agnes1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć Aguś:loveu: Byłam tu u WAS:multi:, nadrobiłam cało-weekendowe pogaduchy:p uhahałam się jak diobli:evil_lol: trochę mnie bzusio tera boli:shake: ale wyjdę z tego;). Tego mi było trza:p. Pozdrawiam cię ciepluchno i posyłam buziory dla lizaka:hmmmm: lizańca:hmmmm: lizusa:siara::diabloti:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='agnes1']Cześć Aguś:loveu: Byłam tu u WAS:multi:, nadrobiłam cało-weekendowe pogaduchy:p uhahałam się jak diobli:evil_lol: trochę mnie bzusio tera boli:shake: ale wyjdę z tego;). Tego mi było trza:p. Pozdrawiam cię ciepluchno i posyłam buziory dla lizaka:hmmmm: lizańca:hmmmm: lizusa:siara::diabloti: czesc Agus:loveu: Witam cie u NAS:multi: nie wiem z czego sie tak usmialas ale niech ci bedzie:diabloti:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 moj pieseczek malenki postanowil dzis spac za mna w lozku...wszystko bym zrozumiala ale nie to ze on musial po prostu musial spac na moich plecach....czuje sie taka..przytloczona:cool1:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :multi::multi::multi:aaaa witanko .....u NAS :loveu::loveu::loveu:
BeaC Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cze Diulerówna widziałam że ie połaczyłaś ze swoim muskiem :diabloti::diabloti:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:aaaa witanko .....u NAS :loveu::loveu::loveu: aaaaaaa witanko:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='BeaC']cze Diulerówna widziałam że ie połaczyłaś ze swoim muskiem :diabloti::diabloti: ano polączyłam sie.....to bolało:diabloti:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='dealer']aaaaaaa witanko:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ano polączyłam sie.....to bolało:diabloti::cool1:a mówiłaś że TO jamniki :diabloti:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a mówiłaś że TO jamniki :diabloti: widac musk mi sie osunął....:diabloti: skoro faceci moga myslec dołem:hmmmm::diabloti:
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='paula_z']Szatan, oł jee :ylsuper: http://images27.fotosik.pl/73/267f70d12e2a402a.jpg :roflt: :loveu: :grin: Bo my się bałyśmy powiedzieć prawdę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: tera już sie nie bój... prawda wyszła na jaw :diabloti: jestem zła, podła okrutna.... :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='dealer'] ...tak MÓJ tatuator...normalnie mnie namawial...zgroza:diabloti: a TY twardo NIE!!!! :boom: oczywiscie ze prawde napisalam...innym ku przestrodze:razz: oto głos ludu :cool1: zrobilam aborcje emotkom..... emotkom mówimy stanowcze NIE [quote name='dealer']do picia sie ostali resztki likiera mietowego:diabloti: a do jedzenia - tradycyjnie...kjakejsik:evil_lol: to tera słuchaj... właśnie wlazł do Pawcia klient z Czech... dostarczył kolejne 2 łapówki... likiera mniętowego- wpadaj, bo u nas nie ma kto pić tego z Pawciem [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:szkoda że Nasza 3 pierdółka:loveu::loveu::loveu: dziś beznetowa :razz: oj jaka szkoda.... ale daj mi szanse- niebawem pociągne se kabla do domciu.... :loveu::loveu::loveu: obiecuje... bo łikend bez neta to do dupy taki jest :placz: dilerowa melduje sie u NAS :multi::multi:
agbar Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork'] to tera słuchaj... właśnie wlazł do Pawcia klient z Czech... dostarczył kolejne 2 łapówki... likiera mniętowego- wpadaj, bo u nas nie ma kto pić tego z Pawciem dilerowa melduje sie u NAS :multi::multi: meldunek przyjety..powiedz MOJEMU tatuatorowi zeby chlodzil likierek:diabloti:
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='dealer']meldunek przyjety..powiedz MOJEMU tatuatorowi zeby chlodzil likierek:diabloti: schłodzony- stoi u mnie w sklepie.. a mam tu taka piździawe :placz::placz::placz: paluchi mi zamarzają i stanęły mi.... :eviltong: z zimna :placz::placz::placz:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']schłodzony- stoi u mnie w sklepie.. a mam tu taka piździawe :placz::placz::placz: paluchi mi zamarzają i stanęły mi.... :eviltong: z zimna :placz::placz::placz: :razz:a było zabrać kożuszek ;)
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']schłodzony- stoi u mnie w sklepie.. a mam tu taka piździawe :placz::placz::placz: paluchi mi zamarzają i stanęły mi.... :eviltong: z zimna :placz::placz::placz: :lol:dobrze ze tylko ci paluci staneły :grin:
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']:lol:dobrze ze tylko ci paluci staneły :grin: właśnie nie tylko :cool1::cool1::cool1: ale juz założyłam kamizeleczke puchowa i jest cieplej :lol::lol:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']właśnie nie tylko :cool1::cool1::cool1: ale juz założyłam kamizeleczke puchowa i jest cieplej :lol::lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:dobrze że mialaś kamizeleczke ;)
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']właśnie nie tylko :cool1::cool1::cool1: ale juz założyłam kamizeleczke puchowa i jest cieplej :lol::lol: buahahahahahah [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:dobrze że mialaś kamizeleczke ;) biezmy przykład z Magdy:evil_lol:
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:dobrze że mialaś kamizeleczke ;) [quote name='evaxon']buahahahahahah biezmy przykład z Magdy:evil_lol: no cooo :oops::oops::oops: zimno :roll::roll: włos na nogach mi sie zjeżył .... brrrrrrrrrrr
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']no cooo :oops::oops::oops: zimno :roll::roll: włos na nogach mi sie zjeżył .... brrrrrrrrrrr no co ty zalozylas kamizeleczke na nogi :hmmmm::razz:??
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']no co ty zalozylas kamizeleczke na nogi :hmmmm::razz:?? a coś nie tak??? :roll::hmmmm: bo nie miałam instrukcji obsługi :oops:
Recommended Posts