e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork'] a coś nie tak??? :roll::hmmmm: bo nie miałam instrukcji obsługi :oops: nie nieee wszystko okej :lol::razz:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork'] a coś nie tak??? :roll::hmmmm: bo nie miałam instrukcji obsługi :oops: :razz:no mówiłam nóżki w psiworek ;)
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a):witanko! jak Dilusiowa łapka? najwyrazniej polski luft mu sluzy bo ozdrowial....skonsultowalam sie z paroma wetami , pomijam fakt ze za kazdym razem dostalam inna diagnoze, ale kazdy z nich wyklucza ze mogloby to byc to zerwane wiezadlo...objawy sie nieco wykluczaja, tak wiec przychylam sie coraz bardziej do tego ze jest faktycznie jakis stary uraz ktory w momencie gdy Dilski zaczyna za duzo szalec sie odzywa.....wole to niz te diagnoze wstretna....mam nadzieje ze weci sie nie myla.... Vectra napisał(a):witaj moja koffana Djolarowa witaj moja kochana zmijko:diabloti:
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 a moja diagnoza jest taka ze Dili udaje zeby wzbudzac litosc:diabloti: Tigra tak robila z łapka:cool1: :evil_lol:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 evaxon napisał(a):a moja diagnoza jest taka ze Dili udaje zeby wzbudzac litosc:diabloti: Tigra tak robila z łapka:cool1: :evil_lol: no to prawda ze jak wczoraj probowalam ubrac mu nowy kaganiec to nagle okulal....:cool1: :diabloti:
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dealer napisał(a):no to prawda ze jak wczoraj probowalam ubrac mu nowy kaganiec to nagle okulal....:cool1: :diabloti: błehehehe Tigra jak ja zostawialam pod sklepem w buciku na nodze siadala na posladkach wystawiala łapke i sie patrzyla na przechodzi jak by chciala powiedziec " zobaczcie jaka ja jestem biedna "
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 evaxon napisał(a):błehehehe Tigra jak ja zostawialam pod sklepem w buciku na nodze siadala na posladkach wystawiala łapke i sie patrzyla na przechodzi jak by chciala powiedziec " zobaczcie jaka ja jestem biedna " buhahaha:evil_lol: :evil_lol: cfaniara...ten moj chyba tez do rodziny cfaniaków nalezy..teraz np. ogluchl bo kazalam mu zejsc z lozka, nawet oka nie otwarl a normalnie kota na schodach slyszy:evil_lol:
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mój Dinek totalnie boi się petard itp. Kiedyś, w Sylwestra, jak wyprowadziłam go, żeby załatwił się, póki nie strzelali jeszcze jak popieprzeni - ktoś jednak zdecydował się rzucić petardę... Dinek, nagle zaczął piszczeć i skakać na jednej łapie, kiedy nie chciałam wpuścić go do domu:diabloti:
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dealer napisał(a):buhahaha:evil_lol: :evil_lol: cfaniara...ten moj chyba tez do rodziny cfaniaków nalezy..teraz np. ogluchl bo kazalam mu zejsc z lozka, nawet oka nie otwarl a normalnie kota na schodach slyszy:evil_lol: :lol: jesli chodzi o schodzenie z łóżka to Tigra tez jest głucha:evil_lol: dzis moja mama ja zastala w moim łożku jak jej tyłek spoczywał na mojej twarzy :roll:( spałam jak zabita i nie czułam nic:evil_lol:) mama ja zgonila z łóżka poszla do kuchni wraca a Tigra głowa pod kołdrą dupa wystaje i udaje ze jej nie ma:grin:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='dealer']no to prawda ze jak wczoraj probowalam ubrac mu nowy kaganiec to nagle okulal....:cool1: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak trzymaj Dili ...po co Ci kaganiec ;)
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dealer napisał(a):no to prawda ze jak wczoraj probowalam ubrac mu nowy kaganiec to nagle okulal....:cool1: :diabloti: tiaa :cool1: u mnie nawet jedno było sparaliżowane :cool1: :diabloti: oszusty jedne :mad:
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć Dijejka:hand: Przyszłam do cia z rana;):loveu:Cieszysz się prawda, prawda ...
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ..hej Dilerówna................. witam u Tła............:loveu:
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :multi::multi::multi:WITANKO u NAS :loveu: z samego ....aczkolwiek zimnego :diabloti:ranka
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dilerowa wstawaj... jedź kaj masz jechac bo dzis cie czeka ciężki dzień.... więcej w temacie u Ali :eviltong::eviltong::eviltong:
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']dilerowa wstawaj... jedź kaj masz jechac bo dzis cie czeka ciężki dzień.... więcej w temacie u Ali :eviltong::eviltong::eviltong::razz:Dilerowa już nie śpi .....yno z piżamki nie umi wyleść z tego zimna :diabloti:
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']helol Dilerecko:loveu: a ona ci NASZA dziś :eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi::multi:
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']a ona ci NASZA dziś :eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong:a pośpiechej się bo tera to Ona jest Moja i tylko MOJA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']a ona ci NASZA dziś :eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi::multi: ale ja tylko po działke przyszlam:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:a pośpiechej się bo tera to Ona jest Moja i tylko MOJA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Klockowa a Dilerowa nie jest twoja :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:ha ha hahaaaa
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']ale ja tylko po działke przyszlam:cool1: :hmmmm: od dziś drożej bo nas 3 do podziału :diabloti: :evil_lol: Klockowa a Dilerowa nie jest twoja :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:ha ha hahaaaa ALE BEDZIE :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']ale ja tylko po działke przyszlam:cool1: :evil_lol: Klockowa a Dilerowa nie jest twoja :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:ha ha hahaaaa jeszcze TYLKO godzinka i bedzie moja... działka TEŻ :grins:
Recommended Posts