Plicha Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 magda222 napisał(a)::no-no-no: ... :mdleje: ... :multi: Dokładnie tak samo się czuję :) Quote
marysia55 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Za'opuściłam troche wątek Mikusi :oops: wstyd mi wielce, a tutaj taki rozwój postępów Miki, aż miło patrzeć na te zdjęcia:lol:. Quote
AlfaLS Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 marysia55 napisał(a):Za'opuściłam troche wątek Mikusi :oops: wstyd mi wielce, a tutaj taki rozwój postępów Miki, aż miło patrzeć na te zdjęcia:lol:. Marysiu witamy ponownie i prosimy ciesz się z nami z postępów Mikuni :multi:. Quote
AlfaLS Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Monika z Katowic napisał(a): Moniko ale pięknie to ujęłaś :lol: Quote
Plicha Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Hej, hej Mikusia coś tu cichutko u Ciebie, cioteczki gdzie jesteście? :) Quote
AlfaLS Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='Plicha']Hej, hej Mikusia coś tu cichutko u Ciebie, cioteczki gdzie jesteście? :) Cioteczki już przybywają na wezwanie i pytają jak nasza śliczna znosi upały? Pewnie leży sobie na trawce i patrzy jak inne psiaki biegają - w końcu ona starsza Pani psia nie będzie się przemęczała ;). Od ostatniego rozliczenia na konto Mikuni wpłynęło: - od Polubek 5 zł., - od Emigrantki 30 zł. - za lipiec, - od Moniki, córki Emigrantki 20 zł. - za lipiec, - od Nikusa 10 zł., - od Livki 10 zł., - od Nemko 10 zł., - od Jo37 25 zł., - od Teresy Borcz 20 zł., - od Plichy 40 zł. Razem: 170 zł. Bardzo wszystkim wpłacającym serdecznie dziękuję:Rose:. Dziś Mikunia ma na koncie 319 zł. Za tydzień musimy zapłacić za hotelik a Mikuni brak na koncie 21 zł.:shake:. Może jednak uda się tą kwotę jakoś uzbierać? Przypominam że Mika ma "dziurę" w deklaracjach, które się wykruszyły na 45 zł. :-(. Jeśli ktoś ma zbędna złotówkę - bardzo prosimy ofiarować ja Mikuni......... Ona naprawdę zasługuje na dobry, spokojny los....... Quote
Plicha Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No, to to rozumiem :) Ciotki meldować się szybko na wątku :mad: A Mikusia jeszcze będzie hasać, bez obaw, niech tylko te ch.....ne upały się skończą :angryy: Quote
Jola i Czterołapy Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Podajcie, proszę na pw konto dla Miki :) Quote
AlfaLS Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Podajcie, proszę na pw konto dla Miki :) Kochana to samo co masz dla Paryska - mam zaszczyt zbierać pieniądze i dla Mikuni i dla Paryska. Wysłać jeszcze raz? W imieniu Mikuni z góry dziękuję za każdą złotówkę :p. Quote
Jola i Czterołapy Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Nie wysyłaj, mam :) Już przelany grosik. Jednorazowo, ale to zawsze coś ;) Quote
Jolanta08 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Chojraczek jest już w swoim domku i jeśli nie się nie zmieni ( tfu,tfu,tfu ) to przeznaczam od sierpnia 10,00 zł dla Miki.Myślę,że choć troszeczkę ją podratuję.Konto mam więc tylko gwoli ścisłości proszę o przypomnienie Quote
AlfaLS Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Jolanta08 napisał(a):Chojraczek jest już w swoim domku i jeśli nie się nie zmieni ( tfu,tfu,tfu ) to przeznaczam od sierpnia 10,00 zł dla Miki.Myślę,że choć troszeczkę ją podratuję.Konto mam więc tylko gwoli ścisłości proszę o przypomnienie Jolanta08 bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Mikuni za tą deklarację i bardzo mocno ściskam kciuki, żeby się Chojraczkowi dobrze w domku żyło, bo w końcu każdy psiak powinien mieć swój własny, najlepszy dom na świecie:lol:. Quote
AlfaLS Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Na konto Mikuni wpłynęło ostatnio: - od Magdy222 5 zł., - od Joli+Rani+Sari 11 zł. - deklaracja jednorazowa, - od AlfyLS 20 zł. Razem 36 zł. Dziękujemy za wpłaty!!!!!!!! Ponieważ zapłąciłam dzis 340 zł. za hotelik / 23.07.-22.08.2010r./ to Mikuni zostało na koncie tylko 15 zł. Błagamy o jakiekolwiek wpłaty - choćby najdrobniejsze!!!!!!!! Mikuni a jak Tobie się podoba życie poza boksem - czy już codziennie wychodzisz na spacerki? Quote
marysia55 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Spróbuję wygrzebać dla Miki jakąś dyszkę. Niestety jednorazowo. Może za jakiś czas znowu coś wygrzebię. Cos ostatnio kiepsko z funduszami więc muszę sie trzymać wpłat jednorazowych. AlfaLS podrzuć mi kochana nr konta. Quote
Jola i Czterołapy Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja po 5 będę mogła coś dorzucić dla Miki ;) Quote
AlfaLS Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='marysia55']Spróbuję wygrzebać dla Miki jakąś dyszkę. Niestety jednorazowo. Może za jakiś czas znowu coś wygrzebię. Cos ostatnio kiepsko z funduszami więc muszę sie trzymać wpłat jednorazowych. AlfaLS podrzuć mi kochana nr konta. Marysiu już wysyłam, przepraszam, ze wcześniej przeoczyłam :oops:. Wpłynęło 20 zł. od TERESY BORCZ. Bardzo dziękujemy!!!! Quote
Emigrantka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Moje i corki pieniazki na Mike bede po 10-tym, uzywam czyjegos konta w Polsce i wczesniej nie da rady.... MIka trzymaj sie dziewczyno Quote
AlfaLS Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Emigrantka']Moje i corki pieniazki na Mike bede po 10-tym, uzywam czyjegos konta w Polsce i wczesniej nie da rady.... MIka trzymaj sie dziewczyno Emigrantko, ok - od Ciebie jest zawsze na czas :lol:. Kochani jak możecie to podnieście od czasu do czasu bazarek na Mikunie, Posterka i Dylankę . Brak kasy na utrzymanie psiaków bo deklaracje niestety trochę się wykruszyły, a nowych brak :-( http://www.dogomania.pl/threads/1903...10-godz.-24.00 Bardzo proszę ;) Quote
Plicha Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej Mikunia, co tam u Ciebie? Nadal poznajesz ogródek? :) Quote
Recommended Posts