marysia55 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Emigrantka']Nikus: 4go wrzesnia laduje w Krakowie, potrzebuje transport do Zakopanego 30go pazdziernika w Pyrzowicach, potrzebuje transport do Czestochowy - masz klatke taka na mnie? Ile za benzyne? heheheh :) to może do mnie zaglądniesz ?? :-) Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Wysłałam Mikuni 10 zł - moją stałą deklarację za wrzesień. :) Quote
polubek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 nikuś ty dobra dusza tyszaków oby więcej takiego ludzia jak ty Quote
AlfaLS Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Na konto Mikuni wpłynęło: - od Moniki z Katowic 10 zł., - od TERESY BORCZ 20 zł. Razem 30 zł. Dziękujemy pięknie!!!!!!!!!! Quote
Plicha Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ale dobre wiadomości u Mikusi, strasznie się cieszę :) Też bardzo bym chciała jakieś fotki zobaczyć :) Ale nie wiem jak u was, tutaj pada non stop od kilku dni, na spacer normalnie wyjść nie można bo leje, więc może na razie Mika w budce się chowa. Mam nadzieję że trochę lata jeszcze będzie. Zrobiłam dziś przelew dla Mikusi za wrzesień. Quote
marysia55 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mikusia wyłaź z budki ... słoneczko zaświeciło.... przynajmniej w Krakowie :-) Quote
Leyla Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='marysia55']Mikusia wyłaź z budki ... słoneczko zaświeciło.... przynajmniej w Krakowie :-)[/QUOTE] ...i w Warszawie tez;) Quote
AlfaLS Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Leyla']...i w Warszawie tez;)[/QUOTE] I w Szczecinie także :lol: Quote
marysia55 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='AlfaLS']I w Szczecinie także :lol:[/QUOTE] no to skoro w tylu miejscach zaświeciło słoneczko to może tez przypomni sobie o naszej Mikusi ;-) Quote
Plicha Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Mam nadzieję, Mikusia pokazuj pyszczek :) Quote
UBOCZE Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Znalazłem na jutubie filmik o tyskich psiakach. Są wśród nich nasze dobre znajome... Ciekawe, ile z tych psiaków znalazło już swój dom: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=yI4uQnc3eyk&feature=related[/URL] Quote
Livka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Piękny ten filmik aż łezka w oku się kręci ... Quote
polubek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 o matko ja też zobaczyłam i :( i ta piosenka na żywo śpiewają jeszcze lepiej Quote
Livka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 też ich lubię choć na żywo nie słyszałam :mdrmed: podkład muzyczny rewelacyjny :klacz: Quote
AlfaLS Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Na pewno dom mają Amik i Wiki a reszta to na pewno Grażyna wie.......... Już ja zapytałam :evil_lol: Quote
polubek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Livka']też ich lubię choć na żywo nie słyszałam :mdrmed: podkład muzyczny rewelacyjny :klacz:[/QUOTE] oj a ja słyszałąm byłam na ich pierwszym koncercie w łodzi wieki temu jeszcze gdzieś mam bilet z tego koncertu warto było czekać ze 2 godziny przed wejściem i to byłam jeszcze z młodszą siostrą Quote
AlfaLS Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [B][COLOR="purple"]Raport "filmikowy"[/COLOR][/B] 1.[B] Abra, Magnatka [/B]to wiadomo - są w schronisku, mają watek na dogo. Marzę o tym żeby je wyciągnąć ale co z tego jak kasy brak?:-( 2. [B]Mika, Parys[/B] są w hoteliku 3. [COLOR="green"]Mają domy na pewno[/COLOR]: [B]Alf[/B] mieszka w Krakowie,[B] Amik[/B] w Tychach, [B]Amor[/B] też ma dom, [B]Boss[/B], psiak podobny do doga [B]Bruno[/B] mieszka we Wrocławiu, [B]Czekoladka, Czoko, Deisy, Dino, Doli, Dori, Fionka, Gaga[/B] mieszka w Pszczynie, [B]Heksa[/B], [B]Kacperek, wilczurowata czarna suczka, Kongo, Med[/B]or nazwany w nowym domu Jozin z Bazin, [B]Megi, Natan,sunia w typie bull boxer, Rufi, Wiki.[/B] 4. [COLOR="green"]Niestety nie doczekali swoich domów[/COLOR]: [B]Apacz, Atosik, Borys[/B], [B]Cyrkowiec, Deresia, Gama, Reksio.[/B] 5. [COLOR="green"]Czekają na swoją szansę[/COLOR]: [B]Aris, Bafi, Brutus, Charli, Deri[/B] - niestety wygląda już gorzej niż na filmie, [B]Des, Grzesiu, Gucio, Kobi, Kubuś, Łaciatek, Nero, Roki, Spike, Uran. [/B] Grażyna to ma pamięć żeby tak szybko o wszystkich psiakach coś napisać :crazyeye: ale dzięki temu mamy raport o całej 49-tce :lol: O Uranie Grażynka napisała tak: Uran zachowuje się w schronisku jakby wszystkim chciał zejść zdrogi, albo wciska sie w kąt, albo leży ze schowaną głową. Zawsze uszy ma położone po sobie. Jest biedniutki w schronie i za kratami jest już od 2005 roku, na dodatek tak naprawdę nigdy nie miał domu. Nawet kiedy miał pana to był bezdomny tak jak i jego opiekun. Quote
UBOCZE Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jejku!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem pod dużym wrażeniem pamięci i skrupulatności Grażyny i Twojej...:lol: Pocieszające jest to, że połowa tych psiaków domki znalazła...:lol: Smutne jest to, że niektóre jednak już odeszły...:-( Quote
AlfaLS Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='UBOCZE']Jejku!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem pod dużym wrażeniem pamięci i skrupulatności Grażyny i Twojej...:lol: Pocieszające jest to, że połowa tych psiaków domki znalazła...:lol: Smutne jest to, że niektóre jednak już odeszły...:-([/QUOTE] Grażyna to ma jakiś komputer w głowie jeśli chodzi o te zwierzaki :crazyeye: Smutne, bardzo smutne że niektóre nie doczekały zmiany losu :-( Na konto Mikuni zostało dopisane 24 zł. - 1/2 dochodu z mojego bazarku na tyszaki. Miałam podzielić dochód na 3 części ale Dylance sie ostatnio finansowo polepszyło to podzieliłam tylko na Mikę i Posterka :lol:. Quote
marysia55 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Zaglądam do Mikusi:loveu: jak zwykle , ale mam też ogromną prośbę . Założyłam po raz pierwszy w życiu wątek dla psa z prośbą o transport. Zaglądnijcie tam i dajcie mi jakieś wskazówki czy dobrze to robie. Nie mam w tym żadnego doświadczenia [url]http://www.dogomania.pl/threads/192213-Kaskaderka-pilnie-potrzebny-transport-aby-dwa-serca-mogły-zabic-jednym-rytmem!!!?p=15316536#post15316536[/url] Quote
Plicha Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Hej Mikusia, co tam u Ciebie? Pada deszcz? U nas znów siąpi od rana :( Quote
zuziaM Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Zaraz tez filmik obejrze, ale poki co .... .... poznaja ciocie i wujciowie ta damulke ????? Quote
UBOCZE Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Zuziu, jesteś cudotwórczyni!!!:multi::multi::multi: Wygląda, jakby wcale już się nie bała...:lol: Quote
Nikus Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 jej:) Mikunia w terenie:)...Gosia.. cuda to Twoja specjalność:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts