marysia55 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dawno mnie tutaj nie było. Mam trochę zaległości na wątku. Poprawie się Mika ... obiecuje :-) Quote
Plicha Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Zuziu a może najpierw Mikusi założyć obróżkę i otworzyć kojec, może niech się pooswaja z chodzeniem bez smyczy po podworku? Bo może spanikować jak jej się smycz przypnie, jeśli ona nigdy nie chodziła na smyczy. Moze niech najpierw się oswoi z rzeczywistoscią poza kojcem? Np. otworzyć jej kojec i poobserwować czy wyjdzie, może z innymi suniami się zapozna? Boję się żeby się sunieczka nie przeraziła tej smyczy :( Quote
magda222 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='AlfaLS'] Napisałam już na wątku Dylanki więc napiszę i tu. Jest problem z deklaracjami od filcant:shake:. Ona zadeklarowała dużą kwotę bo 75 zł. i o ile za pierwsze trzy miesiące wpłaty wpływały super to już za kwiecień i teraz za maj wpłaty nie ma:shake:. Nie ma też odpowiedzi na moje PW w tej sprawie:shake:. Jeśli do poniedziałku sytuacja jakoś się nie wyjaśni / czy to tylko chwilowe kłopoty, czy rezygnacja czy jeszcze coś innego/ to niestety bęzie trzeba poszukać nowych deklaracji bo inaczej będzie straszna dziura w kasie naszej Mikuni:-(. Bo to że w tej chwili Mika pieniądze ma to zasługa tylko tych osób, które wpłaciły za kilka miesięcy "z góry"....... AlfaLS a może spróbuj na maila: [email protected] Quote
AlfaLS Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='magda222']AlfaLS a może spróbuj na maila: [email protected] Dzięki za podpowiedź;). Jak na dniach sprawa nie pójdzie do przodu - a są szanse że się wszystko dobrze wyjaśni dzięki pomocy hany4 - to wtedy skorzystam;). Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Alfa juz wysyłam,dziekuje za przypomnienie!jak mogłas wątpić ,ze wycofam się.Pracuje ostatnio nawet w soboty i niedzielę(szkolenia z UE) ale to była ostatnia sobota i niedziela .Teraz mam juz więcej czasu. Quote
AlfaLS Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wpłynęło 20 zł. od Romki / za 2 miesiące/. Dziękujemy!!!! Dziś Mikunia ma na koncie 410 zł.:lol: Quote
Plicha Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Halo, halo co tam u Mikusi słychać? Czy u Was też takie deszcze? Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 U Mikuni w porzadku. Sunia juz sie rozbisurmanila i zaczyna wskakiwac nawet na budke ... Uczy sie bestyjka od kolegow ! W najblizszym czasie bede musiala obciac niuni i pazurki. Urosly jej spore. I niestety od wczorajszego wieczora .... zaczelo padac i u nas ...... a kilka dni nie padalo, bylo slonce i nawet cieplo..... Quote
Monika z Katowic Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No proszę - Mikunia wskakuje na budkę! Może będzie jakaś fotka z tych mikuniowych ekscesów?:) Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 Quote
AlfaLS Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 O jak ja bym chciała zobaczyć tak naszą Mikunię na budce :lol: Ale się nam wyluzowała panienka:evil_lol: Zrobiłam dziś przelew na kolejny miesiąc hotelikowania od 23.05. do 22.06.2010r. Mikuniu mam nadzieję, że u Was nie pada i możesz korzystać z życia tak jak Ci się należy :loveu: Quote
zuziaM Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Nawet jak pada, to deszcz juz nam nie straszny. Teraz mamy juz daszki .... i gdzies tam, pod swoim daszkiem jest Mikunia.... Przed kazdym kojczykiem rosna bzy i jeszcze inne krzewiki kwitnace. Na razie jeszcze male, ale jak urosna, to bedzie slicznie ! A jak psiaki tak dbaja o roslinki, to .... no wlasnie ... co bedzie ? Quote
Monika z Katowic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wysłałam MIKUNI 30 zł. To moja deklaracja stała za kolejne trzy miesiące (czerwiec, lipiec, sierpień). Quote
zuziaM Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Mikunia to panienka z wlasnym wyrobionym guscikiem .... Dostala dwa pluszaki .... pieska i tygryska. No i piesek jest stale w budce, a tygrysek wciaz z niej wynoszony ..... Nie lubi go i juz. Dzisiaj zalozylam Mice obroze. Nie pamietam, czy wczesniej nosila, ale nie wyglada na niezadowolona. A wyglada w niej naprawde uroczo. Quote
AlfaLS Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 zuziaM napisał(a):Mikunia to panienka z wlasnym wyrobionym guscikiem .... Dostala dwa pluszaki .... pieska i tygryska. No i piesek jest stale w budce, a tygrysek wciaz z niej wynoszony ..... Nie lubi go i juz. Dzisiaj zalozylam Mice obroze. Nie pamietam, czy wczesniej nosila, ale nie wyglada na niezadowolona. A wyglada w niej naprawde uroczo. Widać że sama sobie dobiera gości, którzy mogą w budce przebywać:evil_lol: Poprosimy bardzo o zdjęcie w obróżce, my też chcemy zobaczyć jak uroczo wygląda nasza Mikunia:loveu: Oczywiście jak panienka zechce zapozować:evil_lol: Quote
Plicha Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Buziaki dla Mikuni, na pewno slicznie wygląda w obróżce :loveu: Quote
zuziaM Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wczoraj nie zdazylam aparatu wziac, ale widzialam, jak Mikunia przez siateczke .... zaczepiala do zabawy Posterka !!!!! Podskakiwala i sie wdzieczyla do niego. A ten dziczek jeden ... nic ..... Mysle o dokoptowaniu do Mikuni jakiejs spokojnej malej suni. Byc moze ta panienka do mnie przyjedzie ,wiec moze ona zamieszka na jakis czas z Mikunia. Chce sie przekonac, czy Mika sie przy niej bardziej otworzy. Juz najwyzsza pora, zeby to zaczac zmieniac. Dziewczynka ok. dwuletnia. Zagłodzona (nie widać tego na zdjęciu) ale dosłownie przez dotyk można jej kości policzyć. Była na metrowym łańcuchu i w wodzie po kostki no i fajna prawie papierowa buda. Jest bardzo towarzyska, bardzo przyjacielska i sprawia wrażenie bardzo wdzięcznej za wyrwanie jej z tego szamba. Quote
Plicha Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hurra Mikusia będie miała koleżankę :multi: jestem za :multi: biedactwo, dobrze że trafi do Ciebie, na zielonej trawce szybko zapomni o przeszłości :) Quote
Livka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 bardzo jestem ciekawa reakcji naszej samotniczki ... ;) Quote
AlfaLS Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Ja też jestem ciekawa jak Mikunia zareaguje na koleżankę, może dzięki niej bardziej się otworzy? Choć to zaczepianie Posterka już jest dobrym znakiem:lol: Na konto Mikuni wpłynęło: - od Moniki z Katowic 30 zł. / za trzy miesiące/ - od UBOCZA 60 zł./ za trzy miesiące/ Razem 90 zł. Pięknie dziękujemy za wpłaty. Dziś Mikunia ma na koncie 160 zł.:multi: Quote
Recommended Posts