Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emigrantka']Nikus:

4go wrzesnia laduje w Krakowie, potrzebuje transport do Zakopanego
30go pazdziernika w Pyrzowicach, potrzebuje transport do Czestochowy
- masz klatke taka na mnie? Ile za benzyne? heheheh :) to może do mnie zaglądniesz ?? :-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dobre wiadomości u Mikusi, strasznie się cieszę :) Też bardzo bym chciała jakieś fotki zobaczyć :) Ale nie wiem jak u was, tutaj pada non stop od kilku dni, na spacer normalnie wyjść nie można bo leje, więc może na razie Mika w budce się chowa. Mam nadzieję że trochę lata jeszcze będzie.
Zrobiłam dziś przelew dla Mikusi za wrzesień.

Posted

Znalazłem na jutubie filmik o tyskich psiakach. Są wśród nich nasze dobre znajome...
Ciekawe, ile z tych psiaków znalazło już swój dom:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yI4uQnc3eyk&feature=related[/URL]

Posted

[quote name='Livka']też ich lubię choć na żywo nie słyszałam :mdrmed:
podkład muzyczny rewelacyjny :klacz:[/QUOTE]

oj a ja słyszałąm byłam na ich pierwszym koncercie w łodzi wieki temu jeszcze gdzieś mam bilet z tego koncertu
warto było czekać ze 2 godziny przed wejściem i to byłam jeszcze z młodszą siostrą

Posted

[B][COLOR="purple"]Raport "filmikowy"[/COLOR][/B]
1.[B] Abra, Magnatka [/B]to wiadomo - są w schronisku, mają watek na dogo. Marzę o tym żeby je wyciągnąć ale co z tego jak kasy brak?:-(
2. [B]Mika, Parys[/B] są w hoteliku
3. [COLOR="green"]Mają domy na pewno[/COLOR]: [B]Alf[/B] mieszka w Krakowie,[B] Amik[/B] w Tychach, [B]Amor[/B] też ma dom, [B]Boss[/B], psiak podobny do doga [B]Bruno[/B] mieszka we Wrocławiu, [B]Czekoladka, Czoko, Deisy, Dino, Doli, Dori, Fionka, Gaga[/B] mieszka w Pszczynie, [B]Heksa[/B], [B]Kacperek, wilczurowata czarna suczka, Kongo, Med[/B]or nazwany w nowym domu Jozin z Bazin, [B]Megi, Natan,sunia w typie bull boxer, Rufi, Wiki.[/B]
4. [COLOR="green"]Niestety nie doczekali swoich domów[/COLOR]: [B]Apacz, Atosik, Borys[/B], [B]Cyrkowiec, Deresia, Gama, Reksio.[/B]
5. [COLOR="green"]Czekają na swoją szansę[/COLOR]: [B]Aris, Bafi, Brutus, Charli, Deri[/B] - niestety wygląda już gorzej niż na filmie, [B]Des, Grzesiu, Gucio, Kobi, Kubuś, Łaciatek, Nero, Roki, Spike, Uran. [/B]

Grażyna to ma pamięć żeby tak szybko o wszystkich psiakach coś napisać :crazyeye: ale dzięki temu mamy raport o całej 49-tce :lol:

O Uranie Grażynka napisała tak: Uran zachowuje się w schronisku jakby wszystkim chciał zejść zdrogi, albo wciska sie w kąt, albo leży ze schowaną głową. Zawsze uszy ma położone po sobie. Jest biedniutki w schronie i za kratami jest już od 2005 roku, na dodatek tak naprawdę nigdy nie miał domu. Nawet kiedy miał pana to był bezdomny tak jak i jego opiekun.

Posted

Jejku!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Jestem pod dużym wrażeniem pamięci i skrupulatności Grażyny i Twojej...:lol:

Pocieszające jest to, że połowa tych psiaków domki znalazła...:lol: Smutne jest to, że niektóre jednak już odeszły...:-(

Posted

[quote name='UBOCZE']Jejku!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Jestem pod dużym wrażeniem pamięci i skrupulatności Grażyny i Twojej...:lol:

Pocieszające jest to, że połowa tych psiaków domki znalazła...:lol: Smutne jest to, że niektóre jednak już odeszły...:-([/QUOTE]
Grażyna to ma jakiś komputer w głowie jeśli chodzi o te zwierzaki :crazyeye:
Smutne, bardzo smutne że niektóre nie doczekały zmiany losu :-(

Na konto Mikuni zostało dopisane 24 zł. - 1/2 dochodu z mojego bazarku na tyszaki. Miałam podzielić dochód na 3 części ale Dylance sie ostatnio finansowo polepszyło to podzieliłam tylko na Mikę i Posterka :lol:.

Posted

Zaglądam do Mikusi:loveu: jak zwykle , ale mam też ogromną prośbę . Założyłam po raz pierwszy w życiu wątek dla psa z prośbą o transport. Zaglądnijcie tam i dajcie mi jakieś wskazówki czy dobrze to robie. Nie mam w tym żadnego doświadczenia
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192213-Kaskaderka-pilnie-potrzebny-transport-aby-dwa-serca-mogły-zabic-jednym-rytmem!!!?p=15316536#post15316536[/url]