agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Vectra']może on wymieszany ze skunksem ? :diabloti: ale nie ma to jak psia aromaterapia [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] zeby tylko ze skunksem....on jest zaprogramowany przez wrogie sily niszczace zycie na ziemi....:roll:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj Mła u NAS :hand:[/FONT] witam u NAS:loveu: bylam na porannym spacerku z moim madrym , kochanym, poslusznym , lagodnym psem......slonko swieci, ciepelko, piesek bryka z innymi znajomymi pieskami...milo ,pieknie i uroczo.....do czasu jak podszedl calkiem lagodny, przyjaznie nastawiony blabladorek plci meskiej.....chcial tylko obwachac Dilskiego ...no ale dlaczego ON ma wachac mojego psa no dlaczego??nie wolno i juz ,nalezy wachacza przegonic,wyszarpac go za kark, nawarczec na niego i opluc go litrem sliny....kocham mojego psa ale w tym momencie pomyslalam ze jak podejde to spuszcze mu taki wpierdziel ze sie zesmarka....wiec ide,furia mnie pcha, iskry z oczu sie sypia podchodze do tej wrednej istoty, do tego weza na wlasnej pierwsi wyhodowanego a on??myk ..i juz lezy na boczku , przewraca sie na plecki i calym soba mowi do mnie: '' JA:crazyeye:JA cos zrobilem:crazyeye:jestem niewinny zobacz czy taki malenki pieseczek jak ja moglby sie tak nieladnie zachowac:oops::-o.....peklam ze smiechu i cala widownia tez....i jak ja moge go nie kochac tego bandyty, no jak? tymbardziej ze jak wszyscy walneli smiechem to on caly radosny i szczesliwy obskakal cale towarzycho i polecial sie bawic z piesami...z blabladorem tez....:roll: WYPCHAM:diabloti:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]to Ci fałszywiec... z tego dilskiego.... :shake::shake::shake: ja bym mu nakopała do dupy.... a potem wyrwałabym mu serce przez gardło i wypchała.... :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']dobranoc...dziekujemy za wizyte..podac plaszczyk buciki kapelusik??:diabloti: Nie trzeba:lol!: Ja tu się "zalokuję" na stałe:loveu:I w ogóle nie będę Cię opuszczać:loveu::diabloti: [quote name='dealer']witam u NAS:loveu: bylam na porannym spacerku z moim madrym , kochanym, poslusznym , lagodnym psem......slonko swieci, ciepelko, piesek bryka z innymi znajomymi pieskami...milo ,pieknie i uroczo.....do czasu jak podszedl calkiem lagodny, przyjaznie nastawiony blabladorek plci meskiej.....chcial tylko obwachac Dilskiego ...no ale dlaczego ON ma wachac mojego psa no dlaczego??nie wolno i juz ,nalezy wachacza przegonic,wyszarpac go za kark, nawarczec na niego i opluc go litrem sliny....kocham mojego psa ale w tym momencie pomyslalam ze jak podejde to spuszcze mu taki wpierdziel ze sie zesmarka....wiec ide,furia mnie pcha, iskry z oczu sie sypia podchodze do tej wrednej istoty, do tego weza na wlasnej pierwsi wyhodowanego a on??myk ..i juz lezy na boczku , przewraca sie na plecki i calym soba mowi do mnie: '' JA:crazyeye:JA cos zrobilem:crazyeye:jestem niewinny zobacz czy taki malenki pieseczek jak ja moglby sie tak nieladnie zachowac:oops::-o.....peklam ze smiechu i cala widownia tez....i jak ja moge go nie kochac tego bandyty, no jak? tymbardziej ze jak wszyscy walneli smiechem to on caly radosny i szczesliwy obskakal cale towarzycho i polecial sie bawic z piesami...z blabladorem tez....:roll: WYPCHAM:diabloti: Wypchaj lub [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to Ci fałszywiec... z tego dilskiego.... :shake::shake::shake: ja bym mu nakopała do dupy.... a potem wyrwałabym mu serce przez gardło i wypchała.... :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to Ci fałszywiec... z tego dilskiego.... :shake::shake::shake: ja bym mu nakopała do dupy.... a potem wyrwałabym mu serce przez gardło i wypchała.... :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] falszywiec chytrus i potfur.....:mad:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie trzeba:lol!: Ja tu się "zalokuję" na stałe:loveu:I w ogóle nie będę Cię opuszczać:loveu::diabloti: Wypchaj lub :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ja nie wiem czy ja cie tu chce.....no chyba ze bedziesz czynsz placic i dorzucisz sie do jedzenia....i czasami mozesz Dilskiemu do dopalona nakopac :diabloti:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 czarny potfur:loveu: bezowy potfur:loveu: brazowy potfur:loveu:
