diabelkowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 hej dzieki ze wpadalyscie:loveu: mielismy malo czasu a na fotki tez :) na spacerkach biegamy a w domu sie diabel uczy albo oglada naruto wiec kilka fotek, tyle ze nie pamietam czy je juz kiedys wstawialam takie odgrzewane troche ;) taa... diabel nie ma podzielnosci uwagi nie potrafi trzymac smyczy i wiazac buta... zawiazal smycz... Z przed chwili teraz kilka :) Quote
diabelkowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Pimpek']Fajna opaska !:p Będziesz w niej chodzić na spacery z Loganem ? :evil_lol: bede z nia wszedzie chodzic :) [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Przychodzę aby wirtualnie Ciebie prosić abyś wytarmosiła rzeczywiście Logana :evil_lol::evil_lol: :) wytarmoszony :) [quote name='eria']odwiedzam póki dogo działa :cool3: fajna opaska! wiem tylko okres oczekiwania za dlugi:placz: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześć :) Bardzo mi się podobają takie kosze jak ma Logan do spania :loveu: świetne...sama myślałam nad kupnem takiego legowiska dla Salsy ale ona w życiu by z tego nie skorzystała...hmmm może ewentualnie pogryzłaby ten koszyczek :) :evil_lol::evil_lol: http://img68.imageshack.us/img68/9847/obraz130ax4.jpg ale Logan ślicznie w nim wygląda :) :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :klacz: :klacz: Piekne ;) Pierwsze bosskie :evil_lol: Przynajmniej w łapy zimno nie będzie :evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Heeeeeeej !:multi: http://img409.imageshack.us/img409/6510/1001561wd2.jpg i nie urwało ci sznurowadła ?:evil_lol: http://img68.imageshack.us/img68/9847/obraz130ax4.jpg Słodki !:loveu: Quote
diabelkowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 hehe no ja jestem po prostu genialna bo chcialam pokazac TZtowi jak szybko mozna rozwiazac buta jak sie skapl ze tak zawiazalam i rzucilam loganowi pilke no i zonk sznurowka sie nie odwiazala troche polecialam do przodu a logan do tylu...:evil_lol: znowu mi sie rzucil na akulca... (psa Madziki) o zabawke ktora TZ trzymal w rece a Aki na niego skoczyl to lolek automatycznie na niego z zebami i go od tylu... podgryzajac kark jak go odciagalam to jeszcze ze zlosci urzarl go w ogon ale cholera z niego ... taka jak ja ...:evil_lol: w ta sam noc mial polucje nocna... pies... polucja.... ale to przedwczoraj... zapisalam logana na wystawe kundli w czerwcu we wroclawiu :))) Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Genialni jesteście :evil_lol: Loganek ma charakterek :diabloti: Ooo to musicie ćwiczyc postawe :cool3: Quote
diabelkowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Genialni jesteście :evil_lol: Loganek ma charakterek :diabloti: Ooo to musicie ćwiczyc postawe :cool3: no no :) my mamy identyczne charaktery czasami mnie to dobija ... nie musze myslec nawet co bym zrobila na jego miejscu ;] Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 http://img68.imageshack.us/img68/9320/obraz135oy2.jpg ale ma boską mine :loveu: i czerrrrwone szeleczki :lol: Quote
diabelkowa Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 recznie robione :cool3::cool3::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 http://img68.imageshack.us/img68/4660/obraz142oz4.jpg Jaki wygodniś. :cool3: :evil_lol: A szeleczki super czerwoniaste. :cool3: :p Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sliczne szeleczki:loveu: ale w tych policyjnych mu lepiej:eviltong: Quote
Madzika Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 diabelkowa napisał(a): znowu mi sie rzucil na akulca... (psa Madziki) o zabawke ktora TZ trzymal w rece a Aki na niego skoczyl to lolek automatycznie na niego z zebami i go od tylu... podgryzajac kark jak go odciagalam to jeszcze ze zlosci urzarl go w ogon ale cholera z niego ... No mnie to nie smieszy Aki mi zaczał sie od tego faktu rzucac na inne psy :( Musze jechac z nim do mojego szkoleniowca i eliminować to zachowanie w zarodku :( w szczególności ze upodobał sobie mniejsze psy:( Nic moja wina wiedziałam że Logan jest niepewny :( Quote
diabelkowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Magda patrz na to z innej strony Aki nie powinien skakac na ludzi wasz trener wam tego nie kazal wyeliminowac? Akulec skoczyl na Kube ktory trzymal zabawke Logana ja mu sie osobiscie nie dziwie bo na probe zabierania np kompa ktory jest dla mnie bardzo wazny (tak jak dla lolka jego ulubiona zabawka) zareagowalabym identycznie. A skoro wiedzialas ze Logan jest niepewny to czemu spotkanie wczesniej jak slam z Lolkiem na smyczy wolalas go i pozwolilas Akiemu do niego biec i powiedzialas ze jestem nie dobra bo nie spuszczam psa ze smyczy (chociaz to nie bylo calkiem powaznie) a co do ostatniego razu to cie nie zauwazylam a logan tak... Yeea moja mama z siostra byly u bioenergoterapeuty moja mama wiecznie zestresowana i powiedizeli jej ze duzo osob jej zle zyczy w tym jedna niezyjaca ( i tu automatycznie pojawia sie mysl babka- tesciowa mamy ktora zawsze jej niecierpiala...) i ze robi jej sie miesniak i to baardzo prawdopodobne bo mame wiecznie boli a nie powiedziala gdzie ja boli a oni wiedzieli... i ze nie widac mojej mamie prawie wcale aury bo jest chodzacym klebkiem nerwow ( prawda) fajni czarodzieje ;) fotki ze spacerku :) Quote
Asia & Ginger Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://img260.imageshack.us/img260/4333/1001618bs6.jpg Nie no, onek jak się patrzy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: I ta kryza, wow. :cool3: :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 śliczne śnieżne fotki :loveu: :loveu: i jak fajnie oczy mu wyszły :evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://img260.imageshack.us/img260/4333/1001618bs6.jpg Nie no, onek jak się patrzy. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: I ta kryza, wow. :cool3: :loveu: no no i te krotkie lapy:evil_lol: a tam onek tozto czyst CK :evil_lol: [quote name='basia bonnie']śliczne śnieżne fotki :loveu: :loveu: i jak fajnie oczy mu wyszły :evil_lol: :loveu: bo to zboj jest i ma takie oczy:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 kuzwa jakies duchy mam przed obiektywem brrr... Quote
anetta Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 A to niespodzianka, nie wiedziałam że napis jest odblaskowy :razz: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 anetta napisał(a):A to niespodzianka, nie wiedziałam że napis jest odblaskowy :razz: Ja też nie. Tym bardziej mi się podobaja. :cool3: :p Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 taki odblask równa się = pies bezpieczny na drodze a co za tym idzie? właściciel bezpieczny na drodze, w końcu osobisty pies z policji to nie żarty ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi: Quote
diabelkowa Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 hej hej ::) ten odblask do zdjecia tak bardzo swieci na drodze jest troche mniej widoczny:) Quote
Recommended Posts