clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='dealer'] czesc zpsuta:loveu: tez nie mam weny...jestem glodna i ide sobie zaraz zrec a potem jade do bratowej popic po jedzeniu:cool1: [FONT=Arial]o masz... a ja znów bez śniadania... ide se zrobić... potem pojade do TWOJEJ bratowej popić :cool1:[/FONT]
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o masz... a ja znów bez śniadania... ide se zrobić...[/FONT] [FONT=Arial]potem pojade do TWOJEJ bratowej popić :cool1:[/FONT] plosze zaplaszam:loveu: mozesz do mnie tez bydzie miło:diabloti:
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='malawaszka']ślizgali jak ślizgali, gorzej jakby się wślizgiwali :diabloti:[FONT=Arial]no siem wślizłam :diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']jezdes cala??:diabloti: [FONT=Arial]doopalona se obtłukłam :diabloti:[/FONT] nooo ja nie wiem czy gorzej:cool1: [FONT=Arial]:razz:jakie tam gorzej ...Waszka się nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no siem wślizłam :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:jakie tam gorzej ...Waszka się nie zna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ohhh jak WY nic nie rozumiecie :shake: w dzisiejszych czasach... walki o suwerenność i demokrację w naszym kraju... nie wolno... się wślizgiwać... jak ktoś się wślizguje to pewnie ma dyktafon... zaczaja się w kąciku i nagrywa... i kabluje... i knuje... i... i... i... :mdleje:
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='malawaszka']ohhh jak WY nic nie rozumiecie :shake: w dzisiejszych czasach... walki o suwerenność i demokrację w naszym kraju... nie wolno... się wślizgiwać... jak ktoś się wślizguje to pewnie ma dyktafon... zaczaja się w kąciku i nagrywa... i kabluje... i knuje... i... i... i... :mdleje:[FONT=Arial]MY mamy Zawsze i Wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aparaty fotograficzne :grins:[/FONT]
drzalka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Helloł :eviltong: A moze jakieś fotencje nowe do wklejenia czekają ??
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='drzalka']Helloł :eviltong: A moze jakieś fotencje nowe do wklejenia czekają ??[FONT=Arial];)może i czekają ...ale nie wiem czy Agunia :loveu: ma czas ;)[/FONT]
BeaC Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witam..................dowiedziałam się że niektóre mają słońca a ja nie mam:angryy::angryy::angryy: mimo to witaj:diabloti::diabloti::diabloti:
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam :diabloti:przyszłąm Was nawiedzić:diabloti:
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]Doberek ....w ten :diabloti::diabloti::diabloti:Poranek ......Nasza 1/3 :loveu::loveu::loveu:.... [/FONT]
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]didżejka... dziś mam wene... chooooo :razz::razz:[/FONT]
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]:hand: Aga ....my som tukej ...[/FONT]
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial];)Agunia jest tylko bardzo zapracowana :p[/FONT]
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]Dilerowa... poka NOWE miski dilera??? :razz::razz::razz:[/FONT]
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dilerowa... poka NOWE miski dilera??? :razz::razz::razz:[/FONT][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cze Dijejka małoczasowa z nowymi miskami:roll::p
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT]
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT][FONT=Arial]no przeca wiem że wstawi .....pokaże , obiecała ;)i nowe spanko dla Dilskiego tysz ;)[/FONT]
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:razz: Aguś ....dojechaliscie już ??????????????????[/FONT]
agbar Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dilerowa... poka NOWE miski dilera??? :razz::razz::razz:[/FONT] kurna to juz nawet w Jebiu wiedza ze Dili ma nowe miski:roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)spoko ...pokaże jak wróci do dojczów....bo one som zapakowane :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] juz rozpakowane ale ja jeszcze nie...nienawidze sie rozpakowywac:placz: [quote name='madzia i medor']Cze Dijejka małoczasowa z nowymi miskami:roll::p cze piekna:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no mam nadzieje bo jak nie to dostanie w .... MICHE :cool1:[/FONT] a co dostane???? cos dobrego??:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no przeca wiem że wstawi .....pokaże , obiecała ;)i nowe spanko dla Dilskiego tysz ;)[/FONT] tak jest ...jak dojde do siebie;)
agbar Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz: Aguś ....dojechaliscie już ??????????????????[/FONT] jak widac tak:multi:bylismy wieczorkiem ale pojechalismy prosto z trasy cos jesc bo w lodowce jest tylko swiatlo i z Dilskim na spacerek zeby rozprostowal kosci po podrozy:p
Recommended Posts