Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

musze sie pochwalic ze dzisiaj Logan na spacerze byl o wiele madrzejszy ode mnie. Byl napalony na pilke super aportowal a ja ciagle mysle zdjecia zdjecia zdjecia super byl posluszny a ja sie wsciekalam na caly swiat ze mi zdjecia nie wychodza a do diabla sie nie zbliza jak jest wsciekly no i widze ze zdjecia latajace nie wychodza to dre sie na niego zeby wolniej lecial. Lolkowi odechcialo sie aportowac nie dziwie mu sie po uzeraniu ze mna ogolnie ciagle sie darlam na siebie i tak na glos ;P na szczescie ludzi nie bylo ustawiam go do pozowanych zdjec i nie zauwazylam ze za mna biegl zajac lolek wstal pobiegl metra a ja zawal wolam go szybko raz i od razu przybiegl potem z radosci ze przynajmniej on w rodzinie jest inteligenty wyciagam pilke zeby odwrocic uwage od zajaca i rzucam w przeciwnym kierunku a nie zauwazylam ze tam sa dwa bezdomne psy ktorych lolek nie nawidzi ja posrana logan najezony biegnie po pilke psy sie odsunely logan wzial pilke i przybiegl... uff glupia jestem bo raz zwalilam aport i kontakty z psem to jeszcze zdjec fajnych nie ma latajacych a takie ja lubie ale lolek nie jest na szczescie na mnie obrazony i dalej ochoczo sie bawi...

musze wreszcie najpierw pomyslec potem robic bo moze sie kiedys tragicznie skonczyc... co do tego zajaca to niedwano znajomemu auto przejechalo ONka bo polecial za zajacem...

Boze daj mi rozumu!!!

Posted

[quote name='anetta']Super ten wyżeł :o Podobało mi sie jak przeskoczył 3 hopki na raz :o

http://img132.imageshack.us/img132/2958/1001393es4.jpg :cool2:

tylko ciekawa jestem jaka by ta wyzelka byla bez tej obrozy elektrycznej
[quote name='jonQuilla']ile fotów :)
ta jest dobra http://img132.imageshack.us/img132/2958/1001393es4.jpg :evil_lol::evil_lol: pewnie dlatego mi się podoba że mam taką samą czapkę :loveu::loveu:

C&A?

[quote name='basia bonnie']co tam, że stare - piękne są! :loveu:

a to w czapce -bomba!

brawo Logan :multi: :loveu:

tak tak madry Logan ;) Trzeba mu to jakos wynagrodzic

Kuzwa nienawidze CHEMII!! musze sie jej uczyc... bleee termochemia:placz:

Posted

Dzieki wszystkim ;] Diabel na sprawdzian z termochemii nie poszedl ale za to baardzo sie uczyl na spr z biologii i po nocach siedzial teraz bedzie sie opiepszal do granic mozliwosci kilka fotek z wczorajszego rannego spacerku: