Coyote Ugly FCI Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Fajowe foteczki:diabloti: takie całuśne:evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :p..Bo wszystkie 1/3 całuśne takie sa i mają najcałuśniejsze piesy :loveu::loveu::loveu: dziś Diler poznał wujaszka Cezarego ......i ścial na opka :pdo wujaszka
Paula Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć Aga :multi: Fotki z lizaczkiem super :loveu:
BeaC Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 wstawaj:mad: ja już od 5 ni śpię:diabloti: to wszystkich pobudzę:diabloti::diabloti::diabloti:
jonQuilla Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 cześć :) :multi: Zgadzam się z tym że całuśne fotki są najlepsze :) :loveu::loveu:
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]:razz:..Aguś , czy posiadasz jakieś normalne ...nie lizane fotki , bo ja nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT]
mar....ka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hej kochana, widzę że higiena uszu to podstawa:))) http://images26.fotosik.pl/75/131a46d8926a19a9.jpg
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:..Aguś , czy posiadasz jakieś normalne ...nie lizane fotki , bo ja nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='majoka']Hej kochana, widzę że higiena uszu to podstawa:))) http://images26.fotosik.pl/75/131a46d8926a19a9.jpg [FONT=Arial]i ta zaparta dilerka... "odejdź już MORDERCO" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]cześć Dilerka [/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć Dilerka [/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]BE jest BE :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]a tobie i tak ten welon bede dzierżyć :diabloti::eviltong:[/FONT] yyyy..nie boisz sie ze cie pieron trzasnie.... :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:a ja pójdę z apteczką jak kto z wrażenia zemdleje :p[/FONT] buhahhaha to dla mnie sie przyda albo dla Madzialeny jhak wejdzie do tego przybytku co jes BE:diabloti: [quote name='Agga'] Wybrałam jedno z całej sesji. No nie powiem tam się działo:cool3: nie mow!!! cokolwiek wiesz -zamilcz na wieki:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Agunia Nasza 1/3[/FONT] jedno NORMALNE zdjecie znalazlas???:shake: :diabloti: [quote name='Gonitwa']hej hej!!!! [quote name='evaxon']nic tylko sie całuja:shake::evil_lol: ha! zazdroscisz?:loveu: [quote name='Iwona1984']Fajowe foteczki:diabloti: takie całuśne:evil_lol: bo to calusny morderca jest:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]..Bo wszystkie 1/3 całuśne takie sa i mają najcałuśniejsze piesy :loveu:[/FONT][FONT=Arial]dziś Diler poznał wujaszka Cezarego ......i ścial na opka do wujaszka[/FONT] taaaa potwierdzam...chyba sie Dilskiemu zdawało ze szczeniaczkiem jest i wujcio na raczkach ponosi:evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Aga Fotki z lizaczkiem super :loveu: bo lizaczek jest super lizaczkowy:loveu: [quote name='BeaC']wstawaj:mad: ja już od 5 ni śpię to wszystkich pobudzę nie spie...bladym switem wstalam...:cool1: [quote name='jonQuilla']cześć :multi: Zgadzam się z tym że całuśne fotki są najlepsze :loveu: czesc:multi: ja tez sie zgadzam [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:..Aguś , czy posiadasz jakieś normalne ...nie lizane fotki , bo ja nie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Doberek Nasza Dilereczko:loveu:[/FONT] yyyy nie scieplam jeszcze ale zaraz zobacze
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='majoka']Hej kochana, widzę że higiena uszu to podstawa:))) http://images26.fotosik.pl/75/131a46d8926a19a9.jpg nooo zapisalam sie na sprzatanko uchow i wykonano:evil_lol: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]i ta zaparta dilerka... "odejdź już MORDERCO" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] taaaa zapieralam sie recami i nogoma:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć Dilerka [/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: czesc corko pana co jest cacy:evil_lol:
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Dijejka ... czesc Medorowa...
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 aha...chcialam powiedziec ze pokonalam urzedy i zarekstrowalismy dzis w koncu autko...uffff....mam dosc na nastepnych kilka miesiecy:cool1:
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 malawaszka napisał(a):ojejj ależ tu lizakowo :evil_lol: dobrze ze nie wazelinowo bo by sie ludziska po wejsciu slizgali:evil_lol:
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]wślizłam sie tutajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dealer napisał(a):dobrze ze nie wazelinowo bo by sie ludziska po wejsciu slizgali:evil_lol: ślizgali jak ślizgali, gorzej jakby się wślizgiwali :diabloti:
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]wślizłam sie tutajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] jezdes cala??:diabloti: [quote name='malawaszka']ślizgali jak ślizgali, gorzej jakby się wślizgiwali :diabloti: nooo ja nie wiem czy gorzej:cool1:
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dealer napisał(a): nooo ja nie wiem czy gorzej:cool1: a ja wiem :cool1:
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]nie mam weny nie chce mi sie na dogo siedzieć chyba sie zepsułam :roll::roll::roll: ale buziaczkuje do Ciebie :eviltong:[/FONT]
agbar Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='malawaszka']a ja wiem :cool1: a skad???? powiedz :eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie mam weny[/FONT] [FONT=Arial]nie chce mi sie na dogo siedzieć [/FONT] [FONT=Arial]chyba sie zepsułam :roll::roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale buziaczkuje do Ciebie :eviltong:[/FONT] czesc zpsuta:loveu: tez nie mam weny...jestem glodna i ide sobie zaraz zrec a potem jade do bratowej popic po jedzeniu:cool1:
Recommended Posts