Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://img216.imageshack.us/img216/8229/1001489vq1.jpg
Ślicznie Loganowi w tych szelkach. :cool3: :loveu: :p

Przez Ciebie znów zaczęłam sie poważnie zastanawiać nad tymi szeleczkami. :cool3: Ciekawa jestem jak ludzie bedą reagować. :evil_lol:

special for U :) tutaj ale bez szelek ale spaniele tez sa w policji i foxy tez ;)

[quote name='furciaczek']hehe no rozwalaja mnie te foty:evil_lol::loveu:
furciaczkowa:loveu: kuzwa ale pogoda u nas... leje ciapleta bloto ech...

Posted

diabelkowa napisał(a):
ja jak sie poloze to moge jedynie talerzyk na biuscie polozyc a tak to moze nawet zgrzewka piwa na brzuch wejdzie ;)

Ciesz sie ze mozesz ten talerz polozyc... ja co najwyzej zapaliczke:evil_lol:

Posted

wydac 8 tys na pomniejszanie to sa 4 wilczaki... nie jednak wole zyc z takimi najwyzej na starosc kupie se taczke i bede je wozic ;) ale kicha ze stanikami dla mnie bo tylko jedno stoisku na targu (baardzo popularny ogromny targ na slasku- wiecej ciuchow niz w zlotych tarasach w wawie) na szabrze gdzie sa staniki dla mnie bo mam maly obwod 70 i duza miske ... :/

Posted

[quote name='diabelkowa']special for U :) tutaj ale bez szelek ale spaniele tez sa w policji i foxy tez ;)
http://www.csp.edu.pl/images/stories/Kalendarium/2007/wrzesien/17sulkowice/3.jpg
A spaniele w policji już widziałam rzeczywiście, niedawno w tv pokazywali jak uczą psiaki szukać narkotyków i cockerek też się uczył. No i z tego co się orientuję, to jeden cockerek nawet pracuje w Służbach Celnych chyba na wrocławskim lotnisku. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A spaniele w policji już widziałam rzeczywiście, niedawno w tv pokazywali jak uczą psiaki szukać narkotyków i cockerek też się uczył. No i z tego co się orientuję, to jeden cockerek nawet pracuje w Służbach Celnych chyba na wrocławskim lotnisku. :cool3:

tak oczywiscie, ze spaniele pracują w policji...są swietne jesli chodzi o narkotyki i ogolnie przeszukiwanie bagazy...bo małe więc latwiej im dotrzec w każdy kącik, chetne do wspolpracy z czlowiekiem no i w koncu mysliwe wiec niucha to one mają porządnego:)w tej chwili chyba juz są dwa w sluzbie celnej (jeden sie szkoli aktualnie):loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']tak oczywiscie, ze spaniele pracują w policji...są swietne jesli chodzi o narkotyki i ogolnie przeszukiwanie bagazy...bo małe więc latwiej im dotrzec w każdy kącik, chetne do wspolpracy z czlowiekiem no i w koncu mysliwe wiec niucha to one mają porządnego:)w tej chwili chyba juz są dwa w sluzbie celnej (jeden sie szkoli aktualnie):loveu:
Dokładnie, właśnie tego szkolącego się widziałam ostatnio w tv, a o tym pierwszym czytałam kiedyś w gazecie. :p
No i o to chodzi, że spaniele są małe, poręczne i tańsze w utrzymaniu (nie mówię o szacie :evil_lol:), a niucha to mają, oj mają. Moja psica też by się nadawała, bardzo lubi komendę "Szukaj". :cool3:

http://img232.imageshack.us/img232/9131/1001510zs9.jpg
Widzę, że Logan bardzo zainteresowany frisbee. :evil_lol: