pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzień dobry :) Basiu nie martw się, jeszcze zdąży napadać dwa razy więcej :evil_lol: diabelkowa napisał(a):u nas juz zdazyl zniknac... chyba sie wyzbylam agresji logana do innych samcow :) bawil sie dzisiaj z akim na ktorego sie kiedys rzucil :-) tzn troche poszalal pozniej dostojnie obserwowal:evil_lol: Gratuluję :) Moim jedynym sukcesem jest tylko to, że Gizmo toleruje mniejszych od siebie facetów i Szarika, który jest jeszcze podrostkiem(ale już 2 razy takim jak on ;) ). Reszta jest zjadana zębami już z daleka :shake: Quote
Ola164 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witam, Piesulko - cód miód :D A u mnie śnieg nie stopniał :) Zapraszam na galerie na 5 stronie są nawet jego fotoski :) Quote
diabelkowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 basia bonnie napisał(a):dzień dobry :multi: u nas slońce świeci i roztapia śnieg :( to gumiaki i jazda :))) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) Basiu nie martw się, jeszcze zdąży napadać dwa razy więcej :evil_lol: Gratuluję :) Moim jedynym sukcesem jest tylko to, że Gizmo toleruje mniejszych od siebie facetów i Szarika, który jest jeszcze podrostkiem(ale już 2 razy takim jak on ;) ). Reszta jest zjadana zębami już z daleka :shake: jak sie zaczal bawic z psami to sie mnie w ogole nie slucha i teraz co lepsze miec spokojnego psa ktory nie slucha czy sluchajacego ktory moze miec spiecia z psami... Ola164 napisał(a):Witam, Piesulko - cód miód :D A u mnie śnieg nie stopniał :) Zapraszam na galerie na 5 stronie są nawet jego fotoski :) juz lece poogladac:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 diabelkowa napisał(a): jak sie zaczal bawic z psami to sie mnie w ogole nie slucha i teraz co lepsze miec spokojnego psa ktory nie slucha czy sluchajacego ktory moze miec spiecia z psami... skoro wczesniej nie potrafil sie z psami bawic to teraz jest niewybawiony...zachlysnal sie kontaktami z psami i stad ta olewka twojej osoby...cierpliwosci...wybawi sie i zacznie na ciebie zwracac uwage w kazdych warunkach nawet przy stadzie psow:cool3: jesli nauczylas go spokojnych kontaktow z psami, bez spięc...tzn ze masz kontrole nad nim tylko w sytuacji gdy sie bawi z psem powrot do ciebie jest mniej atrakcyjny niz pozostanie z psami... Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://img223.imageshack.us/img223/5517/1001552co6.jpg Jak za piłka leci, tylko piłka się na zdjęcie nie załapała :loveu: http://img223.imageshack.us/img223/7370/1001543su2.jpg Ooo......... Na spacerku leży :crazyeye: Żeby Pimpek się na spacerku położył to by cud był :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Niki teraz jak zaczely sie smakolyki na spacerze w parku to olal wszystko i psy tez wystarczylo powiedziec Logan a on juz przylatywal i siedzial przede mna czekajac na cos dobrego jerona ale sypie :// od razu sie nie roztopi... wieczorem dam fotki... Quote
anetta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Super :lol: http://img216.imageshack.us/img216/4053/zdjcie043cz9.jpg nochalek tiu tiu :evil_lol: Czekam na śnieżne foty :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 diabelkowa napisał(a):Niki teraz jak zaczely sie smakolyki na spacerze w parku to olal wszystko i psy tez wystarczylo powiedziec Logan a on juz przylatywal i siedzial przede mna czekajac na cos dobrego no to gratuluje:loveu: Quote
diabelkowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 wrocilam wlasnie z psem bylo cudownie biaalo chrupalo pod nogami bawilismy sie sniegiem lolek chodzil bez smyczy snieg powoli lecial cudo... chcial leciec do innych psow a ja zaczelam sie drzec ala ala i walac po sniegu to przylecial :evil_lol: a ludzie na mnie jak na idiote:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Logan znalazl nowe bardzo ciekawe zajecie na spacerach... na naszym osiedlu jest duzo wuli ktorzy rozwalaja hasioki to logan sobie przypodowal takie plastkiowe zielone :siara: wiec Logan teraz jest zafascynowanay hasiokami ;) smieciorz :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 diabelkowa napisał(a):wrocilam wlasnie z psem bylo cudownie biaalo chrupalo pod nogami bawilismy sie sniegiem lolek chodzil bez smyczy snieg powoli lecial cudo... chcial leciec do innych psow a ja zaczelam sie drzec ala ala i walac po sniegu to przylecial :evil_lol: a ludzie na mnie jak na idiote:evil_lol: Cóż za metoda :evil_lol: :lol: U mnie w zimie najlepiej na psa działają kulki ze śniegu ;) Wtedy żaden pies się nie liczy ;) Co to są hasioki? :roll: :cool3: Quote
Madzik93 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cóż za metoda :evil_lol: :lol: U mnie w zimie najlepiej na psa działają kulki ze śniegu ;) Wtedy żaden pies się nie liczy ;) Co to są hasioki? :roll: :cool3: Śmietniki (po śląsku) ;) Quote
Eriu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No dobra, to połowa zagadki rozwiązana. A co to wule? :) Quote
diabelkowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 wule= chuligani uzywajacy niecenzuralnych slow i niszczacy mienie panstwowe cos jeszcze ? popoludniu wieczorem integracja przed dogo :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witam :multi::multi: jeju jak dużo śniegu...u Nas też sypał ale zaraz topniał a rano tylko w niektórych miejscach było biało :) Pozdrawiam i miziam Loganka :) :loveu::loveu: Quote
Eriu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://img138.imageshack.us/img138/3909/1001587mt2.jpg Cudne zdjęcie, aż mi świętami zajechało :). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dziękuję za rozwiązanie zagadki ;) Ja ślązok jestem a po ślązocku gadać nie umiem :oops: :oops: :oops: Pięknie razem wyglądacie :loveu: :loveu: :loveu: Śnieżek :loveu: , u nas tyle samo, jeśli nie więcej :) Quote
diabelkowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 to jeszcze wiecej sniegu :): ii... mina roku!!!! :) musze poprosic na watku fotograficznym zeby mi przerobili to zdjecie bo jest za niebieskie a musialam usunac wszystkie programy do obrobki Quote
diabelkowa Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 uleprzone przez BBeta:) przez Julix eria :) Quote
furciaczek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 hehe czym Ty go karmisz ze takie miny strzela:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 DOGO DZIAŁA!!! :multi: :multi: :multi: http://i1.tinypic.com/6oq0eix.jpg Cóż za minka, aż się nie mogę napatrzyć :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cześć :multi::multi: http://img229.imageshack.us/img229/6738/25287468lm8.jpg fajne kolory ma to zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam cieplutko :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 hehe ja tez takie miny czasem szczelam :evil_lol: Quote
Recommended Posts