Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ha!
ty to bys chciala zeby to noz byl...diabel lubi noze:diabloti:

ta po tym "wypadku" jestem przeczulona na punkcie nozy

Niki-lidka napisał(a):
no i co jak pies jest niegrzeczny to go pradem? to jest metoda szkoleniowa?

Niki a tam od razu pradem... delikatnym impulsem elektrycznym:shake:

wolisz Timka takiego jaki jest czy kopac go pradem zeby byl taki jak ta szuczka?

Posted

czesc zboczony szatanie:diabloti:

ja sie nie wypowiadam na temat tej obrozy:shake::angryy:

Moja chrzesniaczka jest straszny szkudnik chyba jej kupie taka obrozke i bede za nia z pilocikiem chodzic:diabloti: ale psa szkoda by mi bylo:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):

Moja chrzesniaczka jest straszny szkudnik chyba jej kupie taka obrozke i bede za nia z pilocikiem chodzic:diabloti: ale psa szkoda by mi bylo:roll:

ja potrzebuje takich dwoch obrozek i pilocikow, bo mam dwie chrzesniaczki:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja potrzebuje takich dwoch obrozek i pilocikow, bo mam dwie chrzesniaczki:diabloti:

hehe moja ma brata blizniaka wiec tez 2 powinnam miec:evil_lol: Moze ja kupie jedna Ty druga i bedziemy sobie pozyczac:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
I naucze prezia i Furciaka obslugi pilota, niech psiaki troche potrenuja znecanie sie nad slabszymi a co:diabloti: ludzie moga to i psy powinny:diabloti:

ups...moj Tim nie lubi tej chrzesniaczki...jak on sie dorwie pilota:shake::diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ups...moj Tim nie lubi tej chrzesniaczki...jak on sie dorwie pilota:shake::diabloti:

ejjj no co ty podobno to wcale nie boli i zadnej krzywdy zrobic nie moze wiec czym sie przejmujesz:diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) widziałam u Niki ten filmik i byłam pod wrażeniem.. teraz już nie jestem :shake:

Fajny latający Logan :loveu:

dzieki :)

furciaczek napisał(a):
czesc zboczony szatanie:diabloti:

ja sie nie wypowiadam na temat tej obrozy:shake::angryy:

czeesc :loveu: na psa szkoda :))

furciaczek napisał(a):
I naucze prezia i Furciaka obslugi pilota, niech psiaki troche potrenuja znecanie sie nad slabszymi a co:diabloti: ludzie moga to i psy powinny:diabloti:

sesese na szczescie u mnie nie ba bachorow w najblizszym otoczeniu:mad: :evil_lol: sa takie odstraszacze dla psow ze uciekaja ja jestem takim odstraszaczem dla dzieci:evil_lol:

kuzwa u mnie grad padal...

Logana tez sie da nakrecac tak jak ta wyzelke ale nie w taaaak duzym stopniu ale nakrecamy sie na ciasteczko i pileczke:cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']...znosnie....

:diabloti:

wiem Nikus ze Ci sie podoba tylko boisz sie przyznac

[quote name='Helga&Ares']śliczna ta przeróka :loveu:

dzieki :)

[quote name='basia bonnie']noo mi też:loveu::loveu:
:loveu:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img507.imageshack.us/img507/8493/kopia1zdjcie008pr2.jpg

Ja się go naprawdę boję :evil_lol:

alez dlaczego ;)

[quote name='furciaczek']Nio mi sie podoba:loveu:

dziekuje:loveu: