magda222 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Przelałam swoje deklaracje na Mikusię,Posterka i Dylankę. Przepraszam, że tak późno w tym miesiącu. Quote
Plicha Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jak tam postępy Mikusi? Mam nadzieję że dobrze bo musi się przygotować na spotkanie ze starymi przyjaciółkami Abrą i Magnatka :) Quote
polubek Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 żebym mandatu nie dostała za nieobecność od cioci marysi melduję się z powrotem na wątku Quote
Monika z Katowic Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Wysłałam Mikuni moją październikową dekalrację. Buziaki dla psinki. :loveu: Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Mikuniu niedługo przyjadą do Ciebie koleżanki Abra i Magnatka. Tyska grupa będzie jeszcze silniejsza :loveu: Quote
marysia55 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 polubek napisał(a):żebym mandatu nie dostała za nieobecność od cioci marysi melduję się z powrotem na wątku no ,Ty mój ulubiony Polubku:loveu:, melduj sie częściej na wątku to może jakieś ulgi dla Ciebie zorganizujemy :) Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='marysia55']no ,Ty mój ulubiony Polubku:loveu:, melduj sie częściej na wątku to może jakieś ulgi dla Ciebie zorganizujemy :) Biedna Polubek - ona na jakimś wątku pisała, ze teraz zapracowana strasznie, w dodatku szkoła:shake:..... Będzie jej pewnie z nami troszkę mniej ale jak znam życie to będzie z nami myślami :lol: Teraz troszkę o finansach...... Na konto Mikuni wpłynęło: - od Dady M 20 zł., - od UBOCZA 60 zł. - za trzy miesiące, - od Magdy222 5 zł., - od Bjuty 5 zł., - od Moniki z Katowic 10 zł., - od AlfyLS 20 zł. Razem 120 zł. Pięknie dziękujemy wszystkim wpłacającym !!!!!!!!!! Dziś Mikunia ma na koncie 230 zł. Pozwolę sobie przekopiować tutaj to co napisałam na wątku Paryska i Posterka, oczywiście z drobnymi modyfikacjami.... Kochani czy ktoś ma czas i umie robić ogłoszenia????? Może wiecie kto robi ładne allegro i ma czas na zrobienie takiego dla Mikuni??????? Ona bogata nie jest ale myślę, że moglibyśmy zainwestować w ogłoszenia bo tak to ona nam się strasznie zasiedzi u Zuzi. Ogłoszenia z bazarków są fajne ale wydaje mi się że nie dla tyszaków.... Dlaczego? Bo tyszaki to są specyficzne psiaki, specyficzne z racji wieku........Im ogłoszenia trzeba ciągle odnawiać, wciąż, wciąż i do skutku.......Ogłoszenia z bazarku są aktualne np. przez miesiąc w tym czasie spadają gdzieś na dalsze strony........Może lepiej żebyśmy jakoś inaczej to zorganizowali ???? Podzielcie się pomysłami bo ja sama to już głupia jestem.... Teraz idzie zima, może jakby się napisało jakiś tekst że stary, że w budzie a zima........Może by zadziałało?????? Mozę ktoś ma konto na FB???? Tam tyski 16-letni Antoś znalazł dom........ Bardzo proszę pomyślcie, napiszcie........ Quote
Plicha Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Jak będę miała chwilkę to pomyślę i się zorganizujemy :) a Mikusię już ogłaszamy? Zuziu jak ona się teraz zachowuje? Myślisz że nadaje się do adpopcji? Byłoby pięknie :) Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Plicha napisał(a):Jak będę miała chwilkę to pomyślę i się zorganizujemy :) a Mikusię już ogłaszamy? Zuziu jak ona się teraz zachowuje? Myślisz że nadaje się do adpopcji? Byłoby pięknie :) Mikunia się już solidnie ośmieliła:lol:. Myślę, że możemy ją ogłaszać choć trzeba będzie zaznaczać że jest nieśmiała i będzie potrzebowała czasu ale jak trafi na "swojego" człowieka to wszystko będzie dobrze :lol: Plicha miej czas i pomyśl :modla: Quote
TERESA BORCZ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Poszedł przelew pażdziernikowy na mikunię! Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Teresko dziękujemy i zapraszamy na bazarek i darami od ranias :lol:. Dochód na Weteranki z Tychów a dary do Ranias - z poprzedniego bazarku parę rzeczy wpadło Ci w oko ;). Innych też serdecznie zapraszamy:http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00 Quote
Emigrantka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzisiaj/jutro najpozniej zrobie przelew mojej i corki deklaracji na 2 miesiace (pazdziernik/listopad) - 100zl Bardzo mi przykro ale nie jestesmy w stanie podtrzymac zadnych z naszych stalych deklaracji od grudnia (praca). Bede sie starac pomoc dorywczo w miare mozliwosci ale niestety nie moge podtrzymac stalej deklaracji od grudnia. Jezeli bedzie jakas masakryczna sytuacja finansowa, prosze o maila z naglowkiem MIKA na: [email protected] Quote
Dada M Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A może moglibyśmy umówić się, że każdy z nas zrobi ogłoszenia na 3-4 portalach, które będzie regularnie aktualizował ? Ostatnio aktualizowałam ogłoszenia "moich" psiaków na alegratce i znalazłam ogłoszenie Miki z czasów, gdy była jeszcze w schronie, przygotowałam je jakoś pod koniec 2009 roku :) Mogę odnawiać je co miesiąc - alegratka, dział: mieszańce do adopcji (ktoś inny może wstawić ogłoszenie Miki do działu: owczarki do adopcji lub oddam). Można też polować na ogłoszenie w Metrze - co kilka dni wstawiać Mikę na cafeanimal, a nuż ją wybiorą do gazety :) Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Uważam że to dobry pomysł :lol:. To ogłoszenie co znalazłaś to pewnie z tych pierwszych co ja robiłam. Jeszcze wtedy nie było pomysłu z Hotelikiem. Nawet zapomniałam że tam było robione...:evil_lol: OK. Ja sobie np. dziś lub jutro wybiorę 4-5 stron i tam będę konsekwentnie wstawiała ogłoszenia Mikuni. Musimy tylko pomyśleć nad nowym, ładnym tekstem i ..do pracy....:lol: To co ja biorę do odnawiania wstawię tu na wątek żeby inni wiedzieli gdzie już Mikunia jest. Będę odnawiała....... Ty - jak możesz -weź tą allegratkę o której piszesz....i najlepiej coś jeszcze.....;) Może ktoś się do nas przyłączy? Im nas więcej to będzie więcej ogłoszeń...... Aha - i później wstawimy na pierwszą stronę kto co robi żeby się nie dublować i żeby tego nie szukać po całym wątku, ok? Quote
Dada M Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja mogę odnawiać ogłoszenia na następującym stronach: www.alegratka.pl - dział: mieszańce do adopcji www.cafeanimal.pl www.petworld.pl www.kokosy.pl Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Dada M']Ja mogę odnawiać ogłoszenia na następującym stronach: www.alegratka.pl - dział: mieszańce do adopcji www.cafeanimal.pl www.petworld.pl www.kokosy.pl Super!:multi: Ja swoje stronki podam jutro. Dziś mam jeszcze pilną pracę na jutro do zrobienia a chciałabym najpierw zrobić ogłoszenia a później podać stronki bo może na którejś coś mi nie wyjdzie, ogłoszenie się nie doda a ja już ją "zaklepię" dla siebie ;). Quote
AlfaLS Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Emigrantka']Dzisiaj/jutro najpozniej zrobie przelew mojej i corki deklaracji na 2 miesiace (pazdziernik/listopad) - 100zl Bardzo mi przykro ale nie jestesmy w stanie podtrzymac zadnych z naszych stalych deklaracji od grudnia (praca). Bede sie starac pomoc dorywczo w miare mozliwosci ale niestety nie moge podtrzymac stalej deklaracji od grudnia. Jezeli bedzie jakas masakryczna sytuacja finansowa, prosze o maila z naglowkiem MIKA na: [email protected] Droga Emigrantko!!! Bardzo wszyscy dziękujemy za to co zrobiłaś i robisz dla Mikuni :lol:. Czasem tak się w życiu układa, że z pewnych zobowiązań musimy się wycofać...:shake: Tak bywa....Myślę, że uda nam się jakoś wypełnić tą lukę;). Na szczęście Tyszaki są lubiane przez dogo i jakoś udaję się zebrać dla nich kolejne złotówki...... Jest nam raczej smutno, że Tobie nie wszystko się tak układa jakbyś chciała ale wszyscy mocno trzymamy kciuki żeby sytuacja uległa poprawie. I to nie ze względu na Mikunię ale przede wszystkim ze względu na Ciebie i Twoją Córkę..... Bardzo Cię prosimy tylko o jedno - nie zapominaj o nas, odwiedzaj, pisz żebyśmy wiedzieli że o nas pamiętasz bo my o Tobie zawsze pamiętamy, nawet jak tu nic nie piszemy na ten temat... Obiecujesz?????????? Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nikus napisał(a):Pięknie to ujęłaś Alfa..naprawdę pięknie:) :oops::oops::oops: Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem po małej przerwie, zaraz przeleję swoje deklaracje pażdziernikowe na tyszaki, pomysł z ogłoszeniami świetny, ja również kilka stron zaklepię po Tobie Alfo :) lecę jeszcze zajrzeć do weteranek :) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Na razie ode mnie: http://www.adopcjepsow.org//animalinfoakt.php?aktyw=on&kodid=9dsnmhs1os4izydcg4itj4r0mshg9wl&kod=50b1398f7686205c21b94f5704818508 http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/2/Krakow/Zwierzeta/Psy/ http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,21054,Lw==.html Jutro postaram się jeszcze choć dwa dorobić :lol: Na konto Mikuni wpłynęło: - od TERESY BORCZ 20 zł., - od Plichy 40 zł. Razem: 60 zł. Pięknie dziękujemy!!!! Dziś Mika ma na koncie 290 zł.:multi: Niestety mam też gorsze wiadomości :shake:. Od 31.05. nie wpływają na Mikunię deklaracje od czerdy. Na początku rozumiałam tą zwłokę /wakacje/ jednak jak w sierpniu dalej nie było żadnej wpłaty zaczęłam szukać kontaktu z czerdą........ Niestety... Czerda nie odpowiada na PW, nie odpowiada na wpisy na jej profilu, nie odpowiedziała na mejl, który dzięki uprzejmości jednej z Cioteczek mogłam do niej wysłać bo podała mi jej adres mejlowy......:shake:. Powiem szczerze, nie sądzę, żeby nam coś wpłaciła ........ Będziemy musieli znowu szukać chętnych na przejęcie deklaracji czerdy...... Paradoksalnie do maja to było 20 zł. a od czerwca czerda podniosła swoją deklarację na 30 zł.... Coś ta Mikunia nie może spokojnie sobie pożyć.... Całe szczęście że można bazarkami zatykać dziury........Chyba z tej rozpaczy jakiś dla Mikuni zdrobię :diabloti: Emigrantka to uczciwie napisała jak się sprawy mają. Bardzo szanuję takie podejście do sprawy... Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Emigrantka to taka prosta baba....i watki swoich podopiecznych bedzie sledzic i w miare mozliwosci latac dziury budzetowe ale na stele niestety naprawde nie moge bo wylatuje z pracy na ryj.. Plus z tego ze bede wiecej miala czasu na Dogo.... Dzisiaj poszlo moje £100 na Mikunie na pazdziernik i listopad, pozniej widze ciemnosc (finansowa) ale watki sledze i bede na uszach stawac jezeli bedzie jakas masakra...finansowa u ktoregos z "moich" psow, tylko bardzo prosze nie wysylac mi nowych bo.. serce mi peknie :( Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Emigrantka to taka prosta baba....i watki swoich podopiecznych bedzie sledzic i w miare mozliwosci latac dziury budzetowe ale na stele niestety naprawde nie moge bo wylatuje z pracy na ryj.. Plus z tego ze bede wiecej miala czasu na Dogo.... Dzisiaj poszlo moje £100 na Mikunie na pazdziernik i listopad, pozniej widze ciemnosc (finansowa) ale watki sledze i bede na uszach stawac jezeli bedzie jakas masakra...finansowa u ktoregos z "moich" psow, tylko bardzo prosze nie wysylac mi nowych bo.. serce mi peknie :( Emi, przykro mi ale ja Cię będę zawsze zapraszała na nasze tyskie wątki :diabloti:. Chcesz czy nie ale jesteś przyjacielem tyszaków i koniec:lol:. Tak jak napisałam Ci w PW zapraszającym do Weteranek - jesteś zapraszana bo jesteś "nasza" a nie dlatego że liczy się tylko kasa. Dasz bo masz to ok, nie masz to nie dasz i już. Ważne że jesteś !!!!!!! A swoją deklaracją na Mikunię się nie martw - jest plan :evil_lol: A na naszych wątkach serce ma nie pękać tylko się radować!!!!!! Quote
Emigrantka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Alfa, jak pisalam wczesniej, cos bede kombinowala na bazarki jakby cos, rozeznanie robie... Wpadnijcie na watek Zary mojej (w podpisie) od strony nie wiem, pare od konca chyba 2 czy 3 co dzisiaj swoim kotom w sklepie za 1 funta kupilam..... Naradzamy sie tam co by sie nadawalo a co nie heheheh Dzieki buzka :) Quote
AlfaLS Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Pomysł super i ewentualne fanty też. Musze sobie kiedyś cały ten wątek twój przeczytać bo fajnie sie zapowiada po tych kilku ostatnich stronach :lol: Quote
Recommended Posts