Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
Magda patrz na to z innej strony Aki nie powinien skakac na ludzi wasz trener wam tego nie kazal wyeliminowac? Akulec skoczyl na Kube ktory trzymal zabawke Logana ja mu sie osobiscie nie dziwie bo na probe zabierania np kompa ktory jest dla mnie bardzo wazny (tak jak dla lolka jego ulubiona zabawka) zareagowalabym identycznie. A skoro wiedzialas ze Logan jest niepewny to czemu spotkanie wczesniej jak slam z Lolkiem na smyczy wolalas go i pozwolilas Akiemu do niego biec i powiedzialas ze jestem nie dobra bo nie spuszczam psa ze smyczy (chociaz to nie bylo calkiem powaznie) a co do ostatniego razu to cie nie zauwazylam a logan tak...
Kaska z tego co wiem znow zmieniłas wersje wydarzeń ale oki stałam obok z zamkniętymi oczami ...... A co do spotkania wcześniej powiedziałam głosno że nie ma zadnej zabawki ani suczki więc mogą sobie pobiegac i tyle... ALe oki mów co chesz wiem jedno że Aki nie jest jedynym psem na którego rzucił sie Logan ale to według Ciebie widze nie problem ale cecha charakteru....

Pomijam Fakt że chwalenie sie takim zachowaniem swojego psa to ciut dziecinne...

Posted

nie zapominaj ze na podstawie prawnej jeszcze jestem dzieckiem:evil_lol:

nie zmieniam faktow nie mam takiej potrzeby... aki skoczyl na kube ? skoczyl... logan rzucil sie ? rzucil... wiec w czym problem i mowienie ze zmieniam fakty ... lolka spiecia z innymi psami nie wygladaja tak jak akulcowe czasem grozne warczenie czasem chcial totalnie zdominowac wiekszego przeciwnika ale albo jeden odpuszczal a drugi wychodzil z triumfem albo na odwrot. Mielismy spiecia z samcami goldenow ale z jednym ulozyli sobie hierarhie a drugiego zaczal logan ignorowac jednak do podobnego spiecia doszlo kiedys raz poza akulcem gdy lolek chcial wziac psu patyk a temten mu nie pozwolil ostrzegajac warczeniem logan sobie nic z tego nie robil i sie rzucily na siebie z wlascicielem tamtego psa szybko zareagowalismy i nic im nie bylo ale wolimy nie ryzykowac teraz chociaz moglo byc krucho bo obroza pekla tamtemu psu ale teraz tamten wlasciciel sie smieje ze dzieki loganowi ma nowa fajna obrozke. Staram sie zeby logan ignorowal inne psy jest powolutku coraz lepiej... na smyczne bardzo fajnie wystarczy zwykle fe a bez troche gozej bo nie potrafi sie skupic na mnie do konca ... ale bez smyczy aktualnei jest to malo mozliwe bo staramy sie chodzic bawic zabawkami tam gdzie nikt nie chodzi...

Posted

anetta napisał(a):
Chodzi mi ogólnie czemu ma te szelki na sobie gdy jest w domu.

moj ma szele caly czas...chodzi o to, ze musi byc go za co zlapac w razie czego...a w kolczatce nie bedzie chodzil:cool3:
czasem nawet na noc pojdzie spac w nich, bo jak sie juz kolo swojego slonia ulozy to ma gdzies zdejmowanie szelek...spi jak zabity i jest taki bezwladny ze nie da rady mu sciagnac ich:evil_lol:...tylko budzi sie z rozregulowanymi:diabloti:
tak jest jak jest z moja rodzinka...jak rodzinka wyjedzie i zostajemy na posesji sami...to Tim nie ma nic, na spacery chodzi sobie luzem, jak ma ochote to zjada bezkarnie sasiedzkie koty...pelen luz:diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Chodzi mi ogólnie czemu ma te szelki na sobie gdy jest w domu.

szelki zdejmuje tylko na noc, do nas wiecznie ktos przychodzi i niektorzy sie boja szczekacza i nie wiedza ze jak skonczy drzec jape to od razu kladzie sie brzuchem do gory i czeka na mizianie ;) chociaz sa takie dni ze po domu chodzi nago bo po kazdym spacerze mu zdejmuje a na nastepny wkladam inne "ubranie"

[quote name='agaciaaa']Ale u was śniegu! :crazyeye:

http://img258.imageshack.us/img258/6291/obraz126ds8.jpg :loveu:
juz nie tak duzo.... topi sie ...

Posted

u nas tez juz prawie go nie ma :) kupilam loganowi pilke z mikrogumy od razu sie na nia nakrecil co jest zadkie u niego bo na zabawke nakreca sie dopiero po czasie o taka :) rozowa...:evil_lol:

a tak sie nia bawimy :)