[FONT=Arial]MY mamy Zawsze i Wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aparaty fotograficzne :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='drzalka']Helloł :eviltong: A moze jakieś fotencje nowe do wklejenia czekają ??[FONT=Arial];)może i czekają ...ale nie wiem czy Agunia :loveu: ma czas ;)[/FONT]

Posted

witam..................dowiedziałam się że niektóre mają słońca
a ja nie mam:angryy::angryy::angryy:

mimo to witaj:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dilerowa... poka NOWE miski dilera??? :razz::razz::razz:[/FONT][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT][FONT=Arial]no przeca wiem że wstawi .....pokaże , obiecała ;)i nowe spanko dla Dilskiego tysz ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dilerowa... poka NOWE miski dilera??? :razz::razz::razz:[/FONT]

kurna to juz nawet w Jebiu wiedza ze Dili ma nowe miski:roll:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

juz rozpakowane ale ja jeszcze nie...nienawidze sie rozpakowywac:placz:

[quote name='madzia i medor']Cze Dijejka małoczasowa z nowymi miskami:roll::p

cze piekna:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT]

a co dostane???? cos dobrego??:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no przeca wiem że wstawi .....pokaże , obiecała ;)i nowe spanko dla Dilskiego tysz ;)[/FONT]
tak jest ...jak dojde do siebie;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguś ....dojechaliscie już ??????????????????[/FONT]

jak widac tak:multi:bylismy wieczorkiem ale pojechalismy prosto z trasy cos jesc bo w lodowce jest tylko swiatlo i z Dilskim na spacerek zeby rozprostowal kosci po podrozy:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...