Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']no widzisz....:placz:cos czuje ze TO sie stanie dzis...dzis w nocy zostane zagryziona i zjedzona:placz: zegnajcie......[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nie odchodź ....jesteś za młoda aby umierać [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja bede skarbonką :grins: :hmmmm: a będziemy te pieniążki wrzucać do cia czy wydawać :grins: [/FONT] [FONT=Arial]żegnaj :placz::placz::placz::placz: a było dać sie najeść diliemu blabladorem... zawsze to o jeden dzien więcej...[/FONT] :diabloti:[FONT=Arial]no masz ....opetał ją demon i broniła blabladora :placz::placz::placz:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]no masz ....opetał ją demon i broniła blabladora :placz::placz::placz:[/FONT] demon to mieszka w moim domu i chcial polknac blabka:diabloti:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']demon to mieszka w moim domu i chcial polknac blabka:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]to ON .......ON Cię opętał ........:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]to ON .......ON Cię opętał ........:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]tak... i jej łóżko przejął :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 demon spiacy w auteczku.....spojrzcie na ten morderczy wyraz twarzy:diabloti:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... i jej łóżko przejął :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:cool1:no taaaa teraz wiem po co było kupować nowe legowisko i miski .....dla siebie .....:razz:[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']demon spiacy w auteczku.....spojrzcie na ten morderczy wyraz twarzy:diabloti: [FONT=Arial]F U C K T Y C Z N I E :eek2::eek2: Dilerowa!!! jak On sie na Ciebie patrzy!!! :eek2::eek2: buuuuuuuuu... martwie sie o CIA!!!! on cie zezre zara!!!! :placz::placz::placz:[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']demon spiacy w auteczku.....spojrzcie na ten morderczy wyraz twarzy:diabloti: http://images25.fotosik.pl/79/7c692e774f51cf4e.jpg [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudowny ten DEMONEK :diabloti:taki .....taki ........demoniczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 tera zagadka.....ile autek stoi na lawecie?:diabloti:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']tera zagadka.....ile autek stoi na lawecie?:diabloti: [FONT=Arial][SIZE=6]6 :grins: :grins: [/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]6 :grins::grins:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=6]6 :grins: :grins: [/FONT] BRAFFOOOOOOO:multi::multi::multi::multi::multi:
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dziń dybry :mdrmed: myśmy tu z Zuzkową po raz pierwszy przyjszły :cool3: znaczy się - w gości... czy jakoś tak :hmmmm: :evil_lol: wszystkiego to chyba nie nadrobię, bo życia by mi brakło;) aaale... mordercza mina jest.. baaardzo słodka :loveu: buzi buzi :diabloti: http://images25.fotosik.pl/79/7c692e774f51cf4e.jpg
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']BRAFFOOOOOOO:multi::multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial][/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial][/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']dziń dybry :mdrmed: myśmy tu z Zuzkową po raz pierwszy przyjszły :cool3: znaczy się - w gości... czy jakoś tak :hmmmm: :evil_lol: wszystkiego to chyba nie nadrobię, bo życia by mi brakło;) aaale... mordercza mina jest.. baaardzo słodka :loveu: buzi buzi :diabloti: http://images25.fotosik.pl/79/7c692e774f51cf4e.jpg witojcie:multi::multi: nie nadrabiaj , nie ma czego, nudy tu som i w ogole masakra:shake: a ta slodka mina to fotomontaz:diabloti:
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]dilerka... możesz sie z nami koleżankować.... CHCE MIEĆ Z TOBĄ JAJKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dilerka... możesz sie z nami koleżankować....[/FONT] [FONT=Arial]CHCE MIEĆ Z TOBĄ JAJKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT] nocka zapadla juz glucha i ciemno bylo w kurniku sluchaj szepnela klockowa budzaca dilerke po cichu ko ko ko chyba bedziemy miec jajko ko ko ko:loveu::loveu:
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Przyszłam, cobyś nie zapomniała o mnie:loveu::diabloti::diabloti: Ale później nadrobię:roll:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dilerka... możesz sie z nami koleżankować.... CHCE MIEĆ Z TOBĄ JAJKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial] ale po co ja wam do tego potrzebna......:hmmmm: [/FONT] [quote name='dealer']nocka zapadla juz glucha i ciemno bylo w kurniku sluchaj szepnela klockowa budzaca dilerke po cichu ko ko ko chyba bedziemy miec jajko ko ko ko:loveu::loveu:[FONT=Arial] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to już wiem skąd się wzięła nadwyżka jaj w mojej lodówce :oops: [/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']nocka zapadla juz glucha i ciemno bylo w kurniku sluchaj szepnela klockowa budzaca dilerke po cichu ko ko ko chyba bedziemy miec jajko ko ko ko:loveu::loveu: [FONT=Arial]kokoko[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] ale po co ja wam do tego potrzebna.....[/FONT] [FONT=Arial]do trzepania jaj... na kugiel-mugiel :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]do trzepania jaj... na kugiel-mugiel :diabloti:[/FONT]:placz::placz::placz:[FONT=Arial]nie scę trzepać jajek ...ja scę je tulkać :oops:[/FONT]
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:[FONT=Arial]nie scę trzepać jajek ...ja scę je tulkać :oops:[/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 buuuahahahah ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z tymi autami na lawecie to przyznać się tu, żeśta się konsultowały z Dilerką bo ja ich tam widzę jakieś kawałki, kilka, ale ile :niewiem:
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
Recommended Posts