Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Za'opuściłam troche wątek Mikusi :oops: wstyd mi wielce, a tutaj taki rozwój postępów Miki, aż miło patrzeć na te zdjęcia:lol:.

Marysiu witamy ponownie i prosimy ciesz się z nami z postępów Mikuni :multi:.

Posted

[quote name='Plicha']Hej, hej Mikusia coś tu cichutko u Ciebie, cioteczki gdzie jesteście? :)
Cioteczki już przybywają na wezwanie i pytają jak nasza śliczna znosi upały? Pewnie leży sobie na trawce i patrzy jak inne psiaki biegają - w końcu ona starsza Pani psia nie będzie się przemęczała ;).
Od ostatniego rozliczenia na konto Mikuni wpłynęło:
- od Polubek 5 zł.,
- od Emigrantki 30 zł. - za lipiec,
- od Moniki, córki Emigrantki 20 zł. - za lipiec,
- od Nikusa 10 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Nemko 10 zł.,
- od Jo37 25 zł.,
- od Teresy Borcz 20 zł.,
- od Plichy 40 zł.
Razem: 170 zł. Bardzo wszystkim wpłacającym serdecznie dziękuję:Rose:. Dziś Mikunia ma na koncie 319 zł. Za tydzień musimy zapłacić za hotelik a Mikuni brak na koncie 21 zł.:shake:. Może jednak uda się tą kwotę jakoś uzbierać?

Przypominam że Mika ma "dziurę" w deklaracjach, które się wykruszyły na 45 zł. :-(. Jeśli ktoś ma zbędna złotówkę - bardzo prosimy ofiarować ja Mikuni......... Ona naprawdę zasługuje na dobry, spokojny los.......

Posted

No, to to rozumiem :) Ciotki meldować się szybko na wątku :mad: A Mikusia jeszcze będzie hasać, bez obaw, niech tylko te ch.....ne upały się skończą :angryy:

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Podajcie, proszę na pw konto dla Miki :)

Kochana to samo co masz dla Paryska - mam zaszczyt zbierać pieniądze i dla Mikuni i dla Paryska. Wysłać jeszcze raz? W imieniu Mikuni z góry dziękuję za każdą złotówkę :p.

Posted

Chojraczek jest już w swoim domku i jeśli nie się nie zmieni ( tfu,tfu,tfu ) to przeznaczam od sierpnia 10,00 zł dla Miki.Myślę,że choć troszeczkę ją podratuję.Konto mam więc tylko gwoli ścisłości proszę o przypomnienie

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Chojraczek jest już w swoim domku i jeśli nie się nie zmieni ( tfu,tfu,tfu ) to przeznaczam od sierpnia 10,00 zł dla Miki.Myślę,że choć troszeczkę ją podratuję.Konto mam więc tylko gwoli ścisłości proszę o przypomnienie

Jolanta08 bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Mikuni za tą deklarację i bardzo mocno ściskam kciuki, żeby się Chojraczkowi dobrze w domku żyło, bo w końcu każdy psiak powinien mieć swój własny, najlepszy dom na świecie:lol:.

Posted

Na konto Mikuni wpłynęło ostatnio:
- od Magdy222 5 zł.,
- od Joli+Rani+Sari 11 zł. - deklaracja jednorazowa,
- od AlfyLS 20 zł.
Razem 36 zł. Dziękujemy za wpłaty!!!!!!!!
Ponieważ zapłąciłam dzis 340 zł. za hotelik / 23.07.-22.08.2010r./ to Mikuni zostało na koncie tylko 15 zł.
Błagamy o jakiekolwiek wpłaty - choćby najdrobniejsze!!!!!!!!

Mikuni a jak Tobie się podoba życie poza boksem - czy już codziennie wychodzisz na spacerki?

Posted

Spróbuję wygrzebać dla Miki jakąś dyszkę. Niestety jednorazowo. Może za jakiś czas znowu coś wygrzebię. Cos ostatnio kiepsko z funduszami więc muszę sie trzymać wpłat jednorazowych. AlfaLS podrzuć mi kochana nr konta.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='marysia55']Spróbuję wygrzebać dla Miki jakąś dyszkę. Niestety jednorazowo. Może za jakiś czas znowu coś wygrzebię. Cos ostatnio kiepsko z funduszami więc muszę sie trzymać wpłat jednorazowych. AlfaLS podrzuć mi kochana nr konta.
Marysiu już wysyłam, przepraszam, ze wcześniej przeoczyłam :oops:.
Wpłynęło 20 zł. od TERESY BORCZ. Bardzo dziękujemy!!!!

Posted

[quote name='Emigrantka']Moje i corki pieniazki na Mike bede po 10-tym, uzywam czyjegos konta w Polsce i wczesniej nie da rady....

MIka trzymaj sie dziewczyno
Emigrantko, ok - od Ciebie jest zawsze na czas :lol:.

Kochani jak możecie to podnieście od czasu do czasu bazarek na Mikunie, Posterka i Dylankę . Brak kasy na utrzymanie psiaków bo deklaracje niestety trochę się wykruszyły, a nowych brak :-(
http://www.dogomania.pl/threads/1903...10-godz.-24.00
Bardzo proszę ;)