Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a): w bloku w bloku ... na 5 pietrze ^^ w malutkim pokoju ktory jest tak waski ze jedna osoba moze z ledwoscia stanac ^^ Hi,hi,hi :evil_lol: Czyli że ty studiujesz :p A, co tam u was nowego ?:cool3: Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 diabel nie studiuje ^^ co nowego ? wreszcie zabralam sie za malowanie :P teraz mam przerwe na dogo ^^ Quote
anetta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Przyszłam pochwalić ava :cool3: Jest super! Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pimpek napisał(a): Czyli że ty studiujesz :p ha! chcialaby....gowniara:diabloti: anetta napisał(a):Przyszłam pochwalić ava :cool3: Jest super! jaki super? ujdzieeeeeeeeee.......... Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='anetta']Przyszłam pochwalić ava :cool3: Jest super! no to taki pelnowymiarowy avek :) Nikus on jest zajebisty a nie ujdzie ^^ mozesz tak twierdzic bo nie ja go robilam :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 diabelkowa napisał(a): Nikus on jest zajebisty a nie ujdzie ^^ mozesz tak twierdzic bo nie ja go robilam :evil_lol: yhyhy....no dobra...on jest zajefajny!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Super avek, no bomba po prostu:loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 jaaaki przystojniak :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i7.tinypic.com/6xso3sw.jpg Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='furciaczek']Super avek, no bomba po prostu:loveu: [quote name='Niki-lidka']yhyhy....no dobra...on jest zajefajny!!!!!!!!!! sie wie w koncu diabel ma dobre polysly a eria super wykonanie ^^ [quote name='jonQuilla']jaaaki przystojniak :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i7.tinypic.com/6xso3sw.jpg no w koncu pies nin ^^ okompie sie i dam wiecej fotek Quote
diabelkowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 opis na pierwszej stronie tez mienilismy :))) Quote
Asia & Ginger Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jaki super avatarek. :cool3: :p :loveu: Opis na pierwszej stronce też bombowy. :cool3: A różowa piłeczka bardzo pasuje Loganowi, ma taki kobiecy kolor. :lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 właściwie to już jest jutro :evil_lol::evil_lol: Cześć :) Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mam pytanko :oops: Pewnie gdzieś to piszę ale nie chce mi się wątku przekopywać... Ile Logan ma w kłębie :razz: Quote
diabelkowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='jonQuilla']właściwie to już jest jutro :evil_lol::evil_lol: Cześć :) czepiasz sie ewidentnie sie czepiasz:evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Mam pytanko :oops: Pewnie gdzieś to piszę ale nie chce mi się wątku przekopywać... Ile Logan ma w kłębie :razz: a on to taka mala kruszynka jest ^^ 43 cm oj diabel sie obawia ze w najblizszym czasie w jego szkole nie obejdzie sie bez rekoczynow :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='diabelkowa']czepiasz sie ewidentnie sie czepiasz:evil_lol: bo ja żonkilek z rzepem robiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Eriu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dobereeek, to co z tymi zdjątkami? Bo te już drugi raz oglądam :eviltong: Quote
diabelkowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Eriu']Dobereeek, to co z tymi zdjątkami? Bo te już drugi raz oglądam :eviltong: kolejna co sie czepia dam kilka jeszcze a jak wroce ze spacerku porobie nowe:) [quote name='tina_p']jaki skoczny. ciekawie tu:) Hej hej zapraszamy czesciej :] no bo psy nin sa skoncze i wygmnastykowane zaluje ze nie mial ubranych tych szelek policyjnych bylyby bardziej efektowne zdjecia ;) wiecej nie ma bo moj net sie buntuje ... Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 diabelkowa napisał(a): a on to taka mala kruszynka jest ^^ 43 cm To taki jak moja Funia :cool3: Ona 3 centymetry niższa :evil_lol: Quote
Eriu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ależ kolokwializmy na tych trawnikach ;). A i ja się nie czepiam, tylko delikatnie upominam :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Luzia&Funia napisał(a):To taki jak moja Funia :cool3: Ona 3 centymetry niższa :evil_lol: moj tim tez taki....no nie diabelkowa???:cool3: Eriu napisał(a):Ależ kolokwializmy na tych trawnikach ;). A i ja się nie czepiam, tylko delikatnie upominam :diabloti: hihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Niki-lidka napisał(a):moj tim tez taki....no nie diabelkowa???:cool3: Jak patrzę na baner to sądzę że im to mniejszy jest :eviltong: Quote
Recommended Posts