Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja podopieczna;) Rusalka zostala wyadoptowana, wiec moge zwiekszyc przelew comiesieczny dla Mikusi o 10zł. Deklaracja stała ode mnie - 20zł:) od przyszlego miesiaca. Dzis poszlo jeszcze 10zł...Nie uwierzycie!!! Nastepny podopieczny znalazł na koniec wakacji dom!! Czarli juz w nowym domku!!:multi: To dla Mikusi 25zł:multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nemko']Moja podopieczna;) Rusalka zostala wyadoptowana, wiec moge zwiekszyc przelew comiesieczny dla Mikusi o 10zł. Deklaracja stała ode mnie - 20zł:) od przyszlego miesiaca. Dzis poszlo jeszcze 10zł...Nie uwierzycie!!! Nastepny podopieczny znalazł na koniec wakacji dom!! Czarli juz w nowym domku!!:multi: To dla Mikusi 25zł:multi:
Nemko kochana, jakie super wiadomości!!!!!!!!! Ratujesz nam życie a Mikuni spokojny sen w hoteliku :multi::multi::multi:. Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!:Rose:

Jeszcze tylko 20 zł. stałych deklaracji i byt Mikni będzie bezpieczny - dziury jakoś załatamy, tym bardziej, że nie mamy innego wyjścia :evil_lol:

Kochani, kto może ofiarować Mikuni choć złotówkę????????? Błagamy:modla::modla::modla:

Posted

Na konto Mikuni wpłynęło:
- od Nikusia i Livki 15 zł. - wpłata całkowicie dodatkowa:lol:,
- od Moniki z Katowic 16 zł. - wplata zupełnie dodatkowa :lol:,
- od Jolanty08 10 zł. też wpłata zupełnie dodatkowa:lol:
Razem mamy 41 zł. zupełnie ekstra!!!!!!!!! Kochani brak mi słów żeby Wam podziękować napiszę wiec krótko DZIĘKUJĘ!!!!!!!!
Dziś Mikunia miałaby na koncie 321 zł. ale ponieważ zrobiłam przelew za hotelik - za okres od 23.08. do 22.09.2010r. 340 zł. to ma na minusie tylko 19 zł.;)

Szukamy chętnego na 20 zł. deklaracji stałych może być w kawałkach np. 20 osób po 1 zł.:diabloti:

Posted

Moi kochani:loveu:
Jako prowadzącemu wątek Rusałki, która znalazła szczęście w nowym własnym domku stałym, przypadł mi zaszczyt poinformowania,że mój wniosek by część pieniędzy pozostałych do rozliczenia przekazać dla Miki na załatanie dziury finansowej znalazł akceptację deklarowiczów na wątku.:multi:
W związku z tym jutro na konto naszej księgowej zostanie przelana kwota 60 zł:)
Proszę o potwierdzenie na wątku psiaka o tym ,że kwota dotarła:)

http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Nikus']Moi kochani:loveu:
Jako prowadzącemu wątek Rusałki, która znalazła szczęście w nowym własnym domku stałym, przypadł mi zaszczyt poinformowania,że mój wniosek by część pieniędzy pozostałych do rozliczenia przekazać dla Miki na załatanie dziury finansowej znalazł akceptację deklarowiczów na wątku.:multi:
W związku z tym jutro na konto naszej księgowej zostanie przelana kwota 60 zł:)
Proszę o potwierdzenie na wątku psiaka o tym ,że kwota dotarła:)

http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku!!!!!!!!!!
Jak bum cyk cyk ja się starzeję :flaming: Wszędzie widzę to samo - gorzej ze mną, jestem załamana :splat:

Posted

raaany ,taka jak Zora!! Nikuś! prawda?? 20 zł miesięcznie do pełnych deklaracji dokładam. Mam teraz wpłacić?? bo przelewy robię między 5 ,a 10 dniem miesiąca

Posted

Leyla napisał(a):
raaany ,taka jak Zora!! Nikuś! prawda?? 20 zł miesięcznie do pełnych deklaracji dokładam. Mam teraz wpłacić?? bo przelewy robię między 5 ,a 10 dniem miesiąca

Piękna prawda? Cieszę się że Tobie także wpadła w oko :multi:. Bardzo pięknie dziękuję za deklarację - dzięki temu Mikunia ma znowu pełny koszyczek :multi::multi::multi:.
Na razie Mikunia ma zapłacony hotelik więc może być między 5 a 10. Można wpłacać razem z deklaracja Dylanki bo to ta sama księgowa czyli ja :lol:

Kurcze jak bardzo się cieszę, że po tylu miesiącach kłopotów znów mamy pełne deklaracje stałe :smilecol:

Posted

Mikunia może więc spokojnie zażywać wypoczynku u ZuziaM - super bo dziewczynka zaczyna się otwierać - Leyla :loveu::loveu::loveu: jesteś kochana !!!

Posted

Leyla napisał(a):

tak...podobna do Zorki troszkę:) tyle,że Mika to był jeden wielki STRACH - był, bo już nie jest i sobie spaceruje sama co było nie do pomyślenia jeszcze jak byliśmy u niej z Livką w czerwcu:) jejku Leyla przyszłaś i słonko znowu zaświeciło dla Tyszaków:multi::multi::multi: Dziękujemy Ci bardzo:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='magda222']Ile dobrych dusz czuwa nad naszymi psiakami :)
Bo tyszaki mają swój fan club na dogo :loveu:
Ponieważ dziś wieczór cudów to donoszę że na konto Mikuni wpłynęło:
- od Nemko 10 zł.,
- od Dada M 20 zł.,
- od UBOCZE 60 zł. za całe 3 miesiąace,
- od Nikusia 60 zł. dar od Rusałki i deklarowiczów Rusałki. Suniu bądź szczęśliwa w swoim domku!!!
Razem: 150 zł. Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!
Dziś Mikunia ma na koncie 131 zł.:multi: Wreszcie wychodzimy z tych długów!!! Mikuniu biegaj spokojna tu Cioteczki i wujaszkowie czuwają :lol:

Posted

memory napisał(a):
Zagladam na zaproszenie AlfaLS i podnoszę.
Na razie tylko zaznaczam, bo już mam 5 stałych, a zaskórniaki na jednorazówki rozdzielone.

Memory serdecznie witamy :lol: i bardzo zachęcamy do odwiedzania naszej Mikuni :lol:

Posted

Nikus:

4go wrzesnia laduje w Krakowie, potrzebuje transport do Zakopanego
30go pazdziernika w Pyrzowicach, potrzebuje transport do Czestochowy

- masz klatke taka na mnie? Ile za benzyne? heheheh :)