Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']Zofija oczywiście że może być jak będziecie go już mieć, tylko to przednie łapy a nie tylne!!!;)Bardzo dziękuję:loveu:
sprawdzimy przednie łapki:)

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Energy, to pudelki mają piąty pazur na przedniej łapce ?!!!

No tak na przedniej, tzw. kciuk, wszystkie psy je mają. Ale srebrny pudliszonek, który zaginął mi 7 lat temu miał je obcięte:-(Zawsze jak pojawi się na dogo sreberko to staram się sprawdzić czy to nie mój, choć to już raczej nie możliwe, miałby teraz 16,5 roku...

Zofija napisał(a):
sprawdzimy przednie łapki:)

Bardzo dziękuję:p

Posted

O, coś się ruszyło! Wspaniale, że się uda i że mały ma się jako tako. :)

Zerduszko, myślę, że w poniedziałek 28.12, ale musiałabym go odebrać przed południem. Byłoby to możliwe?

Posted

[quote name='Laima']Zerduszko, myślę, że w poniedziałek 28.12, ale musiałabym go odebrać przed południem. Byłoby to możliwe?
Ja sama do Krakowa nie pojadę, a mój mąż w pacy będzie. Trzeba już zacząć myśleć o tym, bo jak on się u mnie zasiedzi, to będzie ostatni pies jakiego choć na pięć minut będę mogła przetrzymać ;)
No i funduszy na transport trzeba szukać.

Posted

Zofija napisał(a):
Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem chora!!!!!!!!! Dziewczyny was tyle na tym wątku i to wszystko idzie w takim tępie, ze ja się pogubiłam. Już melduję- supełek będzie dostarczony do zerduszka we wtorek wieczorem może być??????????????????

Nie bylo mnie 1 dzien i tez sie pogubilam ...Supelek idzie do zerduszka we wtorek 22 czyli wyciagacie go ze schronu 22???Jade do Poznania w srode rano 23 grudnia...a kiedy bedzie badany czy w schronie czy prywatnie????

Posted

Pani niestety nie może go wziąć, sama by już dziś po niego pojechała, ale synowa się nie zgadza :shake: Szkoda. Pani prześle trochę funduszy na niego, podałam numer konta skarpety kudłaczy - jak dojdzie to zdecydujecie komu przesłać.
Jeszcze tylko do jutra wytrzymaj.. :-(

Posted

Szkoda, że nie ma ds. Ale trudno, postawimy chłopaka na nogi, wypięknieje i kolejka będzie dłuuuga, z numerkami jak na poczcie. ;)
Dobrze, że jest już trochę cieplej.

Posted

Laima napisał(a):
Szkoda, że nie ma ds. Ale trudno, postawimy chłopaka na nogi, wypięknieje i kolejka będzie dłuuuga, z numerkami jak na poczcie. ;)
Dobrze, że jest już trochę cieplej.

Po tych wszystkich zabiegach będzie taki przystojny, ze tylko patrzeć jak wskoczy do nowego domku. Jesteście kochane , ze go bierzecie. Szkoda, ze nie ma ds, ale super, ze będzie w domu,a nie w budzie. Otoczony ciepłem, opieką i miłością!