zuziaM Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No z kolezanka to nie wiadomo. Jesli DT, w ktorym jest ta sunia , potrzyma ja az do znalezienia domu, to nie bedzie potrzeby przywozenia jej do nas. Ale, jesli sie w przyszlosci zdarzy jakas taka mala, spokojna sunia, to Mikunia moze ja dostac jako sublokatorke .... Kto wie ???? A tu Mikunia w obrozce. Z daleka, ale zaczaje sie jeszcze i zrobie lepsze Quote
AlfaLS Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Wciąż potwierdzam - śliczna ta nasza Mikunia a w obróżce czerwonej - jeszcz śliczniejsza :loveu:... Z drobnymi poprawkami wstawię teraz to co napisałam na wątku Posterka;)... Kochani mam problem z finansami Mikuni. Wciąż nie wiem na 100 % co z deklaracjami filcant. Ona deklarowała na Mikunię od siebie aż 75 zł. Jak już kiedyś pisałam ostatni przelew od niej był 10-go marca, teraz trochę innych zaległości za filcant zapłaciła hana4 ale to niestety kropla w morzu. Niestety filcant nie odpowiada na PW, nie odpowiada na mejla, innego kontaktu np. telefonicznego z nią nie ma . Hana4 zaś tak w 100 % nie wypowiada się na temat tej deklaracji. Myślę, że musimy poszukać nowej osoby na tą deklarację...Może nie być łatwo bo wszyscy mają moc deklaracji i o każdą złotówkę trudno ale może ktoś się zlituje nad Mikunią, da choć 5 zł. stałej albo jakąś - choćby skromną - jednorazową, może ktoś zrobi bazarek??? Chciałabym w związku z tym jakoś zmienić tytuł tylko nie mam sensownego pomysłu - może komuś z Was coś mądrego przyjdzie do głowy????????? Bardzo proszę o podpowiedź;). Niestety nie mogę sama przejąć tej deklaracji bo nie dam rady finansowo tego udźwignąć a bez tej kasy absolutnie nie utrzymamy Miki w hoteliku :-(:-(:-(. Już z tych dwóch miesięcy jest dziura na 150 zł.:-( A teraz idę coś podobnego pisać na wątku Dylanki :-(:-(:-(. Quote
Plicha Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Alfo czy to znaczy że Mikusia ma dług już? Ja jednorazowo na pewno cos dorzucę jak będzie potrzeba, na stałe na razie nie mogę bo się zagalopowałam z deklaracjami i muszę czekać aż któraś ubędzie, a z tym ciężko. Ale nie martw się jakoś damy radę, ja obiecuje że jeśli ubędzie mi jakaś deklaracja to ją przekażę Mikusi bo mam do niej słabość :) Zuziu a czy próbowałaś wypuścić Mikusie na ogródek, tzn. zostawić jej otwarte dzrzwiczki? Czy boisz się że pózniej nie dasz rady jej z powrotem do kojca zaprowadzić? Chciałabym już naszą Mikę na trawce zobaczyć :) Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Plicha napisał(a):Alfo czy to znaczy że Mikusia ma dług już? Ja jednorazowo na pewno cos dorzucę jak będzie potrzeba, na stałe na razie nie mogę bo się zagalopowałam z deklaracjami i muszę czekać aż któraś ubędzie, a z tym ciężko. Ale nie martw się jakoś damy radę, ja obiecuje że jeśli ubędzie mi jakaś deklaracja to ją przekażę Mikusi bo mam do niej słabość :) Zuziu a czy próbowałaś wypuścić Mikusie na ogródek, tzn. zostawić jej otwarte dzrzwiczki? Czy boisz się że pózniej nie dasz rady jej z powrotem do kojca zaprowadzić? Chciałabym już naszą Mikę na trawce zobaczyć :) Mikunia na razie ma dług sama u siebie:evil_lol: Tzn. są osoby, które wpłaciły na hotelik za cały rok z góry, są osoby, które płacą z góry np. na trzy miesiące i na razie z tych pieniędzy są pokrywane braki :shake:. Jednak długo tak nie pociągniemy bo za hotelik trzeba płacić na bieżąco i te zapasy szybko się skończą:shake: A nie czarujmy się Mikunia jeszcze u Zuzi troszkę posiedzi:cool3:. Dlatego każda nawet najdrobniejsza wpłata, deklaracja , bazarek jest na wagę złota. Zmieniłam tytuł może to coś pomoże??????? Jeśli ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to bardzo proszę o podpowiedź........ Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wyślę dla MIKUNI 20 zł dodatkowo. Jestem stałym sponsorem, ale te 20 zł potraktujcie jako wpłatę jednorazową. Napiszę w przelewie, że "jednorazowo dla Miki"... Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Wyślę dla MIKUNI 20 zł dodatkowo. Jestem stałym sponsorem, ale te 20 zł potraktujcie jako wpłatę jednorazową. Napiszę w przelewie, że "jednorazowo dla Miki"... Monika wielkie dzięki!!!!!!!!!:multi: Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Staram się trwać przy "moich" dogomaniackich psiaczkach... Tak, ja Ty, droga Alfo! Quote
polubek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 zapisz mnie na 5 od czerwca konto to samo co dylanka i poster? Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Staram się trwać przy "moich" dogomaniackich psiaczkach... Tak, ja Ty, droga Alfo! Moniko a co nam zostało? Jak jeszcze my te bidy zostawimy to już całkiem mogiła.......:shake:. polubek napisał(a):zapisz mnie na 5 od czerwca konto to samo co dylanka i poster? Polubek bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!!:multi:Konto to samo, możesz robić jedną wpłatę - ja sobie wszystko rozksięguję:lol: Quote