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']ja nie wiem czy ja cie tu chce.....no chyba ze bedziesz czynsz placic i dorzucisz sie do jedzenia....i czasami mozesz Dilskiemu do dopalona nakopac :diabloti: Chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Pierwsze odpada, rzucać, to ja się mogę co najwyżej na jedzenie:roll::diabloti: A żeby nie wyjść na całkowitą jędzę - na trzecie się zgadzam:cool1::cool1:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:URRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nasze 3 potffforki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Pierwsze odpada, rzucać, to ja się mogę co najwyżej na jedzenie:roll::diabloti: A żeby nie wyjść na całkowitą jędzę - na trzecie się zgadzam:cool1::cool1: na jedzenie sie nie bedziesz rzucac bo u mnie w domu nie zadnego jedzenia....co se upolujesz to...sie bedziesz musiala podzielic....a do trzeciego to sie ustaw w kolejce:diabloti::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:URRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/FONT] [FONT=Arial]Nasze 3 potffforki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] potforow trzech:loveu:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']na jedzenie sie nie bedziesz rzucac bo u mnie w domu nie zadnego jedzenia....co se upolujesz to...sie bedziesz musiala podzielic....a do trzeciego to sie ustaw w kolejce:diabloti::loveu: potforow trzech:loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jakby dodać jeszcze TZtów to 6;)[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jakby dodać jeszcze TZtów to 6;)[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 wstretny niedobry potfur na nowym lezeniu....
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']:diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]przecie o NAS nie pisałam :eviltong: NASZ Dilski ......na Nowym posłanku ;) http://images21.fotosik.pl/415/375eb9414877bdc9.jpg a fdzie fota misek :razz: [/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]przecie o NAS nie pisałam :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]NASZ Dilski ......na Nowym posłanku ;)[/FONT] [FONT=Arial]http://images21.fotosik.pl/415/375eb9414877bdc9.jpg[/FONT] [FONT=Arial]a fdzie fota misek :razz:[/FONT] uwaga : miski Wielkiego Dominatora:diabloti:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']uwaga : miski Wielkiego Dominatora:diabloti: http://images27.fotosik.pl/79/2e76344f692e7a65.jpg [FONT=Arial]noooo Dominator :p....to i zastawa stołowa odpowiednia ;)[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']potforow trzech:loveu: [FONT=Arial]NIESZCZĘŚCIA CHODZĄ TRÓJKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images27.fotosik.pl/79/2e76344f692e7a65.jpg bosz..... ogórek kiszony w psiej misce :shake::shake::shake: http://images24.fotosik.pl/79/9341b5104c1ac44e.jpg piękne... JAK NOWE wygląda :cool1: a jest używane... jakiś pies zostawił odciski :roll: [/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]noooo Dominator :p....to i zastawa stołowa odpowiednia ;)[/FONT] no od jutra suchy chleb i woda:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIESZCZĘŚCIA CHODZĄ TRÓJKAMI :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://images27.fotosik.pl/79/2e76344f692e7a65.jpg [/FONT] [FONT=Arial]bosz..... ogórek kiszony w psiej misce :shake::shake::shake: [/FONT] [FONT=Arial]http://images24.fotosik.pl/79/9341b5104c1ac44e.jpg piękne... JAK NOWE wygląda :cool1: a jest używane... jakiś pies zostawił odciski :roll:[/FONT] eeeee:hmmmm: jaki ogorek? tam jest : miecho z krowy, miecho ze kury tej co wiesz smiala mnie dziobnac,marchewka, selerek, pietruszek, kasza wiejska jeczmienna i chyba ziemniaczek....mniam...zglodnialam....ale nie wiem czy moge jesc ? czy moj Dominator mi pozwoli....:cool1:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIESZCZĘŚCIA CHODZĄ TRÓJKAMI :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]najczęściej ;)[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']no od jutra suchy chleb i woda:diabloti: eeeee:hmmmm: jaki ogorek? tam jest : miecho z krowy, miecho ze kury tej co wiesz smiala mnie dziobnac,marchewka, selerek, pietruszek, kasza wiejska jeczmienna i chyba ziemniaczek....mniam...zglodnialam....ale nie wiem czy moge jesc ? czy moj Dominator mi pozwoli....:cool1: [FONT=Arial]ale co... że ON zjada wszystko??? nic Ci nie zostawia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie nooo... masakra... dominator pełną gębą... :shake::shake::shake: ja zawsze jakieś resztki po Klocusiu dostaję :roll:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]najczęściej ;)[/FONT] [FONT=Arial]TRÓJKA KLASOWA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale co... że ON zjada wszystko??? nic Ci nie zostawia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie nooo... masakra... dominator pełną gębą... :shake::shake::shake: ja zawsze jakieś resztki po Klocusiu dostaję :roll: ale jakie dobroci Ci sie trafiają jak spod fafla wypadnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]TRÓJKA KLASOWA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:grins: ....dopsz.....to ja bendem skarbnikiem :eviltong:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale co... że ON zjada wszystko??? nic Ci nie zostawia???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie nooo... masakra... dominator pełną gębą... :shake::shake::shake: ja zawsze jakieś resztki po Klocusiu dostaję :roll:[/FONT] no widzisz....:placz:cos czuje ze TO sie stanie dzis...dzis w nocy zostane zagryziona i zjedzona:placz: zegnajcie......
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dealer napisał(a):witam u NAS:loveu: bylam na porannym spacerku z moim madrym , kochanym, poslusznym , lagodnym psem......slonko swieci, ciepelko, piesek bryka z innymi znajomymi pieskami...milo ,pieknie i uroczo.....do czasu jak podszedl calkiem lagodny, przyjaznie nastawiony blabladorek plci meskiej.....chcial tylko obwachac Dilskiego ...no ale dlaczego ON ma wachac mojego psa no dlaczego??nie wolno i juz ,nalezy wachacza przegonic,wyszarpac go za kark, nawarczec na niego i opluc go litrem sliny....kocham mojego psa ale w tym momencie pomyslalam ze jak podejde to spuszcze mu taki wpierdziel ze sie zesmarka....wiec ide,furia mnie pcha, iskry z oczu sie sypia podchodze do tej wrednej istoty, do tego weza na wlasnej pierwsi wyhodowanego a on??myk ..i juz lezy na boczku , przewraca sie na plecki i calym soba mowi do mnie: '' JA:crazyeye:JA cos zrobilem:crazyeye:jestem niewinny zobacz czy taki malenki pieseczek jak ja moglby sie tak nieladnie zachowac:oops::-o.....peklam ze smiechu i cala widownia tez....i jak ja moge go nie kochac tego bandyty, no jak? tymbardziej ze jak wszyscy walneli smiechem to on caly radosny i szczesliwy obskakal cale towarzycho i polecial sie bawic z piesami...z blabladorem tez....:roll: WYPCHAM:diabloti: hahahhah bo to na pwno nie była wina Dolskiego!!! ten blablador musiał mu jakieś oszczerstwo na Ciebie szepnąć do uszka więc Dol musiał stanąć w obronie Twej czci i chwały - udało mu się :multi::loveu: kochane psisko!!! :evil_lol:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:grins: ....dopsz.....to ja bendem skarbnikiem :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]to ja bede skarbonką :grins: [/FONT] [quote name='dealer']no widzisz....:placz:cos czuje ze TO sie stanie dzis...dzis w nocy zostane zagryziona i zjedzona:placz: zegnajcie...... [FONT=Arial]żegnaj :placz::placz::placz::placz: a było dać sie najeść diliemu blabladorem... zawsze to o jeden dzien więcej...[/FONT] :diabloti:
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):hahahhah bo to na pwno nie była wina Dolskiego!!! ten blablador musiał mu jakieś oszczerstwo na Ciebie szepnąć do uszka więc Dol musiał stanąć w obronie Twej czci i chwały - udało mu się :multi::loveu: kochane psisko!!! :evil_lol: to ja mam czesc i chwale:crazyeye::crazyeye:tos mnie podbudowala:diabloti::loveu:
Recommended Posts