sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a):na samym poczatku myslalam ze to noz :evil_lol: ha! ty to bys chciala zeby to noz byl...diabel lubi noze:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no i co jak pies jest niegrzeczny to go pradem? to jest metoda szkoleniowa? Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):ha! ty to bys chciala zeby to noz byl...diabel lubi noze:diabloti: ta po tym "wypadku" jestem przeczulona na punkcie nozy Niki-lidka napisał(a):no i co jak pies jest niegrzeczny to go pradem? to jest metoda szkoleniowa? Niki a tam od razu pradem... delikatnym impulsem elektrycznym:shake: wolisz Timka takiego jaki jest czy kopac go pradem zeby byl taki jak ta szuczka? Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć :) widziałam u Niki ten filmik i byłam pod wrażeniem.. teraz już nie jestem :shake: Fajny latający Logan :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a): Niki a tam od razu pradem... delikatnym impulsem elektrycznym:shake: wolisz Timka takiego jaki jest czy kopac go pradem zeby byl taki jak ta szuczka? hmm musze sie zastanowic...:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 czesc zboczony szatanie:diabloti: ja sie nie wypowiadam na temat tej obrozy:shake::angryy: Moja chrzesniaczka jest straszny szkudnik chyba jej kupie taka obrozke i bede za nia z pilocikiem chodzic:diabloti: ale psa szkoda by mi bylo:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a): Moja chrzesniaczka jest straszny szkudnik chyba jej kupie taka obrozke i bede za nia z pilocikiem chodzic:diabloti: ale psa szkoda by mi bylo:roll: ja potrzebuje takich dwoch obrozek i pilocikow, bo mam dwie chrzesniaczki:diabloti: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja potrzebuje takich dwoch obrozek i pilocikow, bo mam dwie chrzesniaczki:diabloti: hehe moja ma brata blizniaka wiec tez 2 powinnam miec:evil_lol: Moze ja kupie jedna Ty druga i bedziemy sobie pozyczac:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):hehe moja ma brata blizniaka wiec tez 2 powinnam miec:evil_lol: Moze ja kupie jedna Ty druga i bedziemy sobie pozyczac:diabloti: okey!!! :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):okey!!! :diabloti: I naucze prezia i Furciaka obslugi pilota, niech psiaki troche potrenuja znecanie sie nad slabszymi a co:diabloti: ludzie moga to i psy powinny:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):I naucze prezia i Furciaka obslugi pilota, niech psiaki troche potrenuja znecanie sie nad slabszymi a co:diabloti: ludzie moga to i psy powinny:diabloti: ups...moj Tim nie lubi tej chrzesniaczki...jak on sie dorwie pilota:shake::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):ups...moj Tim nie lubi tej chrzesniaczki...jak on sie dorwie pilota:shake::diabloti: ejjj no co ty podobno to wcale nie boli i zadnej krzywdy zrobic nie moze wiec czym sie przejmujesz:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):ejjj no co ty podobno to wcale nie boli i zadnej krzywdy zrobic nie moze wiec czym sie przejmujesz:diabloti: w sumie to tylko impuls elektryczny...taki sam je te dzieciaki w mozgach maja:) Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :) widziałam u Niki ten filmik i byłam pod wrażeniem.. teraz już nie jestem :shake: Fajny latający Logan :loveu: dzieki :) furciaczek napisał(a):czesc zboczony szatanie:diabloti: ja sie nie wypowiadam na temat tej obrozy:shake::angryy: Moja chrzesniaczka jest straszny szkudnik chyba jej kupie taka obrozke i bede za nia z pilocikiem chodzic:diabloti: ale psa szkoda by mi bylo:roll: czeesc :loveu: na psa szkoda :)) furciaczek napisał(a):I naucze prezia i Furciaka obslugi pilota, niech psiaki troche potrenuja znecanie sie nad slabszymi a co:diabloti: ludzie moga to i psy powinny:diabloti: sesese na szczescie u mnie nie ba bachorow w najblizszym otoczeniu:mad: :evil_lol: sa takie odstraszacze dla psow ze uciekaja ja jestem takim odstraszaczem dla dzieci:evil_lol: kuzwa u mnie grad padal... Logana tez sie da nakrecac tak jak ta wyzelke ale nie w taaaak duzym stopniu ale nakrecamy sie na ciasteczko i pileczke:cool3: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 o shit ile stron do nadrabiania!! http://img258.imageshack.us/img258/4651/loganeczeklq6.jpg ślicznie :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 to moja pierwsza przerobka :))) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://img507.imageshack.us/img507/8493/kopia1zdjcie008pr2.jpg Ja się go naprawdę boję :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):Nio mi sie podoba:loveu: noo mi też:loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a):Nio mi sie podoba:loveu: basia bonnie napisał(a):noo mi też:loveu::loveu: ...znosnie.... :diabloti: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Niki-lidka']...znosnie.... :diabloti: wiem Nikus ze Ci sie podoba tylko boisz sie przyznac [quote name='Helga&Ares']śliczna ta przeróka :loveu: dzieki :) [quote name='basia bonnie']noo mi też:loveu::loveu: :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img507.imageshack.us/img507/8493/kopia1zdjcie008pr2.jpg Ja się go naprawdę boję :evil_lol: alez dlaczego ;) [quote name='furciaczek']Nio mi sie podoba:loveu: dziekuje:loveu: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 to teraz kilka szkoleniowych fotek ze spacerku przed chwila siad :) lezec rownaj ;] hopaj siupaj ;) zostan;] Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 a taaaknie niebo bylo... zostaw... a tak bylo przed wyjsciem z domu... kuuzwa skasowalam najlepsze zdjecie jakie zrobilam cyfrowka loganowi w locie.. zostal mi tylko lisi sus... Quote
Recommended Posts