czerda Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 to ja wpłacając za maj dodam od maja 10 zl-będzie stale 30 Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 czerda napisał(a):to ja wpłacając za maj dodam od maja 10 zl-będzie stale 30 Czerda bardzo, bardzo dziękujemy!!!! Już aktualizuję pierwszy post:multi: Tym sposobem Mikuni brak jeszcze tylko 60 zł. Dużo ale myślę, że damy radę uzbierać!!! Quote
Plicha Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pewnie że damy :) Ja robiąc wpłaty na Mikusię będę dorzucać jednorazowe kwoty na miarę możliwosci :) Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Plicha napisał(a):Pewnie że damy :) Ja robiąc wpłaty na Mikusię będę dorzucać jednorazowe kwoty na miarę możliwosci :) Super! Bardzo dziękujemy! Mikunia chyba się uda i to Twoje SPA będzie niezagrożone!!!!:p Quote
Plicha Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mikusi SPA nic nie może zagrozić :) Choćbym musiała zrezygnować z piwka i czekolady :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Mikuniu jaka pogoda u Ciebie? Jest słoneczko żebyś mogła się wygrzewać? Kochaniutka szukamy tych złotóweczek dla Ciebie ale na razie coś trudno idzie :shake: Jednak jest i promyk w wiadomościach. Wpłynęło dodatkowe 10 zł. od Czerdy, to o które powiększyła swoją deklarację :lol: oraz dodatkowe 20 zł. od Moniki z Katowic :lol:. Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!! Dziś Mikunia ma na koncie 190 zł.:lol: Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A niech ma Mikusia troszkę więcej kaski, bo biedna dziewczynka! Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Quote
Plicha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Właśnie dowiedziałam się że Kąsek wyjechał z hoteliku więc wpłaty już nie są potrzebne więc przeniosę swoją deklarację na Mikusię, to niestety tylko 10zł, więc razem będzie 40zł. Zrobiłam już przelew za czerwiec, dorzuciłam jeszcze 10zł jednorazowo. Co tam słychać u naszej strachulinki? :) Quote
polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Plicha napisał(a):Właśnie dowiedziałam się że Kąsek wyjechał z hoteliku więc wpłaty już nie są potrzebne więc przeniosę swoją deklarację na Mikusię, to niestety tylko 10zł, więc razem będzie 40zł. Zrobiłam już przelew za czerwiec, dorzuciłam jeszcze 10zł jednorazowo. Co tam słychać u naszej strachulinki? :) no jakie tylko 10 zł. to aż 10zł dla naszej mikuni i juz o 10 mniej brakuje Quote
Plicha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mikusiu czy już wreszcie wychiliłaś nosek ze swojego kojca :mad: nie bądz głuptaskiem i korzystaj z wolnosci u Zuzi :Dog_run:wez przykład z Dylanki :lol: Quote
AlfaLS Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Plicha napisał(a):Właśnie dowiedziałam się że Kąsek wyjechał z hoteliku więc wpłaty już nie są potrzebne więc przeniosę swoją deklarację na Mikusię, to niestety tylko 10zł, więc razem będzie 40zł. Zrobiłam już przelew za czerwiec, dorzuciłam jeszcze 10zł jednorazowo. Plicha, bardzo, bardzo dziękujemy!!! Właśnie wpłynęło od Ciebie 50 zł. dla Mikuni:lol:. Jest też wpłata 5 zł. od Bjuty, take serdecznie dziękujemy!!! Tym sposobem Mikunia wzbogaciła się o cale 55 zł. i dziś ma na koncie 245 zł. A "dziura" po deklaracji filcant robi się coraz mniejsza i jest już tylko 50 zł.:multi: A przyznam szczerze że przerażała mnie ta "dziura" strasznie:smhair2: Z przyjemnością aktualizuję pierwszy post a Kąskowi życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!!! Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mikunia do góry! :) Może jeszcze jakiś grosik wpadnie na konto? :) Quote
Plicha Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wiecie trochę martwi mnie że Mikusia nadal jest takim dzikuskiem i nie wychodzi z boksu :( Przecież po to przyjechała do Zuzi żeby wreszcie troszkę wolności w życiu zaznać :) Co robić z naszą Mikulinką? Macie jakieś pomysły? Quote
Plicha Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Halo, halo, co tu tak cicho? Gdzie są wszystkie cioteczki? :) Quote
UBOCZE Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zobaczcie, na tej fotce jest Mika jeszcze w tyskim schronie, a obok Parys - dziadunio dziś w ciężkiej depresji. Tylko wyciągnięcie go stamtąd może psiaka uratować. czy zdążymy??? Wiem, że sami mamy problem z dziurą finansową Miki (mniejszą u Postera i Dylanki), ale może dałoby radę zwołać innych na ten wątek??? Ketunia-anioł zadeklarowała opłacenie pierwszego miesiące hoteliku, ale deklaracji stałych jest wciąż bardzo mało... Czy zdążymy go uratować???:-( http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-z-depresją-w-tyskim-schronie.-Czy-dziadunio-się-doczeka-DT!!!/page12 Quote
Recommended Posts